Ekstra derken Delgado'nun sözleşmesinin 3 gün kala dondurulması,Tello'nun geride kalan 4 haftada o bölgede yeterli olmadığının görülmesi,diğer alternatiflerin gelmek istememesi(Vaart,Deco,Riquelme).Mevkii anlamında değil,isim anlamında ekstra...
Printable View
Ekstra derken Delgado'nun sözleşmesinin 3 gün kala dondurulması,Tello'nun geride kalan 4 haftada o bölgede yeterli olmadığının görülmesi,diğer alternatiflerin gelmek istememesi(Vaart,Deco,Riquelme).Mevkii anlamında değil,isim anlamında ekstra...
Dün bir programda Tabata iLe iLgiLi bir kaç istatistik yayınLadıLar.
ALex,Tabata,LincoLn ve DeLgado iLe beraber tutuLmuş istatistikLer.
Tabata 11 goL 7 asist iLe tamamLamış sezonu,
Diğer üç oyuncuya göre daha yüksek pas yüzdesi iLe oynamış,
Diğer üç oyuncuya göre daha çok şut atmış,
Diğer üç oyuncuya göre daha çok top kapmış,
Diğer üç oyuncuya göre daha çok top kaybı yapmış,
Diğer üç oyuncuya göre daha çok topu ayağında tutmuş,
Diğer üç oyuncuya göre daha yüksek şut yüzdesi iLe oynamış..
Bari Tabata karşılaştırılmasın Alex'le ...kaç Alex edermiş ?
GoL,asist,kariyer oLarak kıyasLanmıyor herhaLde. Sadece geçen sezon oynadıkLarı maçLarda istatistik oLarak bir karşıLaştırma var. Ne var bunda ?
Çıkıpta orda Tabata ALex ten de daha iyi feLan gibi şeyLer yazıLdığını ben görmüyorum.
Aynı programda Beşiktaşda, Gaziantepdeki gibi rahat oynayamayacağını bu yüzden bu yüzdelerin düşebiliceğinide söylediler. Hayırlı olsun transfer fakat meblağ gerçektende yüksek.
10 numara oynayan bir oyuncu gol asist olarak karşılaştırılmalı zaten lafım sana değil medyaya ve getirdikleri her oyuncuyu şu kadar alex eder alexi şöyle yapar böyle yapar diyen yönetimlere ... neyse ki anladılar onunla kıyaslamamak gerektiğini bir şey demiyorlar artık..
Transfer yapmayacağız devre arasında ama en az transfer kadar sancılı bir süreç var önümüzde.Delgado gelince kim gidecek? Valla ben Delgado'nun hiç gelmemesinden yanayım ama hayırlısı olsun diyelim..
Ben Delgado'nun gelmesinden yanayım açıkcası, ileride yaratıcılık adına hiç birşey yapamıyor Beşiktaş.
Tabi çok sancılı bir dönem başlıyor Beşiktaş adına. Kim Gidecek?
Tello için Bursaspor'a gidecek dedikoduları var. Bobo'da ayrılabilir.
Ve tabiki Mustafa Denizli kalacak mı ? :)
Mustafa hoca sezon sonuna kadar kalır takımın başında.Sezon sonuda ayrılır bence.Teknik direktör olarak değilde genel menajer tarzında bir görevi kabul ederse kalması taraftarıyım.Kabul etmezsede gitmesinde bir sorun yok bence..
Delgado uzun süredir oynamıyor.Delgado gelecekte,hazır olacakta çok uzun bir süre lazım toparlanması için.Kaldı ki toparlanmış bir Delgado'nun neler verebileceğide tartışılır.O yüzden vermişiz zaten Tabata'ya o kadar parayı,bari ondan yararlanmaya çalışalım..
Tabata , Bobo , Tello gönderilecek.
Yerlerine Louis Saha , Delgado ve yabancı kanat oyuncusu gelecek.
Mustafa Denizli'nin o tip görevleri kabul edeceğini zannetmiyorum ki zaten bana göre son çalıştırdığı takım Beşiktaş olarak kalacak :)
Tabata'nında kiralık olarak Eskişehirspor'a verileceği konuşuluyor. Ocak ayı hareketli ve bir o kadar sancılı olacak Şemsi :)
Louis Saha ile Benitez ciddi şekilde ilgileniyor. Ben çok zor görüyorum bu transferi açıkcası.
Aslında sezon başında böyle bir girişimi olmuş diye duymuştum ben.Kendi altında bir teknik ekip felan oluşturmayı planlamış ama kabul etmemiş yönetim.
Bobo'nun gönderileceği haberleri neden çıkıyor onu anlamıyorum ben.Fıstık gibi forvet.Daha iyisini nereden bulacağız.Hele ki devre arasında..
bize adam gibi kanat oyuncusu lazım, şöyle birebirde adam eksiltecek, çizgiye inecek, orta yapacak...hadi sağda Holosko'yu oynatabiliyoruz, Serdar Özkan'da var diyelim...ama solda kimse yok
Serkan, Beşiktaş'la anlaştı
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/56461.jpg
Ankaragücü ile olan sözleşmesi devre arası transfer döneminde sona erecek olan milli kaleci Serkan Kırıntılı, Beşiktaş ile prensipte anlaştı.
İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 5 sezondur Ankaragücü forması giyen ve sözleşmesi önümüzdeki günlerde sona erecek olan 24 yaşındaki milli kaleci Serkan Kırıntılı, Beşiktaş ile anlaşmak üzere.
Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarıyla kaleci konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bu mevkiyi Serkan Kırıntılı ile doldurmak istiyor. Sezon başından bu yana Ankaragücü'nde sürekli problemler yaşayan ve kaleci Senecky'nin transferiyle gözden düşen kaleci Serkan Kırıntılı ile devre arasında kesin olarak takımdan ayrılacak. Serkan Kırıntılı'ya Beşiktaş ve Trabzonspor'dan teklifler geldiği öğrenildi. Milli takıma kadar yükselen Serkan Kırıntılı'nın ilk tercihinin Beşiktaş olacağı ve bu konuda görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.
İki taraf arasında ufak pürüzlerin kaldığı belirtirilirken, genç file bekçisinin büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması giyeceği kaydedildi. Serkan Kırıntılı'nın Beşiktaş ile anlaşamaması durumunda ise Trabzonspor'a transfer olabileceği ifade ediliyor. Başarılı file bekçisi ile Gençlerbirliği'nin de yakından ilgilendiği öğrenildi. 19 yaşında Adanaspor'da forma giyerken o dönem Ankaragücü'nün yardımcı antrenörü olan Mustafa Kaplan tarafından 150 bin TL'ye Sarı-lacivertli ekibe kazandırılan Serkan Kırıntılı, başkent ekibinde büyük bir çıkış yakalarak milli takıma kadar yükselmişti. Zaman zaman hatalı goller yiyen genç file bekçisi üstün refleksleri ve kendine güveniyle dikkat çekiyor.
Kaynak: H7
Aman diyim Serkan'ı falan almasınlar kaleye.
3.kaleci olacak , yani rüştü ve hakan dönene kadar o koruyaacak kaleyi , sonra 3. kaleci olacak. Bundan daha iyisini de alamayız 3.kaleci olarak.
Gereksiz bence. Korcan var 3.kaleci olarak.
Eğer 3. olarak alacaklarsa Korcan'a yazık olur. Bence iyi bir kaleci Korcan. İki ağbeyinin sakatlığı dolayısıyla şans buldu bursa maçında. Böyle böyle oynayıp geliştirmeliyiz gençlerimizi. Önünü tıkamamalıyız. 3. kaleci olarak transfe yapmak yerine alt yapıyı bari kullanalım. Hadi 1. kaleci çıkaramıyoz, 3. sünü bari alt yapıdan çıkaralım :D
Korcan'a güvenmekte fayda var bencede.Zaten devre arası bitene kadar Rüştü ile Hakan iyileşirler..
rüştü sezon sonunda bıraksın artık ben beğeniyorum serkanı. hakan ve serkan ikisi dönüşümlü geçerler hangisi iyiyse. bazende korcan geçer . 3 kaleci iyi bir rekabet yaratırlar. Umarım alırız, cenk de iyi kaleci onunda ismi geçiyor.
bu arada hala bobo yu yollamalıyız diyenlere anlam veremiyorum adam daha ne yapsın. boşu boşuna yollayıp onun yerine alacağımız adama para vericez ve bobo dan daha iyi oynamayacak. Bobo zaten her maçta bulduğu 2 pozısyondan birisini gole çeviren ve her 2 maçta bir gol atan bir adam.
Tellonunda gitmesini istemesemde yerine keita tarzı adam eksiltecek bir kanat oyuncusu olursa sol tarafa çok iyi olur, sağda holosko nihat var. Delgadoda gelirse yeter diyorum ben.
Yani tabata ve tello gider, bir kanat oyuncusu ve delgado gelir bu yeter.
Korcan a güvenilmesi gerekir her ne kadar Zapo nun golünde yanlış yer tuttu ama genç kaleciler böyle goller yiyerek pişer.
Serkan gereksiz olur bence de.
Dün vardı böyle haber çok güldüm ya : )
Cenk Gönen yazmışlar Beşiktaş için. Büyük haber o var. Resmin yanındada Korcan'a güven tam yazıyo :D Madem güven tam niye kaleci arıyolar. Kendileriyle çelişiyolar :D
Serkan'ın sözleşmesi 19 Ocak 2010 tarihinde sona eriyo. Senecky geldikten sonra büyük ihtimalle ayrılacak takımdan ama Beşiktaş olmaz gideceği takım.
Önce Fenerbahçe çok istedi, daha sonra Galatasaray pazarlıklara başladı. ‘Sercan Yıldırım ile Volkan Şen’i bu iki devden hangisi alacak’ tartışmaları yapılırken devreye Beşiktaş da girdi. Transferin en gözde isimleri arasında yer alan ikili için Kara Kartal, 5 milyon Euro ile Bursaspor’a iki futbolcu önerdi. Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’dan 8 milyon Euro’ya gelen Tabata’yı kiralık, genç golcüleri Batuhan’ı da bonservisiyle birlikte gözden çıkardı. Bursaspor Yönetimi’nin ise Tabata’nın yerine bonservisiyle Serdar Özkan’ı istediği öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.
Tunç Kayacı Fanatik
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm819514.jpg
5,5 milyon € + 3,250 milyon € + 5 milyon € = Sercan + Volkan : )
Bursaspor böyle bir teklifi geri cevirmez bence.. Kabul ederler sayet teklif gelirse..
Senin anlayışın bu kadar işte : )
http://transfermarkt.co.uk/en/spieler/52911/rodrigo-tabata/profil.html
http://transfermarkt.co.uk/en/spieler/52270/batuhan-karadeniz/profil.html
+
5 milyon €
=
http://transfermarkt.co.uk/en/spieler/47604/sercan-yildirim/profil.html
http://transfermarkt.co.uk/en/spieler/56386/volkan-sen/profil.html
Sercan'ı iyi para karşılığında verirler ama Volkan Şen'i bırakmazlar.Zaten yukarda çıkan haberde yalandır :D
Yalan haber üzerinden tartışmaya gerek yok...
Asıl tartışılması gereken bu haberin yalan olduğunu bildiği halde kendince makara yapmak için buraya taşıyanlar...
İkisini bırakın sadece Sercan'a bile bu kadar para verilmez...
Batuhan Eskişehir'e kiralanır yine...
Volkan GS'ye gidecek büyük ihtimalle...
Dün Son Kale programında Serkan'ın menajerine ulaşıldığını ve Beşiktaş'la anlaştı haberlerinin yalan olduğu söylenildi.