Zaten Sercan'ın profesyonel olarak menejeri kim bilinmiyor.Herkes atlıyor..(:
Printable View
Yanlış okumuşum..(:
Mesela sabah haber vardı Serkan'ın bonservisi için kulupler masaya oturdu diye. Niye otursunlarki 19 Ocakta sözleşmesi zaten bitiyo bu adamın :D TQM atıyo ama desteksiz atıyo :D
TABATA ELDEN ÇIKARILACAK MI?
Beşiktaş Yönetimi, devre arası transfer dönemiyle ilgili ilk açıklamayı Ntv Spor Radyo'ya yaptı. Siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Kenan Öner, Bülent Yüksel'in sunduğu Sportif Görüş programında, yabancı kontejanı sorunu ve Delgado'nun dönüşüyle birlikte "kim gidecek?" sorusuyla ilgili net konuştu...
Kenan Öner, Beşiktaş'ta transfer döneminin hareketli geçip geçmeyeceği ile ilgili soruya "Taraftarlarımız, gazetelerdeki haberlerin büyük bölümüne itibar etmesinler. Futbolda genel kanı, devre arasında yapılan transferlerin takımlara büyük katkı sağlamadığı yönündedir, ben de şahsen öyle düşünüyorum. Ufak bir iki hamle yapabiliriz" yanıtını verdi.
Öner, lisansı askıda bulunan ve ligin ikinci yarısında sahalara dönmesi beklenen Delgado'ya yer açmak için mevcut yabancılar arasında "zayıf halka" konumunda bulunan Tabata'nın elden çıkarılacağı haberlerini değerlendirirken de "Manisaspor'la oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra hocamızla masaya oturacağız. Tercihi de hocamız yapacak. Bağlayıcı konuşmak istememem. Ancak büyük yatırımlar yaptığımız, gelecekte de Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacağına inandığımız Tabata'nın, yüzde doksanın üzerinde bir ihtimalle, kiralık ya da bonservisiyle birlikte, başka bir takıma verilmesinin söz konusu olmadığını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
nasıl ileride katkı sağlayacak bu adam bize sayın öner ? Yahu İbrahim kızıl size bu adamı 23 yaşında diye mi kakaladı acaba bazen şüpheleniyorum ,
ileride büyük katkılar sağlayacakmış.................. KONUŞMAYI ÖĞRENİN ÖNCE SONRA BEŞİKTAŞI YÖNETİN ! ÖF ÖF ÖFFFFF
Şaka maka korcanla giricez 2.devreye :/ Çok fena gümleyebiliriz öyle olursa.
kaç yabancı var o d abelli değil :D bi hesap yapamıom kim gitsin kim kalsın diye :d
Tabata gitsin Delgado gelir.
Tello gitsin , Keita gibi süretli , atkelik , ve teknik bir sol kanat alınsın.
Birde Denizliden cenk alınsın. Çok sağlam kadro olur.
Evet bende biliyorum hep alınsın , alınsın yazdığımı ama tabataya tak diye 8 i çıkarıp veren ve yarım sezon sonra gönderecek yönetim, bu dediklerimizide alsın yani :D Nasılsa gidiyorlar son 1 ayları :D
Beşiktaş Rüştü ile sözleşme yenilemişmiydi?
Fikrim değişti doğrusu.Bir kaleci alınsa fena olmaz..
Cenk Gönen gelebilir.Sezon başında Ümit Milli takım ile İnönü'de yaptığımız hazırlık maçında konuşmuştum,Beşiktaş'ta oynamaya kendiside son derece istekli...
Denizli'nin kadro kalitesi çok düşük.Cenk'i takasla verebilirler.Erhan,Erkan gibi oyuncular verilebilir ya da kiralanabilir.Denizli Yusuf'u isteyebilir,verilmeli bence...
Beşiktaş'ta favori Cenk, plase Serkan
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yöneticilerden Antalya kampına kadar kaleci transferinin netleşmesini istedi
Daha önce devre arasında transfer yapmayacaklarını açıklayan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlıklar nedeniyle geri adım attı.
Ameliyat olan Rüştü'nün 4, Hakan Arıkan'ın ise 8 hafta sonra takıma katılacak olması, genç kaleci Korcan'ın da yeterli tecrübesinin bulunmaması nedeniyle Denizli'nin isteği doğrultusunda harekete geçen yöneticiler, Denizlispor'un genç kalecisi Cenk Gönen ile prensip anlaşmasına vardı.
21 yaşındaki kaleci için Denizlispor'a Erhan Güven ve artı 250 bin euro öneren siyah-beyazlı yöneticilerin, ligin son sırasında bulunan yeşil-siyahlıların Erhan Güven ile birlikte Yusuf Şimşek’i istemesi üzerine görüşmelerde pürüz olduğu bildirildi.
Cenk transferinin gerçekleşmemesi durumunda siyah -beyazlıların ikinci alternatifi ise Ankaragücü'nün file bekçesi Serkan Kırıntılı olacak.Bazı yöneticilerin Ankara’da yapılan dernek toplantısının ardından Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek ile Serkan için görüştükleri ve milli kaleci için Gökçek'ten söz aldıkları gelen haberler arasında..
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 10 futbolcu ile ocak ayında yapılacak genel kurulun ardından masaya oturma kararı aldı. Özellikle Slovak futbolcu Filip Holosko'nun sözleşme yenileme konusunda sorun çıkartması nedeniyle sıkıntılı olan yönetimin, seçimlerin hemen arından öncelikli olarak golcü futbolcu ile masaya oturması bekleniyor.
Serkan dün büyük ihtimalle bitti gibi demişti. Hayırlı olsun diyelim şimdiden. Problem olmazsa eğer son dkda, Serkan Beşiktaş forması giyecek.
Cenkde Serkanda TSL'deki türk kalecilerden bir seviye üstteler. Hangisi olursa iyi olacak. Benim tercihim cenk olur , ancak serkan olursada çok iyi olacak.
Antalyadan ömeri alsak ya la yd :D küçüklüğümde hep onu görmek istemişmdir siyh-beyaz forma altında :D :D :D
Ömer 2 yıldır ligin en formda kalecisi bence Serkan'dan daha isabetli bir transfer olur.
Cenk alınsın ama Serkan asla.
sıkışınca kullanmaya kalktılar Korcan'ı, çocuk kaldıramadı birden sorumluluğu... yazık oluyor gençlere...
Batuhan'da gidiyormuş galiba Eskişehir'e kiralanacak diye bi haber okumuştum gazetede. Serdar Özkan'ı da gönderilme ihtimali var. harcıyoruz yine genç oyuncularımızı...ha birde Sergen Yalçın'ın istifa ettiği haberini gördüm Yeni Şafak'ta. gazetenin yazdığına göre türkiye kupası maçında Necip kadroya alınmadığı için kızmış Denizli'ye :) gençlere önem vermediği için göreve devam etmemin bir anlamı yok gibi şeyler yazıyordu...
Evet Sergen altyapı takımının yüzüne bakılmıyor diye istifa etmiş..
Sezer Öztürk gelebilir...
Bobo'nun sözleşmesindeki opsiyon hakkı federasyona bildirilmiş.Sezon sonu serbest kalamayacak sanırım Bobo.
Murat Şahin Beşiktaş'ı bekliyor!
Sezon içinde Turkcell Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile yollarını ayıran tecrübeli kaleci Murat Şahin, teklif bekliyor.
Gaziantepspor ile yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş'ın tesislerinde antrenman yapan Murat, tam olarak hazır olduğunu ve tekliflere açık olduğunu söyledi.
Murat, yaptığı açıklamada, siyah-beyazlıların A2 takımıyla idmanlara çıktığını ifade ederek, ''Sakatlığımın ardından iyi toparladım. Transfer konusunda henüz bana gelmiş bir şey yok. Beşiktaş konusunda gazetelerde adım çıkıyor. Her zaman Beşiktaş'a hizmet vermeye hazırım. Tam olarak hazırım. 2,5 aya yakın zamandır Beşiktaş tesislerinde idman yapıyorum'' dedi.
Eski takımı Beşiktaş'ta görev alan ve Bursaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Rüştü Reçber konusunda yaptığı açıklamaların yanlış aktarıldığını da kaydeden Murat Şahin, şunları söyledi:
''Ben öyle bir açıklama yapmadım. Bana, Beşiktaş'ta oynarken Antalyaspor maçında sakat sakat oynamam soruldu. Ben de o zaman oynamam gerektiğini söyledim. O zamanki şartlar onu gerektiriyordu. Ben de onu yaptım. Benim yaptığımı kimse yapmadı. Sakat oynadım diye herkes öyle oynayacak gibi bir durum yok. Zaten ben o şekilde oynarken ligin bitmesine 4-5 hafta vardı. Takım şampiyonluk için oynuyordu. Rüştü ağabey konusunda ise 'Ağrıya dayanacak gücü olsaydı devam ederdi' dedim. Dayanacak güçte olmadığı için çıktı. Kendisini 15 yıldır tanıyorum. Rüştü ağabey ile ilgili açıklamam yanlış aktarıldı.''
Ya murat şahin'de amma fırsatçı adammış yahu... Kendini yamıyacak bize aklınca tekrardan... 33 yaşında adamı napsın bu takım , alacağımız kaleci sadece 3 maç için olmamalı bence. Rüştü bırakınca , Hakanla birlikte kaleyi teslim alacak biri lazım. O da Cenk.
3.kaleci alacaksak bence Murat işimizi görür sezon sonuna kadar.
Sezer hayırlı olsun Beşiktaşıma...