Guti Türkiye'ye gelmez bana göre..
Printable View
Guti Türkiye'ye gelmez bana göre..
AS gazetesi Beşiktaş ta diyor,
Marca Guti BoLton iLe anLaştı diyor.
İspanyoLLarın gazeteLeri bizim gazeteLeri biLe geçti arkadaş, ne yaman çeLişkidir.
ahah haklısın abicim gerçekten. medyamıza çok yükleniyoruz, görün avrupa medyasını.
:n:
Şaka bir yana, Guti bence gelmesin Beşiktaş'a. Ayrıca gelmezde zaten, marka değerini düşürmez. Gerçek bu.
İspanyo gazeteleri biri ak derken diğeri kara diyo : )
Beşiktaş kaleci sorununu çözdü
Beşiktaş'ta Rüştü Recber ve Hakan Arıkan'ın sezonun ilk yarısının ardından geçirdiği ameliyatlar sonrası takımdaki yerlerini bir süre alamayacak olmaları üzerine Siyah-Beyazlı yönetim yeni bir kaleci arayışına girmşti. Son günlerde Ankaragücü'nden Serkan Kırıntılı, Denizlispor'dan Cenk Gönen ve Gençlerbirliğin'den Serdar Kulbilge'nin adı Beşiktaş ile anılmaya başlamış ancak bugüne kadar net bir gelişme yaşanmamıştı.
Siyah Beyazlı yönetim dün Mustafa Denizli'nin isteği üzerine Almanya Bundasliga takımlarından Hoffenheim formasını giyen Ramazan Özcan ve kulübü ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Beşiktaş yönetimi Avusturya milli takım formasını giyen Türk asıllı 25 yaşındaki kaleci ve Alman kulübü ile anlaşmaya vardı.
Yapılan anlaşmaya göre Ramazan Özcan sezon sonuna kadar Hoffenheim takımından kiralacak.
Beşiktaş Kulübü bu oyuncu ile ilgilenildiğine dair gelişmeyi borsaya bildidirirken, son dakikada bir sorun çıkmaması halinde Ramazan'ın 30 Aralık'ta İstanbul'a gelip, yeni takımı ile antrenmanlara çıkması bekleniyor.
29.12.2009
Kaynak : DHA
Ramazan iyi kalecidir şimdiden hayırlısı olsun
Ramazan Özcan Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Almanya'nın Hoffenheim takımının Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC...ber.hlarge.jpghttp://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif İlişkili fotoğrafları göster
var hasRelatedPhotos = 'false';if (hasRelatedPhotos=='true'){var vRPL = document.getElementById("viewRelatedPhotosLink");i f (vRPL!=undefined) vRPL.style.display = "";var vLRPG = document.getElementById("linkRelatedPhotos");var vLIRPG = document.getElementById("linkImgRelatedPhotos");if (vLRPG) {if(vLIRPG) vLIRPG.href=vLRPG.href;}}
getCSS("3053751")
NTV Spor
Güncelleme: 13:19 TSİ 29 Aralık. 2009 Salı function UpdateTimeStamp(pdt) { var n = document.getElementById("udtD"); if(pdt != '' && n && window.DateTime) { var dt = new DateTime(); pdt = dt.T2D(pdt); n.innerHTML = dt.D2S(pdt,((''.toLowerCase()=='false')?false:true )); } }
İSTANBUL - Beşiktaş, Rüştü ve Hakan Arıkan'ın sakatlıklarının uzun sürecek olması nedeniyle yaşadığı kaleci sıkıntısını Hoffenheim'in Türk asıllı kalecisi Ramazan Özcan'ı kiralayarak çözdü.
Türk asıllı 26 yaşındaki kaleci Ramazan, geçtiğimiz sezon başarılı olan Hoffenheim'da 7 maçta ilk onbirde sahaya çıkmıştı.
Ramazan, aynı zamanda Avusturya milli takımının da formasını giyiyor. Özcan bu sezon ise henüz Bundesliga'da forma şansı bulmuş değil.
ntvspor
Tam bizim bu adamLar neden Cenk ve Serdar iLe uğraşıyor, Sinan BoLat ya da Ramazan ı aLıp uzun vadede yatırım yapsınLar diyecektimmmm, heheh Ramazan geLmiş biLe.
Vodafone rekLamı gibi oLdu ama hayırLı oLsun.
Abi Ramazan Sinandan daha büyük 26 yaşında felan değilmi Sinan alınsa daha ıyı olmaz mıydı? tabı onunda gelmek ıstemesı var.
Sinan gibi adamı aLacaksan direk 11 de oynatman Lazım. Adam ŞL de oynamış, Ligde ŞampiyonLuk yaşamış. ÖyLe bir adamı aLıpta 3.kaLeci oynatmak zor biraz.
Ramazan kiraLık oLarak aLınmış, performansına göre sezon sonu tamamen aLınıp, aLınmayacağına karar veriLir. Türkiye Ligini şimdiLik kaLdıracak bir isim.
Volkan Ünlüydü sanırım BJK'nin Schalkeden alıp sonra yolladığı, Zamanında yolladığınız Volkan, Ramazandan daha iyi bir kaleci. Murat Şahin ile falan anlaşsalardı keşke, nasılsa Hakan ve Rüştü iyileşinde onlar geçicek kaleye.
Ramazan hayırlı olsun öncelikle.Böyle bir transfere ihtiyaç vardı.Sezon sonuna kadar kiralanması iyi oldu.Çünkü böyle önemli bir mevkiye şu dönemde isabetli bir tercih yapmak zor olurdu.Bunu daha geniş bir zamanda halletmek daha iyi olur.Ramazan bu ihtiyacı karşılayacak derecede yetenekli bir kaleci mi orası da önemli.Açıkcası ben hiç seyretmediğim için fikrim yok.Fm'de özellilerine baktım.Öne çıkan özelliği topu oyuna iyi sokması.Diğer önemli kaleci özellikleri vasat sayılır.İnşallah başarılı olur diyelim..
Ramazan, sezon başında da gündemimize girmişti. Kiralık olarak alınması da mantıklı bir hamle. Hayırlısı olsun.
Beşiktaş, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ı, Batuhan ve Serdar Özkan yanı sıra 5 milyon Euro vererek transfer etmek istiyor.
Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklama yapan Sercan’ın menajeri Metin Korkmaz, “Ben Beşiktaş Kulübü’yle bu konularda önemli bir görüşme yaptım. Galatasaray’la ise İbrahim Yazıcı görüştü.
SERCAN, BURSASPOR’DAN AYRILIRSA BEŞİKTAŞ’A GİDECEKTİR
Şunu net olarak söyleyebilirim. Eğer Sercan Bursaspor’dan ayrılacaksa Beşiktaş’a gidecektir.
Yaptığım görüşmelerde verilen tekliflere dayanarak söylüyorum, Sercan Beşiktaş yolunda…
Değişik alternatifler üretiyoruz. Özellikle Batuhan’ın takas olarak bu transferde değerlendirilmesini istiyoruz. Bursaspor Kulübü’ne, Sercan’ın karşılığında Batuhan ve Serdar Özkan gibi iki oyuncu ve bir miktar para teklifi yapıldı.
Görüşmeler bu düzeyde, her iki takım da fedakârlık yaparsa Sercan’ın Beşiktaş’a transferi gerçekleşir.
YUSUF ŞİMŞEK FUTBOLU BEŞİKTAŞ’TA BIRAKACAK
Yusuf Şimşek, Denizlispor’dan teklif aldı. Başkan Ali İpek, Yusuf’a “Takıma sahip çık. Abi vasfıyla, ileride yönetici olacak şekilde gel takımı sahiplen” dedi. Yusuf, b tekliften gururlandı; fakat biz bir toplantı yaptık ve şu karar çıktı: “Yusuf Beşiktaşlı doğdu, Beşiktaş’ta futbolu bırakacak.”
Kongreden sonra mukavelesinin uzatılması konusunda Beşiktaş yönetimiyle görüşeceğiz. Yusuf futbolu Beşiktaş’ta bırakacak.
radyospor.com
ciddi bir teklif eğer gerçekse. Sercan'ın Bursaspor'dan ayrılmasını hiç istemiyorum ama bu tür bir teklif karşısında ben bile hayır diyemezdim herhalde :)
Rüştü ve Hakan'ın sakatlıkları dolayısıyla ekstra Ramazan transferi yapıldı...
Kadro 22'ye inecek.Delgado sorunu daha çözülmedi zaten...
Transfer olmayacak büyük ihtimalle...
Ramazan cok vasat bir kaleci ama zaten Beşiktaş 3-4 maçlık için aldı Ramazan'ı...
Batuhan + Serdar Özkan + 5 Milyon € = Sercan
Yok artık Demirören :icon_razz:
Bence Bursa takas oyuncu istemeyecektir istersede sadece Batuhan'i alirlar.Üzerinede 10 milyon € isterler.
Sercan: Batuhan+10 Milyon € etmez...;)
Batuhan sercandan daha iyi adam zaten ne +10 milyonu :S
Eğer Sercan alınıp batu verilirse bu tarftar şeref tribüne çıkar ! anladın sen onu !
Mehmet Topuz gibi adama 9 milyon € + Gökhan Emreciksin veriliyorsa Sercana rahat rahat 10-15 milyon € verilir üstelik daha 19 yasinda yanilmiyorsam. Gelecegi cok parlak ve Türk statüsünde.
Sercan o kadar paraya giderse Bursa iyi bir iş yapmış olur.. Batuhan oynarsa iş yapacak birisi. Artı parada var.. Serdar Özkan ı almayıp onun yerine para isterlerse süper bir politika izlemiş olurlar..
Yok böyle bir transfer,boşuna tartışmaya gerek yok...
Elden adam çıkarmaya çalıştığımız dönemde,forvet oyuncusundan geçilmeyen takımda Sercan transferinin "t" si bile geçmez...
Batuhan Eskişehirspor'a gelmek istiyo. Bu yüzdende Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli'ye çok baskı yapıyo. Batuhan hatta bonservisiyle gelmek istiyor. "Bırakın beni gideyim. Burda görmediğim değeri orda görüyorum, burda oynayamadığım futbolu orda oynuyorum."diyor. Nerden mi biliyorum? Eskişehirspor Yönetimi içerisinden.;)
YıLdırım Demirören de oLmasa AnadoLu takımLarı kaLkınamayacak vaLLa.
Hem Batuhan ı Beşiktaş bırakmaz. Verse de kiraLık verir. Mustafa DenizLi gittikten sonra bu takım bir numaraLı goLcüsü oLacak o.
Batuhan Eskişehir'e kiraya gidiyor.Bugün yarın belli olur...
Mustafa Hoca Erkan ve Erhan'a şans bulmalarının çok zor olduğunu ama isterlerse kalabileceklerini söylemiş.İkiside iyi bir kulüp bulana kadar çalışmalara devam etmeyi istemişler ve bu istekleri kabul görmüş...