Ne 10 Mn ları 15 Mn ları yapmayın arkadaşlar. O paralara avrupan öyle forvetler alınır ki 30 golle bitirirler ligi. Nerde sercan nerde 10 Mn
Printable View
Ne 10 Mn ları 15 Mn ları yapmayın arkadaşlar. O paralara avrupan öyle forvetler alınır ki 30 golle bitirirler ligi. Nerde sercan nerde 10 Mn
Beşiktaş'ta Matteo Ferrari'nin tam 1.5 ay süreyle sahalardan uzak kalacak olması, Kara Kartal'ı stoper arayışları içerisine itti.
Bu konuda yerli isimlere yönelen Siyah-Beyazlı kulüp, şimdiden temaslara başladı. Bu konuda Beşiktaş’ın gündemindeki ilk ismin Ankaragücü’nün formasını giyen Ediz olduğu öğrenildi. Ayrıca Sivasspor’dan Sedat Bayrak ve Bursaspor’dan da İbrahim Öztürk’ün isminin de geçtiği belirtildi. Ayrıca A2 takımından da takviye yapılabileceği kaydedildi.
Sedat alınırsa 5 milyon euro, İbrahim alınırsa 4 milyon euroya alınır...
İbrahim alınmamalı kesinlikle de Sedat'da bence aranılan isim değil. A2 den takviye yapılabilir.
Ibrahim kas, ibrahim toraman ve sivok varken (hatta erhan satilmassa onuda ekleyebiliriz) ekstra bir stopper bence lazim degil. a2 takimdaki sezer yedek olabilir. bosuna para sacmaya gerek yok nasil olsa yedekte kalicak.
delgado konusa daha halen cözülmedi...
bencede o kadar para verip stoper almaya gerek yok, zaten Kupa ve Lig'de mücadele edecek Beşiktaş, hadi avrupa maçları olsa, mantıklı gelir yabancı bir stoper.
Ohooo Beşiktaş 1 ay yoklar diye hemen transfer yapıyosa vay o kulubun haline. :/
Sercan için yeni teklif Serdar Özkan + Batuhan + 2 milyon €.
Sercan'ı beğenmiyorum nedense ben.Yetenekli bir oyuncu olabilir ama ekstra yetenekleri yok gözlemlediğim kadarıyla.Baskıyı kaldıramayan bir yapısıda var gibi geliyor bana.Özellikle bize gelse hiç başarılı olamaz bu özellikleriyle diye düşünüyorum.Umarım almayız.Zaten mevcut isimlerle forvete ihtiyacımız da yok.Yönetimin Batuhan'ı postalamaya çalışmasını ise hayretle takip ediyorum.Bir çocuğu kazanmak bu kadar mı zor? Ayrıca Ferrari yok diye stoper alacağımız haberinede inanmadım.Alternatifler var zaten o bölgede.Kaldı ki Ferrari'de sezon sonuna kadar sakat değil..
Sercanın menejeri metin korkmaz harbiden dansöz.........
Elindeki oyuncuyu en yüksek miktara satmaya çalışıyo. Beşiktaş'a geliyo Galatasaray sizden yüksek verdi diyo. Galatasaray'a gidiyo Beşiktaş yüksek verdi diyo.
Birde bişey sorcam Mehmet Topuz'un managerlik hizmetini yapıyorum diye ortalarda dolanan arkadaş değilmi bu.
Aynen aynı kişi....
Geçenlerde bu adam bir açıklama yaptı , "Sercan BJKye yakın, BJK Batu+Serdar+5 milyon euro teklif etti" diye. Sonra yalanlama gelince BJK'den ,
Yine bu adam dediki "BJK'den teklif geldi demedim , BJK , Batu+Serdar+ 5 milyon euro verirse bu transfer biter dedim." dedi.
Şimdi yine demişki Gs, BJK'den daha iyi teklif yaptı... Ulan hem yapmadı teklif BJK diyorsun, hem yaptı diyorsun... Hakkaten Aziz Yıldırım haklı bu menejerler konusunda....
"Transfer yapmayacağız"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, siyah beyazlı takımın Antalya'da yaptığı hazırlık kampında bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Denizli, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Umarım sakatlık sorunu yaşamadan ikinci yarı hazırlıklarını tamamlarız. Sezonun ilk yarısında bazı oyuncularımız beklenen performansı verememişti. Bu kamp onlar için de iyi bir şans olacak. İlk yarıda bekleneni veremeyen oyuncularıma güveniyorum. Kendilerinden bekleneni ikinci yarı vereceklerdir" dedi.
Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı olmadığını ve transfer yapmayacaklarını açıklayan Denizli, şunları söyledi:
"Transfer konusunda söyleyeceğim tek şey, hiçbir oyuncuyu transfer etmeyeceğimizdir. Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı yok. Bugüne kadar yazılan ve bugünden sonra yazılacak transfer haberlerine kimse itibar etmesin. Devre arasında transfer yapmayacağız. Delgado, ayın 16'sında İstanbul'a gelecek. Onunla ilgili yaptığımız değerlendirmeden sonra kendisiyle ilgili vereceğim kararı açıklayacağız."
Bazı futbolcular için teklifler olduğunu vurgulayan Mustafa Denizli, "Takımdan gidecek futbolcular hakkında bir değerlendirme yapamam. Bazı oyuncularımıza teklifler var. Değerlendirmesini daha sonra yapacağız. Batuhan konusunda da bir şey söyleyemem. O kendi kararını kendisi verecektir" diye konuştu.
Teknik direktör Mustafa Denizli, sezon sonunu, geçen sezondan bir adım önde bitirmek istediklerini ifade ederek, "Geçen sezonun devre arasında ligde 6. sıradaydık. Şimdi o durumumuzdan bir adım daha öndeyiz diyebilirim. Umarım sezon sonunu da geçen sezondan bir adım önde bitiririz. Hiçbir şey kolay değildir. Bu sezon da kolay olmayacak" şeklinde konuştu.
Kaynak : DHA
Böylece, Mustafa Denizli olaya son noktayı koydu. Bence de yapmasın transfer falan zaten.:) Ferrari'nin yokluğunda Sivok, Toraman ve İ.Kaş 3'lüsü yeterli stoper için. Sağ tarafta, Rıdvan ve Ekrem değişmeli oynar. Orta sahada da Necip, Ernst ve Fink götürür bizi. Gerçi, Mustafa Denizli gençleri oynatan biri değil, hatta Batuhan konusundaki gelişmeleri de hepimiz takip ediyoruz. Bu arada Erkan Zengin, Eskişehirsporla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmış.
Arkadaşlar, özellikle Anıl, Kazım-Batuhan takası gibi birşey mümkün olabilirmi söylentiler varda.
Mustafa Denizli Beşiktaş'ın transfer yapmayacağını açıkladı...
Batuhan konusunda ise kendisnin hiçbir mazaret bildirmeden kampa katılmadığını söyledi.Batuhan yöneticilerle konuşup oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini söylemiş.Özellikle Eskişehir kiralamak için yoğun çaba sarfediyor.Ama yöneticiler bonservisiyle birlikte elden çıkarmak istiyor.Bonservis bedelini 5 milyon € olarak belirlediler.Ama şu aşamada kimseinin bu parayı vereceğini düşünmüyorum.Yönetimde mecbur kalıp Eskişehir'in ısrarlarına daha fazla dayanamayıp kiralayacak oraya...
Yani kısaca böyle bir transferin olma ihtimali yok...
Kazım Beşiktaş a geLirse protesto amaçLı Kazım Beşiktaş tan ayrıLana kadar hiç bir maçını izLemem.
Kazım'ın Beşiktaş'a gidebileceğini düşünüyordum ama Mustafa Denizli dün transfer yapmayacaklarını açıkladı artık bu transferin gerçekleşme olasılığıda kalmadı.
Şu aşamada Yıldırım Demirören'in Fenerbahçe'den oyuncu alma olasılığı zaten az,hele Kazım'ın imkanı yok bence..
Kazım, BJK'ye gelse Tümer'i tekrar almışız gibi bir şey olur heralde. Öyle bir transfer mümkün değil gerçekleşemez, imkansız.!
Çıkar Oynat Batuhanı İşte Adamı Göndermek İçin Herşeyi Yapıyorlar:(
Kampa Mazaret Belirtmeden Katılmamış Batu Demekki Artık Batuda Beşiktaştan Silindi. Yazık Olur Öyle Olursa
Batuhan olmuş 100 kilo onu oynatsa ne olur yahu. :D Kütük gibi sağdan sola dönemiyor.
Kazım gelirse ben Kazım gidince de seyretmem maçları. :D
Mustafanın Zaten İnadı İnat:n: Keçi Değil Eşşşek İnatlı Biraz:)
Mustafa Denizli'nin inadıyla falan alakası yok...
Batuhan'ı en çok destekleyenlerden,en çok beğenenlerden ve savunanlardan birisi benim.Ama Mustafa Denizli'nin son röportajında söyledikleri benimde Batuhan ile ilgili sabırlarımı zorlamaya başladı...
Benim hiçbir futbolcuyla sorunum olması mümkün değil dedi.Benim görevim sağlıklı ve formda oyuncuyu takım içinde kullanmak.Batuhan geldi,arkadaşlarının çok gerisindeydi,tam iyileşmeye başladı kadroya almaya başladım ardından tekrar sakatlandı dedi.Bu sakatlığından sonra tam 4 defa MR için randevu alındı,hastanede kendisini bekleyen kulüp doktorunu hiçbir mazeret bildirmeden ekti dedi.Kampada kendi tercihleri doğrultusunda katılmadı.Batuhan benim onun hakkındaki düşüncelerimi biliyor.Bundan sonrası Batuhan'a kalmış dedi...
Bu arada Erhan Güven Antalyaspor'a gidiyor...
Geçtiğimiz aylarda Nijerya'da açılan futbol okulundan 3 futbolcu denenmek için İstanbul'a getirilecek.Yabancı kontenjanı dolu olduğundan dolayı beğenilenlerin kiralanması ve seneye kullanılması düşünülüyormuş...
Bu futbolcular için Orduspor resmi temaslara başlamış.Süper Ligden de bazı takımlar dolaylı yoldan ilgilerini belirtmişler...
Nijerya Fikri Çok İyi Gerçekten Eğer İyice Alışırsak ve de Bulduğumuz Oyuncuları Kullanabilirsek Her Türlü Yeni Yıldızlar Kazandırırız. İnş. Olur
Holosko’nun Sözleşmesi Uzatıldı
Başarılı Futbolcumuz Filip Holosko ile bu sezondan sonra 3 yıl daha yeni sözleşme yapılması konusunda anlaşmaya varıldı.
Slovak Futbolcumuz, 3.5 yıl daha Beşiktaş forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bundan sonra bana çok şey katan Beşiktaş'ın başarısı için konsantre olacağım. Ayrıca ilk kez büyük bir organizasyon olan Dünya Kupası'nda yer alacak Slovak Milli Takımı için kendimi hazırlayacağım'' dedi.
Filip Holosko, takımı Beşiktaş ile devam etmekten dolayı büyük gurur yaşadığını da belirtti.
2007-2008 sezonunun devre arasında Manisaspor'dan Takımımız'a transfer olan 26 yaşındaki Holosko, şu ana dek Beşiktaş formasıyla çıktığı resmi maçlarda Turkcell Süper Lig'de 18, Avrupa kupalarında 1 ve Türkiye Kupası'nda 6 gol kaydetti.
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=26493
Holosko ile Dünya Kupası öncesi sözleşme yenilemek iyi oldu.Hayırlı olsun.Acaba ne kadar ücrete anlaştılar?
Mantıklı bir iş yapmış Beşiktaş..
Yıllık 2 milyon euro alacakmış
Geçen sözleşmesi 800 bin imiş..