Quaresma olayı hiç olmadığı kadar ciddi...
Çok önemli adımlar atılıdı...
Quaresma gelirse sürpriz olmayacak(benim için)...
Printable View
Quaresma olayı hiç olmadığı kadar ciddi...
Çok önemli adımlar atılıdı...
Quaresma gelirse sürpriz olmayacak(benim için)...
Muhteşem olur Muhteşem eğer gelirse RQ7...:)
Quaresma daha gelmez gidiceği takımın Şampiyonlar liginde oynaması önemli bir etkenmiş :(
İngiltere’den ayrılıp kiralık olarak ülkesine dönen Robinho’ya talip olan Kartal, eski oyuncusu Zago aracılığı ile teklifini sundu. Dünyaca ünlü yıldızın tek şartı vardı. Robinho, “İstanbul’a gelirim. Ancak takımın başında hangi hoca var” diye sordu.
“Mustafa Denizli” yanıtını alınca da, “Hocalarla hep sorun yaşıyorum. O yüzden tanımadığım biriyle çalışmam. Real Madrid’de parlak bir dönem geçirdiğim Schuster ile anlaşırsanız, ben de gelirim” ifadesini kullandı.
ALMAN HOCA EVET DEDİ
Gizli operasyon sürerken, Robinho’dan gelen bu talep üzerine, yönetim harekete geçti. İspanya’da yaşayan Schuster ile Köln’de randevu ayarlandı, ünlü çalıştırıcı yıllık 2.5 milyon Euro’ya evet dedi.
ARAYA KESER GİRDİ!
Kartal, Fenerbahçe maçının ardından bu iki bombayı aynı anda patlatacaktı. Ancak Denizli’nin Galatasaray’dan öğrencisi olan Erdal Keser’in telefonu işleri karıştırdı. Denizli’yi arayan Keser, “Beşiktaş yönetiminin Almanya’da Schuster ile konuştuğunu öğrendim. Sezon sonunda bırakıyor musun hocam” deyince, Mustafa Denizli neye uğradığını şaşırdı.
KURANYİ KALKAN OLDU!
Başkan Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu işi resmiyete dökmek için Almanya’ya uçtu. Olay anlaşılmasın diye de ortaya Kuranyi transferi atıldı. Oysa konu Alman hoca idi..
KAZAN FENA KAYNIYOR
Schuster için artık geri sayıma geçen Beşiktaş yönetimi, Denizli’nin Başkan Yıldırım Demirören’i arayıp, “İmza atmak istiyordunuz. Ben hazırım” demesiyle sarsıldı. Daha önce, “Sezon bitsin, ondan sonra görüşürüz” diyen Denizli’nin birden fikir değiştirmesine anlam veremeyen yöneticiler, Demirören’e, “Onunla devam etmeyelim” baskısı yaptı. Ancak Başkan, Mustafa Denizli’yi geri çeviremeyince, apar topar sözleşme uzatıldı. şu anda Denizli resmi olarak 1 yıl daha kalacak gibi görünüyor. Yönetim içinde ise kazan ciddi şekilde kaynıyor.
FANATİK
Fanatik'in haberi bu. Oscar alır yahu bu senaryonun filmini çeksek :n:
oha ooha diyorum. Robinho, Schuster'i istedi diye anlaştı Beşiktaş'ta öyle mi?
Yapmayın yahu,şöyle haberleri koymayın şuraya :)
haberleri eklerken alt tarafa da kaynağını iliştirirsek dadından yenmez.
teşekkürler.
Oscarlık bir senaryo tebrikler...
fanatik olmasa biz nasil egleniriz :) cok yasa fanatik & fotomac
Ben anlamiyorum bu Fanatik tarzi gazelerin traji varmi ? nasil bir gazete boyle bir haber yazar , nasil insanlari boyle gerizekali yerine koyar
Yılın Oscar ödülü verilmesi lazım cidden...O ne senaryodur öyle arkadaş yaa :D
Yemin ediyorum film gibi ya. :D
Az kaldı az...
Tiplere bak yahu...:D
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/16/3863.jpg
Quaresma konusunda alınan duyumlar ardı ardına geliyor.Sanırım olacak gibi.Hayırlısı olsun.
arkadaki kirmizi gömlekli ronaldo mu :D
Ta kendisi,Apaçiler...:D
Cidden süper resim yaa :D Apaçiler :D
Offfffff tiplere bak yahu :n: :n: Burda bile böyle apaçi topluluğuna rastlamadım :n: :n:
Tarantino'ya verin bu senaryodan gişe rekorları kıracak bi film çıkarır ..
SERVET `KARTAL` MI OLUYOR?
Yeni sezon transfer çalışmalarına yoğunluk veren Beşiktaş’da savunma hattına yapılacak transfer konusunda çarpıcı bir isimin gündeme geldiği iddia edildi…
Siyah-Beyazlılar yabancı kontenjanını boşaltmak amaçlı savunmada görev alan Sivok’un yerine G.Saray’da forma giyen Servet Çetin ile ilgilendiği ve futbolcunun da Beşiktaş`a olumlu baktığı öğrenildi…
Beşiktaş Yönetiminin Teknik heyetin istemesi durumunda bu transferi bitirebileceği ve Milli futbolcuya Siyah-Beyazlı formayı giydireceği gelen haberler arasında.
Haber1903
Yaşı ve aldığı paraya bakarsak bence ferrari gitmeli ama nereye gönderecez :S
Ferrari mi? :icon_confused: Adam oyundan çıkar çıkmaz eksikliğini hissediyoruz.Sivok gitse bir şey demem fazla ama Ferrari bu takımda en son gidecek adamlardan.
Bu arada Quaresma ile ilgili forzadan bir elemanın iddiası şu şekilde;
Bir kaç kişi daha duyumlarının bu yönde olduğunu söylüyorlar.Umarım bu sefer gerçekleşir.Quote:
arkadaslar herkese iyi gunler islerim dolayisiyla simdi girmek nasip oldu size son sozu soyluyorum bu transfer bitti hicbir problem kalmadi yonetimdede bi catlak ses yok cunku bitmistir artik imza atilmis dun gece itibariyle carsamba gunune kadar resmiyete dokulecek alman bir bankadan teminat mektubu hazirlaniyor carsamba gunune kadar burdayim sonra tum elestrileri kabul edecem ama lutfen carsambaya kadar on yargili davranmayin
Quaresma transferi artık kesin gibi...Hayırlı olsun...
Ayrıca Şemsi Abi'ye de katılmamak elde değil,Ferrari Ernst'le birlikte bu takımdan gitmesi gereken en son kişiler...
BÜYÜK GÜN PERŞEMBE!
Beşiktaş`ın 2 sezondur peşinde olduğu ve Beşiktaş`lı taraftarların transferdeki en büyük hayali olan futbolcu Ricardo Quaresma transferinde bu hafta herşeyin netlik kazanacağını öğrenildi.
Quaresma transferi için İnter`in önerdiği bonservis ücretini yüksek bulan başkan Yıldırım Demirören, yeni bir teklif sunarak Milano kulubünün cevabını beklemeye başladı.Perşembe gününe kadar süre isteyen Mavi Siyah`lı kulubün yöneticileri Q7`nin transferi için son sözü söyleyecek.
İtalyan kulubünün Quaresma için Portekiz kuluplerinin teklifini de değerlendirdiği ayrıca Benfica`dan transfer etmek istedikleri Ramirez için yaptıkları takas teklifi ile ilgili gelişmeleri bekledikleri gelen haberler arasında..
- HABER1903 -
Quaresma bize gelmez, gelse de başarılı olamaz diye düşünüyorum. Bize kapanan takımlara karşı iyi oynayabilen, kısa boylu, iyi pas atabilen ve teknik bir oyuncu gerekiyor.
Son senelerde Yusuf'tan başka çalım atan bir oyuncumuz olmadı.Yusuf'ta artık iyice yaşlandı.Trabzonspor maçında Serkan karşısında bir kere bile başarılı olamadı çalım konusunda.Açıkcası takımda şöyle ip gibi rakipleri çalıma dizecek bir kanat oyuncusu eksikliği yaşıyoruz.Quaresma bu konuda tam bir ilaç olur bize.Büyük takımlarda beklentileri karşılayamadı;ancak bir alt seviyede yaptıkları ortada.Ligimiz için üst düzey bir performans gösterebilir diye düşünüyorum.
Servet falan gelmesin. Aman, Allah korusun.
Serdar Özkan'dan kurtuluyoruz derken bir de Servet hiç çekilmez.