Finishing düşük olmuş gibi geldi bana.Burak'la aynı değeri haketmiyor.
http://i.imgur.com/w6c5k.png
Printable View
Finishing düşük olmuş gibi geldi bana.Burak'la aynı değeri haketmiyor.
http://i.imgur.com/w6c5k.png
Sow"u fransalilar yapti galiba. berkay peki buraktan iyimi kotumu biraz daha aciklayici olurmusun finishing konusunda
Evet bende öyle biliyorum da Fener'e gelmeden önce 16'ydı yanılmıyorsam.Finishing konusunda Burak'tan daha iyi bi değeri hakettiğini düşünüyorum.
Finishing'î 1 düşürüp , strengh , agility'i 1'er artırmış sanırım Fransızlar .
Wilfred'i andırdı bana profili.
Pozisyon alması çok düşük yapılmış.
Şahsi görüşüm 10'dan aşağı olmaması yönünde.
Teamwork rezillik bence 9 nedir ya
team work hakikaten aşırı düşük yapılmış sow için.
bienvenu'den farkı kalmamış.
Gol kralı olmuş bir adamı neden düşürdüler anlamadım? Garezleri mi var takımdan gitti diye. Araştırmacımız bu yıl Sow'u iyi takip ederek gerçek özelliğini oyuna yansıtacaktır bundan eminim.
Gerek Fenerbahçe'ye transferinde ki katkısı, gerek uyum sağlaması konusunda ki katkısı, çocukluktan gelen arkadaşlıkları ve şuan aynı evi paylaşıyor olmaları nedeniyle "Favori Personel"ine "Issiar Dia" eklenilebilir diye düşünüyorum.
Gol krali oldugu gecen yildan sonra Sow bu yil hic iyi degildi Fransa'da. Hatta yollanmasinin nedeni de gecen yil attigi gollerle yukselttigi itibarini paraya cevirmek icindi. Profilde ben simdilik pek bir sorun gormuyorum. Belki first touch/teknik dusup, finishing 16 veya 17 olabilir ama yine de biraz daha izlemek lazim.
Ligue 1'i yakından takip eden biri olarak bu sezon ligde yaklaşık 20 maçta 5 veya 6 gol attı diye biliyorum. 2 taneside bir maçta Marsilya karşısında. Onun yerine alınan Roux ise şimdiden 5.golüne imza attı ligde.
Ahmeti disarda tutuyorum :) , cunku biliyorum ki bir cok ligi takip edip izliyordur yorumlari degerli benim icin. Profil hakkinda bu kadar erken yorum yapmak dogru degil bence. Dogru tespiti yapmak icin sezon sonunu beklemek mantikli olur. Suanki profili onu daha yakindan takip eden fransiz gozlemcilerin yaptigini unutmayalim.
Bana first touch'u daha etkili gibi geldi finishingden
Takım da Gervinho'yu kaybedince daha geride oynamak zorunda kaldı yalnız. Düşük skor kapasitesini düşük yenilen gol sayısı ile kapatmaya çalıştılar. Trabzonspor maçında hatırlarsak savunma yaparak kontra hücum etmeye çalışıyorlardı. Bence bu kıstas kabul etmez.
Fikir sahibi olabilmek için dolayısı ile bu seneyi bitirmek zorundayız, henüz takıma alışmış bile değil.
Daha geride oynatilmis olmasi ve performansinin dusmesi bazi seyleri anlatiyor bence. Top kullanma becerisi pek iyi olmayan bir stoper'i on libero oynatinca zaaflari nasil biraz daha iyi ortaya cikarsa, bir santraforu geriye cekince zaaflari daha iyi ortaya cikar. Veya bir sol kanat oyuncusunu, sol beke cektiginizde o mevkide nasil oynadigi oyuncunun sahip oldugu ozelliklere bagli sonucta.
Su adamin gercek profilini koyar misiniz?
Sol ayagina kac verilmis merak ediyorum.
Ayrica bi soru, herhangi bir oyuncunun en cok kullandigi ayagi kesin 20mi oluyor? Yani ben mesela saglagim ama toplara cok sert vuramiyorum sag ayak 15/20 sol 5/20 seklinde mi girilir? Yani bu ozellik ayagindaki bilek becerisi mi yoksa topa sert vurma becerisi mi?
En çok ve en iyi kullanabildiği ayağı olması lazım benim bildiğim
her oyuncunun 20 girilen bir ayağı oluyor kesinlikle.
Örneğin ben sol ayağımı hiç kullanamıyorum futbolcu olsam sol ayağa 1 verilirdi. Ne topa vurabiliyorum ne yön verebiliyorum ne birşey
Bence hızlanma ve çevilik değerleri fazla kesinlikle hızlı veya çok çevik bir oyuncu değil 14 veya 15 olur en fazla buna karşın takım oyunu en az 15 olmalı haddinden fazla takım oyuncusu gibi oynuyor tabii ki buradaki performansına göre yorum yapıyorum fransadada böyle miydi bilemem belki finishingdede artışa gidilebilir.Birçok kişinin aksine ben sowdan şuana kadar 4 gol atmasına rağmen pek olumlu bir intiba edinmedim Baktığınız zaman çok muuteknik ? hayır çok mu güçlü ? hayır ? çok mu süratlı ? hayır sadece sezgileri iyi olan bir oyuncu maçı rakip yarı sahada oynarsanız etkili olabilir ama bir niang değil açıkçası.Kısaca anlatmam gerekirse 10m Euroluk bir oyuncu değill.
Daha 6 maça çıkmış adamı nasıl değerlendirebilirsin ki ? Bekle bi sezon bitsin gayet hızlı ve çevik Lille serüvenini takip etmemişsin o yüzden böyle yorum yazman tahmin gibi birşey oluyor tahminlede oyuncu değeri girilmez
Dün araya rüzgar gibi girip çok bitirici bi vuruş yaptı hemde sol ayağıyla. Güçsüz olsa iki adamın arasından o vuruşu düşmeden takılmadan nasıl yapabilirdi?
Sow güçsüz değil.
Dünya'nın en güçlü oyuncusuna da arkadan omuz vursalar düşer.
Son attığı golü baz almak yanlıs olur. A.Gücü çoluk çocuktan olusan bir takım.
Ama attığı golde son vuruşu çok iyiydi. Golden önceki paslaşmaları da.
Teamwork'u gerçekten artmalı. Lille araştırmacıları hırs mı yapmış nedir anlamadım ama Teamwork'u en az 14 olmalı.
AML ve AMR'si kaç acaba? Turksportal profil rica edebilir miyiz?
Zaten simdiye kadar benim izledigim Sow'un ayaginda top tutma, dripling yapma, top dagitma gibi meziyetleri pek iyi degil. Tek vuruscu bir santrafor gorunumunde. Oyun stili olarak Guiza, Umit Karan veya Baros tipinde bir oyuncu bence. Niang gibi cok yonlu bir oyuncu degil.
Sow Senegal milli takımında FL, Lille'de de zaman zaman FR oynamış bir oyuncu. Aslen bir striker. Striker olarak Ümit Karan tarzına çok benzese de artı olarak kenar forvet oynayabilme özelliği de var.
Ama bu kenar forvet oynama özelliğini, FM ancak AM RL'sini competant yaparak belli etmeye çalışıyor malesef. Bu bir eksiklik.
o dediklerin niang icin gecerli daha cok.. sow rakibi eksiltebilen top sürebilen bir forvet degil fakat bos kalirsa genis alanda top sürebilir her forvet gibi mesela niang 2-3 kisi arasindan topu alip kapip giden bir oyuncuydu sow o tarz bir oyuncu degil daha cok ayagina top bekleyen son vuruslari düzgün fakat adam eksiltmesi pek iyi olmayan topu ayaginda niang kadar iyi tutamayan bir oyuncu.