Evet buluşmayı yaptık ve kısaca bahsedeyim :)
İlk önce Murat İle buluştuk..Gittik bi yemek falan yedik,Sonra benim takıldığım bi çay ocağı var spor camiasının takıldığı bi yer orda çay içtik..O sırada Umut aradı Meydan da buluşacakdık..Dip Not (Arabayla gelmiş kendileri :p ) Gittik meydana aradık bi baktık tel kapalı,Dedik bari arabalara yaklaşalımda soralım Umut Tsi falan diye :p tam o sırada telefon çaldı ve Bizi görmüş saat yönünde 1 e doğru ilerledik ve Umut ile de buluşmuş olduk :)
Sonrasında Arabayı otoparka falan çekdik ve Meşhur yerimiz olan Çiftliğe çıkdık :) Bi kafede oturduk Çay falan içdik o sıradada bol bol dedikodu yaptık :zuhaha :icon_razz:
Ardından Meydanımıza inen yokuşda resim çekinek dedik :) Ve 3 kişi olduğumuzu kanıtlamak için 2li gruplar yaptık :p Yanlız Umut suçu bana atmış suç bende değil :p O saatte ordan kimse geçmiyorki o yüzden o adamı bulabildilk :zuhaha Sonracığıma adama dedima bi bi foto..Keşke kabul etmeseydi adam aldı makineyi eline gözükmüyor dedi suratına yapıştırmış makinayı :p Neyseki çekdi resimlerimizi :) Sonrasında ise yavaş yavaş dağıldık ve Büyük Samsun Buluşması :p böylelikle gerçekleşti..
Quote:
Originally Posted by
fernandez
Yahu siz amcanın kıymetini bilememişsiniz.Baksanıza ne kaliteli fotoğraf çekmiş.
Yere bakıp fotoğraf çekebilen birini bulmuşsunuz kıymetini bilmiyorsunuz :n:
Güzel bir buluşma olduğu kesin.Geleneksel hale dönüşmesi ümidiyle :)
Ne kıymeti yahu adamı görsen öyle demezdin :zuhaha
Quote:
Originally Posted by
Karizma_Aykut
Umut Abi biraz kısa kalmış..:D
Yok Aykut biz biraz uzunduk ondan olsa gerek :p
Quote:
Originally Posted by
galatasaray12
Turgut abi 2 metre var heralde:D
2.02 iymişim :p
Quote:
Originally Posted by
fernandez
2.02 Turgut abi bildiğim kadarıyla.
Öylemiymişim Canım yok artık :p 2.00
Quote:
Originally Posted by
PesimiSTyLa
Turgut terlikle gelmiş kabul etmeseydiniz :n: Şaka bi yana hoşsohbet olmuş :)
Heee hemen bi kusur buldu ne yapayım arkadaş yok ayakkabım :p İdmandan çıkdıydım hem yazın ayakkabı giymem kolay kolay :)
Quote:
Originally Posted by
nekop
Fotorafı nerede çekildiniz tanıdık geldi mekan :)
Mecidiyeye inerken Mithat Paşa Lisesinin aşşağısı :)