1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Samsung'dan Apple'a İbretlik Hareket

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Samsung'dan Apple'a İbretlik Hareket

SAMSUNG 'UN APPLE'A VERDİĞİ İBRETLİK HAREKET

İki dünya devi marka bildiğiniz üzre geçtiğimiz günlerde patent olaylarından dolayı davalık olmuşlardı ve Samsung , Apple 'a 1 milyar dolar gibi rekor derecede bir tazminat ödeyecekti !

Bu sabah Apple'ın kampüs binasına 30 'dan fazla kamyon yanaştı. Başta bir yanlışlık olduğu sanılsada aslında bir yanlışlık yoktu. Samsung ödemesi gereken 1 milyar doları 5 centlik bozukluklar şeklinde ödemek istemişti sadece o kadar. Tazminatın ödeme ayrıntılarında nasıl ödeneceğine dair bir ibare yer almamasıda Apple'ın elini kolunu bağladı. Şimdi Apple yetkilileri 30 kamyonu geçik bozukluğu kabul edecek bir banka arama telaşına düştü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Harika ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Akıllıca.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabah okumuştum bunu gerçekten çok yaratıcı çok hoşuma gitti. Cezaya ceza kesmiş resmen adamlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Samsung daha iyi bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalanlandı bu haber.Asparagas...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tüh be yapılsa fenaa olurdu:P

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Asparagas da olsa kim bulduysa tebrik etmek lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

TV'de Samsung kullanıyorum ama telefonda Apple kesinlikle 1 numara.

Bu arada bu tazminat gerçek mi? Ne için?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben katılmıyorum sana, Samsung Galaxy seriisiyle bence İphone'un önüne geçti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    TV'de Samsung kullanıyorum ama telefonda Apple kesinlikle 1 numara.

Bu arada bu tazminat gerçek mi? Ne için?
    Son yılların favori dava konusu pek ses getirmemiş olsa bile patentler. Birçok şirket patentler konusunda birbiriyle davalık. Patent alımlarındaki yoruma açık ve anlaşılması güç kurallar, şirketlerin açıklar bulmasına sebep oldu. Bunun üzerine de bu tip davalar oldukça çoğaldı. Samsung ve Apple arasında olan da iPhone arayüzü, pinch-to-zoom özelliği, kenarları yuvarlatılmış dikdörtgen tasarım gibi patentlerin bilerek ve tekrar edilerek ihlal edilmesi var.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben katılmıyorum sana, Samsung Galaxy seriisiyle bence İphone'un önüne geçti.
    Ne olarak öne geçti? Sadece ekran daha büyük Samsung'da. iPhone için üretilen programların sayısı Android'in 3 katı. iPhone'da uygulama kurup silmek çok kolay. Hızı çok iyi. Dokunmatiği süper. Ben iPhone'un tek dezavantajını aksesuarlarının pahalı olması olarak görüyorum. iPhone 5'in ekranı biraz daha büyük olursa çok iyi olur. Samsung daha çok satıyor, sebebi de biraz daha gösterişli durması.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Biz lisedeyken bi abimiz müdür yardımcısına gıcıklık olsun diye aynı hareketi yapmıştı.Tanıdık geldi olayBu arada belirteyim o abi 10 TL'yi 5 krş'lar halinde vermişti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ne olarak öne geçti? Sadece ekran daha büyük Samsung'da. iPhone için üretilen programların sayısı Android'in 3 katı. iPhone'da uygulama kurup silmek çok kolay. Hızı çok iyi. Dokunmatiği süper. Ben iPhone'un tek dezavantajını aksesuarlarının pahalı olması olarak görüyorum. iPhone 5'in ekranı biraz daha büyük olursa çok iyi olur. Samsung daha çok satıyor, sebebi de biraz daha gösterişli durması.
    Birkere İphone ile başka telefonlar arası iletişim kuramıyorsunuz. Telefonu bilgisayara bağlayıp dosya alış verişinde bulunmak için illaki İtunes'di sanırım onun üzerinden veri alıp veriyorsunuz. Flash Bellek gibi kullanma şansınız yok.

Program olarak da 1000'de 1'dir, Apple'da olup da Android'de olmayan program. O dediğin senin bundan neredeyse 1 sene önceydi.

Ha bir de benim için önemli olan bir program sizde sadece tek şekilde marketten ve eğer ücretliyse ücretli olarak indirilmek zorunda. Android'de ise istersen bilgisayara apk. uzantılı programın dosyasını indirip telefona attığında o programı kurabiliyorsun.

Bana kalırsa sayacak daha çok şey var ama bunlar yeterli benim açımdan

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Adamlar google ile çalışıyor tabii ki avantajlı olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

iPhone ayrı bir klasman, telefonlarla bir tutulmasını saçma buluyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence de Iphone çok üst bir kademe.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

haber yalanmis kendim zamaninda 2 tane iphone 4 kullaniyordum bence iphone sadece bir statü göstergesinden ibaret yani insanlar elinde iphone olunca kendini zengin kariyerli birisi saniyor.. iphone kullanipta jailbreak nedir nasil yapilir bilmeyen birsürü insan var.. onu gectim app nasil yüklenir appstore nedir onu bile bilmeyenler var.. android yazilim olarak ios i yakaladi son jelly bean güncellemesiyle.. artik hersey daha stabil ve hizli calisiyor.

iPhone'daki dokunmatik, klavye, oyun, sürüm, tüm ware'lerin rahatça kullanıldığı 2. bir telefon yok şuan iPhone daha iyisini çıkarana kadar olmayacakta bence

Edit: Belki bir HTC yanına sokulabilir.

Mesaj Yetkileri