Ben katılmıyorum sana, Samsung Galaxy seriisiyle bence İphone'un önüne geçti.
Ben katılmıyorum sana, Samsung Galaxy seriisiyle bence İphone'un önüne geçti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne olarak öne geçti? Sadece ekran daha büyük Samsung'da. iPhone için üretilen programların sayısı Android'in 3 katı. iPhone'da uygulama kurup silmek çok kolay. Hızı çok iyi. Dokunmatiği süper. Ben iPhone'un tek dezavantajını aksesuarlarının pahalı olması olarak görüyorum. iPhone 5'in ekranı biraz daha büyük olursa çok iyi olur. Samsung daha çok satıyor, sebebi de biraz daha gösterişli durması.
Birkere İphone ile başka telefonlar arası iletişim kuramıyorsunuz. Telefonu bilgisayara bağlayıp dosya alış verişinde bulunmak için illaki İtunes'di sanırım onun üzerinden veri alıp veriyorsunuz. Flash Bellek gibi kullanma şansınız yok.
Program olarak da 1000'de 1'dir, Apple'da olup da Android'de olmayan program. O dediğin senin bundan neredeyse 1 sene önceydi.
Ha bir de benim için önemli olan bir program sizde sadece tek şekilde marketten ve eğer ücretliyse ücretli olarak indirilmek zorunda. Android'de ise istersen bilgisayara apk. uzantılı programın dosyasını indirip telefona attığında o programı kurabiliyorsun.
Bana kalırsa sayacak daha çok şey var ama bunlar yeterli benim açımdan![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"