1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Takım Kaptanı Motivasyon Sorunu

Default Takım Kaptanı Motivasyon Sorunu

resimdeki bazı oyuncuların kaptan ile oynarken motivasyon sorunu yaşamasının sebebi ne olabilir. kaptanın liderlik özelliği 20 bu arada.

bu sorunlarla karşılaşmamak için kaptan seçeceğimiz kişi de liderlikten başka hangi özellikleri aramamız lazım?

kararlılık ve konsantrasyon da olsa iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takım kaptanının kişiliği takımın genelinin kişiliğiyle de benzer olmalı diye biliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Aynı şeyi Puyol'la bile görüyorum ki bence Puyol dünyadaki en iyi kaptanlardan biridir takımı motive etme konusunda. Takıma aldığım genç oyunculardan daha çok böyle şeyler duyuyorum. Bana da biraz saçma geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bir bu birde dil sorunu. Üç yıllık oyuncu dil sorunu yaşıyor takımımda.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Bir bu birde dil sorunu. Üç yıllık oyuncu dil sorunu yaşıyor takımımda.
    Bu da mı oyun hatası?

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Bu da mı oyun hatası?
    oyun hatası değil. adaptasyon süreci diyelim. oyuncunun adaptasyonu zayıf olduğundan yaşadığı ülkeye alışmakta güçlük çekiyor. bir hata yok yani.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    oyun hatası değil. adaptasyon süreci diyelim. oyuncunun adaptasyonu zayıf olduğundan yaşadığı ülkeye alışmakta güçlük çekiyor. bir hata yok yani.
    Sorunun kaynağının farkındayım, sadece artık oyunla ilgili her şeyi "hata" olarak yorumlanmasından sıkıldım

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Sorunun kaynağının farkındayım, sadece artık oyunla ilgili her şeyi "hata" olarak yorumlanmasından sıkıldım
    aslında oyun çok iyi. hele de son güncellemeden sonra gayet iyi olmuş. mesela fm 12'de bi taktikle 8 yıl boyunca hiç değiştirmeden gayet başarılı oldum fakat bu oyunda bir sezonda 3-4 defa taktik değiştirdim. oyun gayet iyi bu açıdan.

tabi oyunda hatalar yok değil. mesela uzaktan şutlar çok berbat. uzaktan şutu 15 olan oyuncum 90 dakikada 10 tane şut atıyorsa 5'i taca çıkıyor 4'ü neredeyse stadın dışına çıkıyor 1'i de kalecinin üstüne. bu konuda bir düzeltme yapılırsa iyi olurdu. en azından taca çıkmasa iyi olur

Bu dil sorununu Amrabat ile her maç yaşıyorum.. özel bi dil eğitimi verme şansım yok mu parası neyse ben vericem cebimden.

adam öğrenmek istemiyorsa zorla öğretemeyiz. içinde olcak adamın öğrenme

belki de bu oyuncular kaptanını sevmiyordur
    ilk olarak benim aklıma bu geliyor

Mesaj Yetkileri