1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Takım Kaptanı Motivasyon Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Bir bu birde dil sorunu. Üç yıllık oyuncu dil sorunu yaşıyor takımımda.
    Bu da mı oyun hatası?

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Bu da mı oyun hatası?
    oyun hatası değil. adaptasyon süreci diyelim. oyuncunun adaptasyonu zayıf olduğundan yaşadığı ülkeye alışmakta güçlük çekiyor. bir hata yok yani.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    oyun hatası değil. adaptasyon süreci diyelim. oyuncunun adaptasyonu zayıf olduğundan yaşadığı ülkeye alışmakta güçlük çekiyor. bir hata yok yani.
    Sorunun kaynağının farkındayım, sadece artık oyunla ilgili her şeyi "hata" olarak yorumlanmasından sıkıldım

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Sorunun kaynağının farkındayım, sadece artık oyunla ilgili her şeyi "hata" olarak yorumlanmasından sıkıldım
    aslında oyun çok iyi. hele de son güncellemeden sonra gayet iyi olmuş. mesela fm 12'de bi taktikle 8 yıl boyunca hiç değiştirmeden gayet başarılı oldum fakat bu oyunda bir sezonda 3-4 defa taktik değiştirdim. oyun gayet iyi bu açıdan.

tabi oyunda hatalar yok değil. mesela uzaktan şutlar çok berbat. uzaktan şutu 15 olan oyuncum 90 dakikada 10 tane şut atıyorsa 5'i taca çıkıyor 4'ü neredeyse stadın dışına çıkıyor 1'i de kalecinin üstüne. bu konuda bir düzeltme yapılırsa iyi olurdu. en azından taca çıkmasa iyi olur

Mesaj Yetkileri