Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe | 2. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe | 2. Sezon

Sancılı geçen sezonun ardından bir süre futbola ara vermek istediğini söyleyen Aykut Kocaman, yerine bir süre bakacak teknik direktörü de belirleyerek tatile çıktı.

Tecrübesiz hocaya güvenmeyen Aziz Yıldırım, hemen hemen tüm yetkileri kendi üzerinde toplayıp, Aykut Kocaman gelene kadar idare et, döndüğünde seni de tercüman falan yaparız diyerek hoşgeldin mesajını genç tecrübesiz hocasına yolluyordu...

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Başarılar diliyorum. Takipçinim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Serkan abim Fenerbahçe ile oynuyorsa bize de ekstra bir Galatasaray kariyeri yakışır. Başarılar abim takipçinim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taktiğimiz klasik 4-4-2 olacak, kadro bunu oynamaya müsait görünüyor, zaten görevde geçiciyim, o nedenle takımdan kimseyi gönderme yetkim yok, transfer işlerini de başkan hallediyor, Aykut Kocaman'ın gitmeden önce verdiği listeye göre sanırım.

Hazırlık kampını Almanya'da geçireceğiz, 2 farklı 11 rahat şekilde çıkıyor, bu nedenle 4 maç yapmayı düşünüyorum, ikisi üst düzey ikisi amatör takımlarla.

Tahtaya direk 11 kaliteli oyuncuyu yazdım, onları sahaya yerleştirmek kaldı, Volkan, Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali, Krasiç-Meireles-Topal-Stoch, Kuyt-Sow. İdeali 4-4-2 gibi dursa da, başarı için farklı dizilişler de deneyebiliriz ama bu görevde ne kadar duracağımı bilmesem de, takıma 4-4-2 mentalitesini oturtmadan ayrılmayacağım.

Hızlı hücuma çıkabilecek, çok önde pres yapmayan, alanını savunan ve kaptığı toplarla rakip kaleye en hızlı şekilde inebilmek üzerine çalışmalarımızı sürdürüp, bunu başaracak bir takım ortaya çıkarmak hedefim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bekliyoruz hocam Başarılar.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Basarılar seko

Başarılar abi.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hazırlık maçları sonucunda fikrimi değiştirecek, kafamdaki 11'i zorlayacak oyuncu çıkmadı. ŞL'de rakibimiz Feyenoord oldu. Tarihi tekerrür ettirmeyeceğiz ve bu sefer elemede turu geçeceğiz Feyenoord'a karşı.

Ligin de ilk haftasında rakibimiz Galatasaray. 2 maç üst üste ŞL maçı 2 maç da üst üste Galatasaray ile oynayacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Transferler nasıl şekil aldı hocam ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beklere alternatif olarak Aziz Yıldırım'ın kiraladığı Aurier. 2 tarafta da oynuyor olması, alternatif açısından önemli.

Stoch geçirdiği sakatlık sebebiyle kadrodan çıkartılınca tercihim Sezer oldu. İlk maç deplasmanda başabaş bir maç geçse de, İstanbul'da rakibimize acımadık. Sol kanatta Sezer'in formu üst düzeydeydi, artık formayı kaptı, Stoch'un işi zor. Sow'un golleriyle, Topal'ın asistleriyle yıldızlaştığı maçta sakatlanan Hasan Ali yerine Aurier ilk defa forma giydi ve bir asistle iyi bir maç çıkardı.

Şimdi 2 Galatasaray maçı bizi bekliyor, hedef önce kupayı kazanmak sonra da lige güzel bir başlangıç yapmak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Aurier'in dışında transfer olmayacak mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferde tüm yetki Aziz Yıldırım'da, ben oyuncu almayı düşünmüyorum, Aykut Kocaman tatilden dönene kadar emanetçiyim zaten.

Süper Kupa Fenerbahçe'nin

2-0 geriye düştüğümüz maçta kaliteli ayaklarımızla kazandık. Sezer'den beklemediğim bir performans daha. Krasiç henüz istediğim seviyeye gelemedi bir de Kuyt. Meireles de 2 asistle takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi bize.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor Toto Süper Lig

Fatih Terim'in Eboue ile alıp veremediği nedir çözemedim, bu maçta da oyundan aldı kendisini. Yine geriye düştüğümüz bir maçtı, kartlar havada uçtu, Melo'nun atılması işimizi kolaylaştırdı. Sow lige de güzel bir başlangıç yaptı.

Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için de önümüzde son engel Braga.

Bu arada Aziz Yıldırım forvete takviye uygun görmüş ki Ayew'i kiraladık Marsilya'dan.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başkan bende de böyle transferler yapsa keşke

Maçlar çok iyi.

Fener Kümeye, Seko Anadoluya

Bu Arada Hayırlı Uğurlu Olsun Serkan Haberini Face'de Aldım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Başkan bende de böyle transferler yapsa keşke

Maçlar çok iyi.
    Futboldan anlarım diyordu, bakalım devamı gelecek mi?

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fener Kümeye, Seko Anadoluya

Bu Arada Hayırlı Uğurlu Olsun Serkan Haberini Face'de Aldım
    Düşmez kalkmaz bir Allah abi, kader düşürmesin beni de.

Hayırlı olunacak bir durum yok yahu, yanlış haber almışsındır abi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi

Ayew'e ilk maçında şans verdim ve 3 gol atarak maçın yıldızı oldu. Topla oynama oranımız yine azdı, %45'lerde kaldı ama sonuca direk gitme konusunda yine sıkıntı yaşamadık. Üst düzey bir karşılaşmaydı, ikinci maçın çok da önemi kalmadı artık.

2 avrupa maçı arasına giren Mersin maçında da son maçın 11'i ile maça başladık. Sezer ve Sow yine sahnede, güzel bir galibiyet.

Braga deplasmanında kadroda revizyona gittim. Volkan hariç bir önceki maçın 11'inden kimse yoktu sahada, tam 5 oyuncu ilk kez forma giyiyordu bu sezon. Yine de iyi mücadele oldu, kaybetmek önemli değildi ama Caner'in yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, kendisine uyarı verdim, amatörce hatalar yapmamalı artık.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kiralıkların satın alma opsiyonları var mı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte o derece ileri görüşlülük yok başkanda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi

Galatasaray'ın ve bizim grubumuz. Daha kolay bir grupta olabilirdik, işimiz zor.

Spor Toto Süper Lig

Braga maçında başladığım rotasyona devam ettim. Orhan ve Selçuk ilk kez forma giydi, Salih ilk defa 11'de başladı ve maçın da öne çıkan ismi oldu. Krasiç de beklediğim forma yaklaşıyor gibi, yine de daha fazlasını yapabilmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Maçlar çok iyi.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taktiğimiz klasik 4-4-2 olacak, kadro bunu oynamaya müsait görünüyor, zaten görevde geçiciyim, o nedenle takımdan kimseyi gönderme yetkim yok, transfer işlerini de başkan hallediyor, Aykut Kocaman'ın gitmeden önce verdiği listeye göre sanırım.

Hazırlık kampını Almanya'da geçireceğiz, 2 farklı 11 rahat şekilde çıkıyor, bu nedenle 4 maç yapmayı düşünüyorum, ikisi üst düzey ikisi amatör takımlarla.

Tahtaya direk 11 kaliteli oyuncuyu yazdım, onları sahaya yerleştirmek kaldı, Volkan, Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali, Krasiç-Meireles-Topal-Stoch, Kuyt-Sow. İdeali 4-4-2 gibi dursa da, başarı için farklı dizilişler de deneyebiliriz ama bu görevde ne kadar duracağımı bilmesem de, takıma 4-4-2 mentalitesini oturtmadan ayrılmayacağım.

Hızlı hücuma çıkabilecek, çok önde pres yapmayan, alanını savunan ve kaptığı toplarla rakip kaleye en hızlı şekilde inebilmek üzerine çalışmalarımızı sürdürüp, bunu başaracak bir takım ortaya çıkarmak hedefim.
    Başarılar. Pres yapmayacak olmanız 4lü orta sahadan mı kaynaklanıyor? 4-3-3te orta saha 3lü gibi görünse de amrller nedeniyle aslında 5li ve daha çok pres taktiği iyi işliyor. 4lü orta sahayla oynayıp çok pres yapınca sanırım çok kontra yeniyor. Ayrıca stoch ve krasicle ne kadar pres yapabilirsin. Kanatlarda da top kapan oyuncular olsa(sol açık santos olsa mesela) 4-4-2yle pres daha rahat yapılır sanırım. Ama sow ve kuyt ileri ikili olarak iyi baskı yaparlar, gs de oyunda böyle oynuyor. Hamit,çolak,baytar gibi kanatlar da var onlarda ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

zaten kendim fenerbahçe'yi yönetiyorken ve 2017 yılını yarılamışken, yeni başlayan bir fenerbahçe kariyerini takip edemeyeceğim, ama başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Başarılar. Pres yapmayacak olmanız 4lü orta sahadan mı kaynaklanıyor? 4-3-3te orta saha 3lü gibi görünse de amrller nedeniyle aslında 5li ve daha çok pres taktiği iyi işliyor. 4lü orta sahayla oynayıp çok pres yapınca sanırım çok kontra yeniyor. Ayrıca stoch ve krasicle ne kadar pres yapabilirsin. Kanatlarda da top kapan oyuncular olsa(sol açık santos olsa mesela) 4-4-2yle pres daha rahat yapılır sanırım. Ama sow ve kuyt ileri ikili olarak iyi baskı yaparlar, gs de oyunda böyle oynuyor. Hamit,çolak,baytar gibi kanatlar da var onlarda ama.
    Meiles'in çabuk yorulma sorunu var, Krasiç de nispeten öyle. O nedenle sağlam bir yapı oturtana kadar, topla oynamaktan çok çabuk hücuma çıkma düşüncem var. Kuyt ileride zaten sürekli savunmayı rahatsız ediyor. Stoch yerine Sezer formayı kaptı, kanatların savunma anlamında çok oyuna katılması önemli değil, sol beki hiç çıkartmıyorum zaten, sağ tarafta da Gökhan işini iyi yapıyor. Orta ikili en önemlisi, orası işliyorsa sıkıntı yok, orada sıkıntı varsa 4-4-2 yürümüyor.

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    zaten kendim fenerbahçe'yi yönetiyorken ve 2017 yılını yarılamışken, yeni başlayan bir fenerbahçe kariyerini takip edemeyeceğim, ama başarılar..
    2017 yılına gelmek 3 ayımı alır benim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Meiles'in çabuk yorulma sorunu var, Krasiç de nispeten öyle. O nedenle sağlam bir yapı oturtana kadar, topla oynamaktan çok çabuk hücuma çıkma düşüncem var. Kuyt ileride zaten sürekli savunmayı rahatsız ediyor. Stoch yerine Sezer formayı kaptı, kanatların savunma anlamında çok oyuna katılması önemli değil, sol beki hiç çıkartmıyorum zaten, sağ tarafta da Gökhan işini iyi yapıyor. Orta ikili en önemlisi, orası işliyorsa sıkıntı yok, orada sıkıntı varsa 4-4-2 yürümüyor.

2017 yılına gelmek 3 ayımı alır benim.
    Ben de duran top sihirbazından kornerlerde dani alves ve albayı geride bekletmeyi, xaviye gerekirse geride bekletmeyi(her ne kadar kornerleri o atsa da), ve 1 oyuncumu da ceza alanı dışında bekletmeyi ayarladım. Rakibin korner ve frikiklerinde de 1 oyuncumu ilerde 1oyuncumu da ceza alanının önünde tutuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor Toto Süper Lig

Real Madrid maçı öncesinde kazanmak takıma moral oldu. Ayrıca Kuyt da ilk golünü attı, Sow gollerine devam ediyor yedeklerden gelen Stoch'un gol atması da moralini yerine getirdi.

Maç sonu yaptığım konuşmaların ardından takımda Real Madrid maçı öncesi özgüven tavan yapmış durumda, çoğu oyuncu bu şekilde motive olmuş gözüküyor.

Şampiyonlar Ligi

İlk maçımızın en zor maçımız olması bir yandan iyi oldu, puan beklemediğimiz bir maç zaten, olası puan durumunda ekstra olacaktı. Oyuncularım çok iyi mücadele etti, tam bir deplasman takımı gibi oynadık, hatta maçın son dakikasında Sezer öyle bir gol kaçırdı ki, o pozisyondan sonra puanı bu şekilde düştü.

Kuyt'un golü, yıllar önce Sergen'in Chelsea'ye attığı gol gibi gerçekleşti, Volkan'ın gönderdiği topa savunma zamanlama hatası yapınca Kuyt topu önünde buldu ve golü yapması zor olmadı. 1-1 devam ederken maç, Marcelo'nun golüne engel olamadık, yemememiz gereken bir goldü, ver kaçla bir anda topu önünde buldu Marcelo ve kaleci ile karşı karşıya kaldı.

Maç sonu övgüler almaya devam ettik, nitekim fark bekleyenler hayli fazlaydı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Oyunun başında Dzagoev boşta, almayan olduysa mükemmel bir transfer olur.

30. Default

Başarılar anlatımın çok iyi..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri