zaten kendim fenerbahçe'yi yönetiyorken ve 2017 yılını yarılamışken, yeni başlayan bir fenerbahçe kariyerini takip edemeyeceğim, ama başarılar..![]()
zaten kendim fenerbahçe'yi yönetiyorken ve 2017 yılını yarılamışken, yeni başlayan bir fenerbahçe kariyerini takip edemeyeceğim, ama başarılar..![]()
Meiles'in çabuk yorulma sorunu var, Krasiç de nispeten öyle. O nedenle sağlam bir yapı oturtana kadar, topla oynamaktan çok çabuk hücuma çıkma düşüncem var. Kuyt ileride zaten sürekli savunmayı rahatsız ediyor. Stoch yerine Sezer formayı kaptı, kanatların savunma anlamında çok oyuna katılması önemli değil, sol beki hiç çıkartmıyorum zaten, sağ tarafta da Gökhan işini iyi yapıyor. Orta ikili en önemlisi, orası işliyorsa sıkıntı yok, orada sıkıntı varsa 4-4-2 yürümüyor.
2017 yılına gelmek 3 ayımı alır benim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben de duran top sihirbazından kornerlerde dani alves ve albayı geride bekletmeyi, xaviye gerekirse geride bekletmeyi(her ne kadar kornerleri o atsa da), ve 1 oyuncumu da ceza alanı dışında bekletmeyi ayarladım. Rakibin korner ve frikiklerinde de 1 oyuncumu ilerde 1oyuncumu da ceza alanının önünde tutuyorum.