1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Adını Siz Koyun

Cool Adını Siz Koyun

Adı ''Nostaji'' mi yoksa ''3D'nin saçmalıklarından Arınma'' mı bilemiyorum.

Wolfsburg kariyerimde 9. maçtayım. Maçları 2D izliyorum ve inanılmaz zevk alıyorum.

Hepinize tavsiye ederim.

Nesil
    2007

Ben 3D çıktığından beri 2D izliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Adını feriha koydum

2D candır

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Az önce tavsiyene uyup 2d ye döndüm ama pek sarmadı açıkçası. Fakat maç motorunun 1 hatası bile olmadı . 3d şimdilik devam zaten oyunu uzun süredir oynamıyordum yeni başladım. Ama maç motoru beni deli ederse 2d ye dönüş yapıcam.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by himone View Post
    Az önce tavsiyene uyup 2d ye döndüm ama pek sarmadı açıkçası. Fakat maç motorunun 1 hatası bile olmadı . 3d şimdilik devam zaten oyunu uzun süredir oynamıyordum yeni başladım. Ama maç motoru beni deli ederse 2d ye dönüş yapıcam.
    Meraktan soruyorum, 2D izlerken hata olmadığını nasıl anlıyorsunuz? 22 tane yuvarlak var ekranda Neye göre hata yapmadıklarını söylüyorsunuz yani?

Bende 4-5 maç 2D oynamıştım -bu postu görmeden önce- eskilere döndürdü beni ama 3D daha çok seviyorum ben.

Animasyon saçmalıklarını görmediğiniz için gözünüze daha hoş geliyor olmalı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Meraktan soruyorum, 2D izlerken hata olmadığını nasıl anlıyorsunuz? 22 tane yuvarlak var ekranda Neye göre hata yapmadıklarını söylüyorsunuz yani?

Bende 4-5 maç 2D oynamıştım -bu postu görmeden önce- eskilere döndürdü beni ama 3D daha çok seviyorum ben.
    Olay da orda zaten, hata yapsalar bile belli olmuyor . Ben sadece 1 maç denedim ve beni de sarmadı 3 yıldır 3D motora feci alışmışız.

Olay da orda zaten, hata yapsalar bile belli olmuyor . Ben sadece 1 maç denedim ve beni de sarmadı 3 yıldır 3D motora feci alışmışız.
    Dostum 3Dye fena alışmışız gerçekten ama, ben; üzerine gelen forvetlere bön bön bakan defans oyuncularına ve ağlarımda gördüğüm salak saçma gollere bi türlü alışamadım

O yüzden forever 2D

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2D Tabiki aga..
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

3d de animasyonlar çok kötü. 2d oynayınca daha çok hayal gücünüzü çalıştırıyosunuz. Mesela arkasındaki adama pas atınca "bir topuk pası" diye replik çıkıyor ağzınızdan. 3d de aynı pozisyonu izleyince adam etrafında 360 derece dönüp pas atıyor. Bu da saçma geliyo tabi. 2d kral

Bu yeni nesil bi tutturmuş 3D gidiyor... nereden bilsin 2D nin zevkini

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Bu yeni nesil bi tutturmuş 3D gidiyor... nereden bilsin 2D nin zevkini
    Yeni nesil derken? 2D izlemekten heryeri nokta nokta görmeye başladığım zamanlar bilirim. Şahsen ben 3D motorun görüntüsünü seviyorum, ama herkes gibi hatalar bizi de oyundan soğutuyor.

Yeni nesil derken? 2D izlemekten heryeri nokta nokta görmeye başladığım zamanlar bilirim. Şahsen ben 3D motorun görüntüsünü seviyorum, ama herkes gibi hatalar bizi de oyundan soğutuyor.
    ''FM 2D oynanır aslanım'' diyesim geldi birden.Yıllar boyunca FM yi 2D oynamış birinin 3D yi severek zevk alarak oynayabileceğini sanmıyorum. CM serisini saymazsak FM ye 2006 da başladım. 2006 dan beri 2D dir oyun ve 2D ile aldığım zevk bambaşkadır. Yani has FM tutkunları eski topraklar 2D nin zevkini bırakıpta dandik 3D ile oynamaz oynamamalıda Geliştirilmiş 2D ile yemede yanında yat.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Cm 3-4 den beri 2d

fm 2d oynanır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    ''FM 2D oynanır aslanım'' diyesim geldi birden.Yıllar boyunca FM yi 2D oynamış birinin 3D yi severek zevk alarak oynayabileceğini sanmıyorum. CM serisini saymazsak FM ye 2006 da başladım. 2006 dan beri 2D dir oyun ve 2D ile aldığım zevk bambaşkadır. Yani has FM tutkunları eski topraklar 2D nin zevkini bırakıpta dandik 3D ile oynamaz oynamamalıda Geliştirilmiş 2D ile yemede yanında yat.
    Olay budur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3D oynuyorum, siz de elbet bir gün oynamak zorunda kalacaksınız

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    3D oynuyorum, siz de elbet bir gün oynamak zorunda kalacaksınız
    sebeb ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zavira View Post
    sebeb ?
    2D'yi geliştirmeyi bıraktı SI ki zaten geliştirilebilir bir yanı da yok, 3D ne kadar hatalı da olsa daha modern ve sürekli geliştiriliyor, bu sene biraz sıkıntı var ama olsun

Nesil
    2009
    Yer
    edirne

bir gün herkez 3D kullanacak

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2d avantajı sacmalıkları en azından bi nebze görmüyo olmak

ama gene de 3D diyorum bu oyunu eskiden beri oynayan biri olarak

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2D neymiş ya öyle harcanmışım 3D'de. Daha fazla pozisyon + daha çeşitli goller.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eski toprakmış ne yeni toprakmış ne güldüm size öyle Alakası yok bende oynarım bu oyunu 2005'den beri gözüme hoş gelen 3D hiç yaşı katmaya falan gerek yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

99 dan beri only commentary

Mesaj Yetkileri