Adı ''Nostaji'' mi yoksa ''3D'nin saçmalıklarından Arınma'' mı bilemiyorum.
Wolfsburg kariyerimde 9. maçtayım. Maçları 2D izliyorum ve inanılmaz zevk alıyorum.
Hepinize tavsiye ederim.![]()
Adı ''Nostaji'' mi yoksa ''3D'nin saçmalıklarından Arınma'' mı bilemiyorum.
Wolfsburg kariyerimde 9. maçtayım. Maçları 2D izliyorum ve inanılmaz zevk alıyorum.
Hepinize tavsiye ederim.![]()
Ben 3D çıktığından beri 2D izliyorum![]()
Adını feriha koydum![]()
2D candır![]()
Az önce tavsiyene uyup 2d ye döndüm ama pek sarmadı açıkçası. Fakat maç motorunun 1 hatası bile olmadı. 3d şimdilik devam zaten oyunu uzun süredir oynamıyordum yeni başladım. Ama maç motoru beni deli ederse 2d ye dönüş yapıcam.
Animasyon saçmalıklarını görmediğiniz için gözünüze daha hoş geliyor olmalı![]()
2D Tabiki aga..
Darağacında Olsak Bile ;
Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..
3d de animasyonlar çok kötü. 2d oynayınca daha çok hayal gücünüzü çalıştırıyosunuz. Mesela arkasındaki adama pas atınca "bir topuk pası" diye replik çıkıyor ağzınızdan. 3d de aynı pozisyonu izleyince adam etrafında 360 derece dönüp pas atıyor. Bu da saçma geliyo tabi. 2d kral
Bu yeni nesil bi tutturmuş 3D gidiyor... nereden bilsin 2D nin zevkini![]()
''FM 2D oynanır aslanım'' diyesim geldi birden.Yıllar boyunca FM yi 2D oynamış birinin 3D yi severek zevk alarak oynayabileceğini sanmıyorum. CM serisini saymazsak FM ye 2006 da başladım. 2006 dan beri 2D dir oyun ve 2D ile aldığım zevk bambaşkadır. Yani has FM tutkunları eski topraklar 2D nin zevkini bırakıpta dandik 3D ile oynamaz oynamamalıdaGeliştirilmiş 2D ile yemede yanında yat.
Cm 3-4 den beri 2d
fm 2d oynanır...
3D oynuyorum, siz de elbet bir gün oynamak zorunda kalacaksınız![]()
bir gün herkez 3D kullanacak
2d avantajı sacmalıkları en azından bi nebze görmüyo olmak
ama gene de 3D diyorum bu oyunu eskiden beri oynayan biri olarak
2D neymiş ya öyle harcanmışım 3D'de. Daha fazla pozisyon + daha çeşitli goller.
Eski toprakmış ne yeni toprakmış ne güldüm size öyleAlakası yok bende oynarım bu oyunu 2005'den beri gözüme hoş gelen 3D hiç yaşı katmaya falan gerek yok
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
99 dan beri only commentary