1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Adını Siz Koyun

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by himone View Post
    Az önce tavsiyene uyup 2d ye döndüm ama pek sarmadı açıkçası. Fakat maç motorunun 1 hatası bile olmadı . 3d şimdilik devam zaten oyunu uzun süredir oynamıyordum yeni başladım. Ama maç motoru beni deli ederse 2d ye dönüş yapıcam.
    Meraktan soruyorum, 2D izlerken hata olmadığını nasıl anlıyorsunuz? 22 tane yuvarlak var ekranda Neye göre hata yapmadıklarını söylüyorsunuz yani?

Bende 4-5 maç 2D oynamıştım -bu postu görmeden önce- eskilere döndürdü beni ama 3D daha çok seviyorum ben.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Meraktan soruyorum, 2D izlerken hata olmadığını nasıl anlıyorsunuz? 22 tane yuvarlak var ekranda Neye göre hata yapmadıklarını söylüyorsunuz yani?

Bende 4-5 maç 2D oynamıştım -bu postu görmeden önce- eskilere döndürdü beni ama 3D daha çok seviyorum ben.
    Olay da orda zaten, hata yapsalar bile belli olmuyor . Ben sadece 1 maç denedim ve beni de sarmadı 3 yıldır 3D motora feci alışmışız.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Olay da orda zaten, hata yapsalar bile belli olmuyor . Ben sadece 1 maç denedim ve beni de sarmadı 3 yıldır 3D motora feci alışmışız.
    Dostum 3Dye fena alışmışız gerçekten ama, ben; üzerine gelen forvetlere bön bön bakan defans oyuncularına ve ağlarımda gördüğüm salak saçma gollere bi türlü alışamadım

O yüzden forever 2D

Mesaj Yetkileri