Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Herkes için Futbol hakemliğine başvurdum

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Talking Herkes için Futbol hakemliğine başvurdum

Evet arkadaşlar futbolun içinde daha çok yer almak için bugün TFF nin sitesinden hakemliğe başvurdum ve beklemeye başladım.Kursun açılacağı zaman haber vereceklermiş onlar bana.Daha önce başvurmuş olan veya başvurmayı düşünen var mı aramızda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım forumda çok önceden hakemlik yapan biri vardı. Belkide yanlış hatırlıyorum ama

Valla hakemlik zor iş. Allah sabır versin eğer seçilirsen

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bakalım ne olacak.Sınavı filan varmış yazılı.Onları hallettik mi lisans alıyormuşuz.Biran önce açılır inşallah kurs.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Peynircide çalışsan daha çok kazanırsın. Yol çok zor. Kazancı yok gibi. Yine de kolay gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Amacım zaten şuan için para kazanmak değil.Sadece futbolun içinde yer almak istiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun hakkında.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Amin kardeşim saolasın.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Olursa iyi olur hayatıma bir aksiyon girer

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Umarım arkanda seni destekleyen güçlü birisi vardır. Çünkü ilerlemenin tek şartı budur.

Adana Faal Hakemler Derneği var. Oradan birileriyle irtibata geçip yararlanırsan işlerin daha hızlı şekilde gider. Bu tarz olaylara federasyondan başvurmak yerine bu şekilde yaklaşman gerekir.

İnşallah başarılı olursun.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İyi söyledin bunu.Şayet kursa çağırırlarsa ilk işim derneğe gidip iletişim kurmak olacak.Zaten haritadan baktım bizim eve de yakınmış.Görünüp tanışmak iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok küfür yersin abi Çok zor bir iş bu.Milyonların hakkı,sevinci ve birçok şeyi senin elinde oluyor Umarım seni iyi yerlerde görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Teşekkürler Aygün.Evet çok küfür yiyeceğim artık kulağıma tıpa takar çıkarım maçlara Hayırlısı olsun inşallah ilerleyebilirim hakemlikte.Öncelikli hedef tabiki kursun açılması olacak.Umarım yazın açılmaz kurs.Yazın Adana da olmak hiç çekilmiyor.Sonbahar da olursa çok iyi olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne oldu bu iş?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bende merak ettim . Arkadaş bilgilendirirse veya yönlendirirse sevinirim ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar hakemliği.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben de başvurayım madem.

olmadı kursa beraber gideriz hemşehrim
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Başvurun arkadaşlar yakındır kursların açılması.Geçen sene mart nisan ayında yapıldı 1 sene aranın ardından bu senede şubat mart nisan gibi başlayacağını düşünüyorum.Herhangi bir sorununuz olursa yazın yardımcı olmaya çalışayım

@goosfraba Olur hemşerim beraber adım atarız hakemlik yollarında yaşlarımızda aynı bakalım hangimiz daha üst seviyelere gelecek

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende yazın basvurmustum buna daha geri dönüs olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

katılım ücreti olarak 5 tl istiyorlar.

sadece garantiden olan kredi kartıyla mı ödeyeceğiz bu miktarı? başka kart kabul etmedi çünkü.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Küfür yemeye alışık olman lazım kendını hazırlaman lazım yanı sana kufur edersek sıneye cekmen gerek denıyelımmı

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    katılım ücreti olarak 5 tl istiyorlar.

sadece garantiden olan kredi kartıyla mı ödeyeceğiz bu miktarı? başka kart kabul etmedi çünkü.
    Hayır garanti olması şart değil.Benimki yapı krediydi ve sorun olmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bana cevap geldi 28inde mülakat varmıs.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Aynen bana da geldi ama işin ters yanı saat 9 da mülakata çağırıyorlar ama 10.15 te final sınavım var.Hafta içi bir gün derneğe gidip durumu anlatacağım öğleden sonraya aldırmaya çalışacağım mülakatı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2009 mayıs ayında başladım hakemliğe. bu gün antalya'da klasmana teklif olan 3 orta hakemden birisiyim. çıkar mıyım çıkamaz mıyım bilmem ama 4 sezon içerisinde iyi bir ivme yakaladım. eğer gerçekten işin ciddiyetindeyseniz ve bu işi yapmak istiyorsanız tavsiye ederim ama pek kolay değildir. iyi bir fizikten önce çelik gibi bir psikoloji ister.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Dün mülakata da girdik.Aşırı bir yoğunluk vardı sabah 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü mülakat.Çok ağır çalıştılar ama sonunda girmeyi başardım.Az kalsın bırakıp dönecektim sıkıntıdan.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu 5TL ücret dışında bir para ödeniyor mu? Ne bileyim lisans parası ve ya daha başka paralar.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by csblack View Post
    Bu 5TL ücret dışında bir para ödeniyor mu? Ne bileyim lisans parası ve ya daha başka paralar.
    Hayır ödenmiyor.İl hakemliğine filan yükseldiğin takdirde harç yatırıyorsun düşük bir mebla ama ilk HİF hakemliğinde harç yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by csblack View Post
    hif hakemi iken ücret ödemezsin. il hakemliğini terfi ettiğin zaman yani hif olduktan bir sene sonra sağlık raporu alırsın yaklaşık 80-100 tl arasında bir paraya vize bedeli yatırırsın bu sene 44 tl idi ve TFFHGD'ye üyelik bedeli ödersin bu sene 167 tl idi. bunlar il hakemliğine girişte ödediklerin.

il hakemi olunca aldığın maç paralarının %5 ya da %10 unu derneğe ödersin. (oran ilden ile değişmektedir.)

her sene mayıs ayında sağlık raporu almak zorundasın.

her sene mayıs ayında vize bedeli yatırmak zorundasın.

her mayıs ayında dernek aidatı ödemek zorundasın. bu sene 84 tl idi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Dün mülakata da girdik.Aşırı bir yoğunluk vardı sabah 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü mülakat.Çok ağır çalıştılar ama sonunda girmeyi başardım.Az kalsın bırakıp dönecektim sıkıntıdan.
    Sizin orada nasıl yaptılar öyle yahu. Bizim burda çok rahattı herkes konferans salonunda oturarak sırasını bekledi ön sırada seri bir şekilde cagırarak yaptılar yarım saat bekledim ben sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sizin orada nasıl yaptılar öyle yahu. Bizim burda çok rahattı herkes konferans salonunda oturarak sırasını bekledi ön sırada seri bir şekilde cagırarak yaptılar yarım saat bekledim ben sadece.
    Burada herkesi sabah 9 da çağırmışlar.Benimde sınavım vardı 11 de gidebildim ve gittiğimde büyük bir insan seliyle karşılaştım.Adımı yazdırdım ve akşama kadar bekledim anca geldi sıra Belli saatlere ayırıp çağırsalardı böyle sıkıntı yaşanmazdı.Çok dağınıktı gerçekten.Belli düzene oturtamamışlar.
    Bu işi hallettik neyseki zorda olsa.Şimdi mail gelmesini bekleyeceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Burada herkesi sabah 9 da çağırmışlar.Benimde sınavım vardı 11 de gidebildim ve gittiğimde büyük bir insan seliyle karşılaştım.Adımı yazdırdım ve akşama kadar bekledim anca geldi sıra Belli saatlere ayırıp çağırsalardı böyle sıkıntı yaşanmazdı.Çok dağınıktı gerçekten.Belli düzene oturtamamışlar.
    Bu işi hallettik neyseki zorda olsa.Şimdi mail gelmesini bekleyeceğiz
    Mailin ne zaman gelecegini söylediler mi size ?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Mailin ne zaman gelecegini söylediler mi size ?
    Haziran içinde eğitim olacakmış.Yani en yakın zamanda gelir mailler.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri