1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Herkes için Futbol hakemliğine başvurdum

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Dün mülakata da girdik.Aşırı bir yoğunluk vardı sabah 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü mülakat.Çok ağır çalıştılar ama sonunda girmeyi başardım.Az kalsın bırakıp dönecektim sıkıntıdan.
    Sizin orada nasıl yaptılar öyle yahu. Bizim burda çok rahattı herkes konferans salonunda oturarak sırasını bekledi ön sırada seri bir şekilde cagırarak yaptılar yarım saat bekledim ben sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sizin orada nasıl yaptılar öyle yahu. Bizim burda çok rahattı herkes konferans salonunda oturarak sırasını bekledi ön sırada seri bir şekilde cagırarak yaptılar yarım saat bekledim ben sadece.
    Burada herkesi sabah 9 da çağırmışlar.Benimde sınavım vardı 11 de gidebildim ve gittiğimde büyük bir insan seliyle karşılaştım.Adımı yazdırdım ve akşama kadar bekledim anca geldi sıra Belli saatlere ayırıp çağırsalardı böyle sıkıntı yaşanmazdı.Çok dağınıktı gerçekten.Belli düzene oturtamamışlar.
    Bu işi hallettik neyseki zorda olsa.Şimdi mail gelmesini bekleyeceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Burada herkesi sabah 9 da çağırmışlar.Benimde sınavım vardı 11 de gidebildim ve gittiğimde büyük bir insan seliyle karşılaştım.Adımı yazdırdım ve akşama kadar bekledim anca geldi sıra Belli saatlere ayırıp çağırsalardı böyle sıkıntı yaşanmazdı.Çok dağınıktı gerçekten.Belli düzene oturtamamışlar.
    Bu işi hallettik neyseki zorda olsa.Şimdi mail gelmesini bekleyeceğiz
    Mailin ne zaman gelecegini söylediler mi size ?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Mailin ne zaman gelecegini söylediler mi size ?
    Haziran içinde eğitim olacakmış.Yani en yakın zamanda gelir mailler.

Mesaj Yetkileri