Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Delicesine Transfer !

Lightbulb Delicesine Transfer !

Evet arkadaşlar oyunum hakkında bi kaç şey paylaşmak istiyorum öncelikle kısa bi özet geçim ilk senemde 3.olmama ve türkiye kupasında grubdan çıkamama ramen mücizevi bi şekilde şampiyonlar ligini kazandım bkz:grublardan son maçta barcanın basele yenilip benim milanı yenmem sonucu oldu sonraki turlarda porto fenerbahçe man.city ve finalde benfica ile oldu bu ilk oyunumdu benim fm 2013de tecrubem yoktu ve hiç transfer yapmadan bunu başarmak çok iyi geldi ee tabi şampiyonlar ligini kazanınca ünal başgan transfer bütcenizi uçuruyor ondan sonraki 2 sene boyunca ligde kupada süper kupada şampiyon oldum ve 2 sezonda şampiyonlar liginde çeyrek final oynadım ve bunların hepsi sadece 3 -4 transferle oldu taakiii bu sezonumun başına kadar baktım ve gördüğümde tamı tamına 110 milyon euroluk bir transfer butcem vardı çok şaşırdım açıkcası sonra sanırım 2 aylık transfer dönemini oynamam 3 günümü aldı
    ve bu butun oyuncuları kadroma kattım ayrıca türkiye milli takımıyla galatasarayı beraber çalıştırdığımıda belirtmek isterim
    İşin ilginç tarafı victor valdes ibrahimoviç hasan ali kaldırım bedavaya bonservisleri elinde geldi luis suareze 48 milyon versemde deydiğini düşünüyorum ramires adındaki oyuncu (chelseadaki değil) real madrid ve barçanın elinden istediğinin 2 milyn fazlasını vererek aldım arda turana sadece 6 milyon euro verirken büyük zevk aldım bunların hepsi transfer listesindeydi tabiki devamlı takip etmek iyi oluyor sanırım transfer listesini kimin gelip gelmiceğini bilemiyorsunuz ha bide ibrahimoviçe yıllık 11 miyon euro vermek her ne kadar kazık olsada galatasarayda menejeri olmak mütiş birşey ) sonuç olarak çileklerle dolu mütiş bi kadro kurduğumu düşünüyorum ve sizinde düşüncelerinizi duymak için can atıyorum )
    Last edited by MrFurkangs : 17.Temmuz.2013 at 14:43

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Muslera satip valdes i almak nasil bir akildir anlamadim hadi onu gectim elinde onur kivrak gibi adam var musleranin yerine.valdes cok kötü bir transfer.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

hunharca transfer yapımışsın

Benim transfer anlayışımla tamamen zıt bir davranış ama saygı duyuyorum. Bir de merak ediyorum. Zlatan , valdes , suarez gelmeyi nasıl kabul ettiler ? Türkiye'nin itibarı sen Şamp. Ligini kazanmış olsanda çok düşük olmalı. Türkiye itibarını paylaşabilirmisin bizimle. Hatta bırak zlatanı fenerden 2 oyuncuyu birden nasıl aldın ki birisi genç yetenek Salih. Zlatan'a vereceğin yıllık 11 milyonla Darwin Quintero , Carlos Fierro ve Ademilson'u alsaydın ki alabilirdin. Takımına en az 5 sezon st almazdın. Ayrıca kalede valdes tam bir fiyasko. Acaba Valdes'e kaç para verdin öğrenebilirmiyiz ayrıca maaşınıda. Eğer böyle büyük paralar vericeksen her transfer sezonunda büyük ihtimal 3 sezon sonra falan küme düşersiniz finansal olarak batarsınız net.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Suarez'in o yaşta gelme ihtimali yok be arkadaşım. Hadi onları geçtim Gökhan Gönül, Hasan Ali, Salih Uçan gibi Fenerbahçeli oyuncuları nasıl kadrona kattın merak ediyorum?

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Suarez'in o yaşta gelme ihtimali yok be arkadaşım. Hadi onları geçtim Gökhan Gönül, Hasan Ali, Salih Uçan gibi Fenerbahçeli oyuncuları nasıl kadrona kattın merak ediyorum?
    Ben iki tane Fenerli var sanıyodum bir de gökhan gönül var ise sıkıntı var demektir gökhan gönül avrupaya gidebilen tek Türk neredeyse. Ayrıca Suarez içi söylediğinede katılıyorum ben kendisini 29 yaşında 24.5M € ödeyerek Arsenal'a üstelikte 2015-16 sezonunda anca getirebildim. Fm ' nin bu serisinde ki en iyi forvetlerden biri kendisi ve 29 yaşındaki performansı da şöyle benim takımımda :

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hepsinin gelme ihtimali var aslında FM bu sonuçta. Oyuncu mutsuzdur sorunlar yaşıyodur ayrılmak ister eyvallah. Ama biri olur içlerinden. Fenerbahçeden 3 oyuncu alma ihtimali yok bence

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Hepsinin gelme ihtimali var aslında FM bu sonuçta. Oyuncu mutsuzdur sorunlar yaşıyodur ayrılmak ister eyvallah. Ama biri olur içlerinden. Fenerbahçeden 3 oyuncu alma ihtimali yok bence
    Kendi kendinle ne güzel çelişiyosun

Günahını almiyim ama hile var gibi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Arkadasim save dosyani paylasabilir misin ? Simdiden tesekürler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1 Şampiyonlar Ligi Kupası
    2 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final
    2 Süper Lig
    2 Türkiye Kupası

Aslında iyi itibar yapmış oyuncuların moralleriyle felan halledilebilir transfler.Açıkcası oyunda hiçbir sorun yoksa gerçekten başarılı .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Kendi kendinle ne güzel çelişiyosun
    Yazdığım şey gayet açık bence sen anlayamamışsın

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

O başarılardan daha fazlasını elde etmeme rağmen o kadrodaki hiçbir oyuncuyu FB'ye getirememiştim.

14. Default

Bu transferlerin 2015 yılında galatasarayda olabilmesinin hile yapmadan imkanı yok. Sadece para hilesi yapılsada olmaz. Türkiye liginin saygınlığı en az 4 yıldıza gelmeli ki bu oyuncular galatasaraya gelsin.

Editörden transfer yapılmış olması dışında bir ihtimal düşünemiyorum . Dürüst olalım

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by suleymankerim View Post
    Bu transferlerin 2015 yılında galatasarayda olabilmesinin hile yapmadan imkanı yok. Sadece para hilesi yapılsada olmaz. Türkiye liginin saygınlığı en az 4 yıldıza gelmeli ki bu oyuncular galatasaraya gelsin.

Editörden transfer yapılmış olması dışında bir ihtimal düşünemiyorum . Dürüst olalım
    Ya da editörden tr liginin prestijini yükseltmistir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Delicesine transfer dediğin bence böyle olmalı
    FM 12'de yapmıştım. Hile yok.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Delicesine transfer dediğin bence böyle olmalı
    FM 12'de yapmıştım. Hile yok.

Maç kaybettin mi bari

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Öyle bir takım düşünün ki Hazard yedek.. AHaha

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Maç kaybettin mi bari
    Hayır

FM12'de Fenerbahçe'de 2. yılımda yüksek transfer harcaması yapmadan, nokta transferler ile ve biraz şans ile (Barca maçı kalpten gidertir) ŞL şampiyonu oldum. Real Madrid eşsiz bir teklifle geldi. 2 sene transfer yapmadıkları için bütçe 500-550M€ olmuş. Tamamını harcadım. Her maçı kazanmak sıkmıştı. 1. sezonu tamamlamadan bıraktım. Öylecek kaldı. Bir süre sonra FM 13 çalışmaları başladı ve dokunamadım oyuna.

Neymar Barcelona'ya gitti (ne hikmetse aynısı oldu), Messi ve Neymar çift forvet oynadılar. Alınacak spektaküler oyuncu kalmamıştı. Bulabilsem 1 oyuncu daha sıkıştırabilirdim

Bir sistemin içerisinde oynatmak zor. Topu alan gitmek istiyor. Bireysellikle her türlü maç dönüyor. Hazard ve Ronaldo her maçı ne olursa olsun çevirir olmuşlardı. Hayal gibi ama hayal bile edemezsiniz o derece.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

20. Default

Eğer gercekten bu dediklerini söylediğin şekilde yaptıysan, üstte yıl yıl transfer geçmişini ekleyen arkadaş gibi sende ekran görüntüsü alabilirsin, ki hile yapmadan o sölediğini yapmak mümkün değil

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

307M€ önermiş R.Madrid bütçe için. 48 ay taksit ile çıkarmışım ben o bütçeye. Yanlış hatırladım. Maaş bütçesinden de kısıp eklemiştim sanırım.

Bende hile olmaz. Beni tanıyan tanır. Test oyunları hariç CM01-02'den beri oynarım, 1 kez bile hile yapmadım.

Bu da önceki FB ile ŞL şampiyonluğu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konuyu ve "ABOOO"nun mesajını görünce benim Fm12'de yaptığım aklıma geldi.Varsa daha iyisi buyursun
    1 milyar 54 milyon euro transfere harcadım.680 milyon euro sattığım adamlardan gelen gelir.Fantazi amaçlı yapmıştım.
    Böyle delice transferler çok sarıyor.

Bakmak isteyenler için konu.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=109052

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Konuyu ve "ABOOO"nun mesajını görünce benim Fm12'de yaptığım aklıma geldi.Varsa daha iyisi buyursun
    1 milyar 54 milyon euro transfere harcadım.680 milyon euro sattığım adamlardan gelen gelir.Fantazi amaçlı yapmıştım.
    Böyle delice transferler çok sarıyor.

Bakmak isteyenler için konu.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=109052
    Var mı arttıran Bunları görünce daha bir iştah geliyor insana

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hile deyip geçmek kolay geliyor tabi Biraz araştırın,sorun ona göre hile deyip geçin yukarıdaki arkadaş gibi mesela arkadaş ekran görüntüsünü atabilir.Bu arada benim de tamamen transfer düşünceme yanlış transferler olmuş.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Hile deyip geçmek kolay geliyor tabi Biraz araştırın,sorun ona göre hile deyip geçin yukarıdaki arkadaş gibi mesela arkadaş ekran görüntüsünü atabilir.Bu arada benim de tamamen transfer düşünceme yanlış transferler olmuş.
    Transfer politakası yanlış fakat oyundan zevk almak için doğru yol Forvette Erick Torres mi olsa heyecanlanır insan yoksa İbrahimoviç mi

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Transfer politakası yanlış fakat oyundan zevk almak için doğru yol Forvette Erick Torres mi olsa heyecanlanır insan yoksa İbrahimoviç mi
    Ben kesinlikle Carlos Fierro geldiği zaman heycanlanıyorum. çocuk gelir gelmez leblebi gibi gol atıyo. yıldız transfer ettiğim zaman "lan acaba iyi oynayacakmı" diye düşünüyorum hep ve kötü oynadığı zaman "yuh be okadar para verdik" diyorum ama Fierro 3 maç kötü oynasa "genç çocuk daha toparlar" diyorum 4. maçta şov yapıyo baya oyunuda yaşasaymışım ne yazdım bee off

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Ben kesinlikle Carlos Fierro geldiği zaman heycanlanıyorum. çocuk gelir gelmez leblebi gibi gol atıyo. yıldız transfer ettiğim zaman "lan acaba iyi oynayacakmı" diye düşünüyorum hep ve kötü oynadığı zaman "yuh be okadar para verdik" diyorum ama Fierro 3 maç kötü oynasa "genç çocuk daha toparlar" diyorum 4. maçta şov yapıyo baya oyunuda yaşasaymışım ne yazdım bee off
    Takımda Ronaldo olsun kötü oynasın ismi gözüksün yeter diyorum bende Zevkler tartışılmaz sonuçta.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya hepsi iyi güzelde arkadaş bunların uyum süreci en az 6 ay be

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Bu da yanlış bence.Fierro gibi herkes tarafından bilinen yıldızları alıp leblebi gibi gol attırmak da bana zevk vermiyor.Galiba ben çok farklı oynuyorum bu oyunu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu da yanlış bence.Fierro gibi herkes tarafından bilinen yıldızları alıp leblebi gibi gol attırmak da bana zevk vermiyor.Galiba ben çok farklı oynuyorum bu oyunu
    Ozaman bunu görmeni isterim ; Fierro'nun yanında oynattığım , Dortmund'da iken takıma alıp sonrasında Arsenal'e geçmemle kiraladığım Regen'ım 18 yaşında ama oynatıyorum çocuğu

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri