Evet arkadaşlar oyunum hakkında bi kaç şey paylaşmak istiyorum öncelikle kısa bi özet geçim ilk senemde 3.olmama ve türkiye kupasında grubdan çıkamama ramen mücizevi bi şekilde şampiyonlar ligini kazandım bkz:grublardan son maçta barcanın basele yenilip benim milanı yenmem sonucu oldu sonraki turlarda porto fenerbahçe man.city ve finalde benfica ile oldu bu ilk oyunumdu benim fm 2013de tecrubem yoktu ve hiç transfer yapmadan bunu başarmak çok iyi geldi ee tabi şampiyonlar ligini kazanınca ünal başgan transfer bütcenizi uçuruyor ondan sonraki 2 sene boyunca ligde kupada süper kupada şampiyon oldum ve 2 sezonda şampiyonlar liginde çeyrek final oynadım ve bunların hepsi sadece 3 -4 transferle oldu taakiii bu sezonumun başına kadar baktım ve gördüğümde tamı tamına 110 milyon euroluk bir transfer butcem vardı çok şaşırdım açıkcası sonra sanırım 2 aylık transfer dönemini oynamam 3 günümü aldı
ve bu butun oyuncuları kadroma kattım ayrıca türkiye milli takımıyla galatasarayı beraber çalıştırdığımıda belirtmek isterim
İşin ilginç tarafı victor valdes ibrahimoviç hasan ali kaldırım bedavaya bonservisleri elinde geldi luis suareze 48 milyon versemde deydiğini düşünüyorum ramires adındaki oyuncu (chelseadaki değil) real madrid ve barçanın elinden istediğinin 2 milyn fazlasını vererek aldım arda turana sadece 6 milyon euro verirken büyük zevk aldım bunların hepsi transfer listesindeydi tabiki devamlı takip etmek iyi oluyor sanırım transfer listesini kimin gelip gelmiceğini bilemiyorsunuz ha bide ibrahimoviçe yıllık 11 miyon euro vermek her ne kadar kazık olsada galatasarayda menejeri olmak mütiş birşey) sonuç olarak çileklerle dolu mütiş bi kadro kurduğumu düşünüyorum ve sizinde düşüncelerinizi duymak için can atıyorum
)