Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Cebelitarık'tan Süper Lig'e | Gurbetçi Hoca | Karabükspor VI.Sezon

Lightbulb Cebelitarık'tan Süper Lig'e | Gurbetçi Hoca | Karabükspor VI.Sezon

Lincoln Red Imps ( Cebelitarık )
    - Takım Logosu -

Lincoln Red Imps FC Cebelitarık 1.Ligi'nde mücadele eden amatör bir futbol kulübüdür. Maçlarını, Cebelitarık'ta bulunan diğer tüm kulüpler gibi Victoria Stadyumu'nda oynamaktadır.
    - Stadımız -

- İlk Sezon Fikstür ve Sonuçlar -

- Oluşan Puan Durumu -

Mustafa Duman Lincol Red Imps TV'ye Açıklmalarda Bulundu !

Mutluluğu gözünden okunan genç teknik adam "Sene sonunda hedeflediğimiz yere ulaştık.İkinci senemizde Şampiyonlar Ligi'nde bir tık daha ileri gidip Cebelitarık'ı Avrupa'ya duyurmak ilk hedefimiz.Transfer yapmaya çalışıcağız.Afrika futbolu bu noktada dayanak noktamız olacak."dedi.

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Şampiyonluk için de tebrikler

Benimde yapmak istediğim bir kariyer hocam başarılar. Sıkılmaz da şampiyonlar ligi şampiyonu olursa Dünya Kulüpler Şampiyonasına kim katılacak onu merak ediyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Ve uzun zamandır beklediğim kariyer en büyük takipçinim Şu anda takımın kasasında ne kadar var?

Thumbs up

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Şampiyonluk için de tebrikler
    Teşekkürler hocam.
    Quote Originally Posted by kskn251 View Post
    Benimde yapmak istediğim bir kariyer hocam başarılar. Sıkılmaz da şampiyonlar ligi şampiyonu olursa Dünya Kulüpler Şampiyonasına kim katılacak onu merak ediyorum
    İnşallah heyecanlı bir kariyer olucak.Teşekkürler.O kadar ilerleme olucağını sanmıyorum.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Ve uzun zamandır beklediğim kariyer en büyük takipçinim Şu anda takımın kasasında ne kadar var?
    Öncelikle teşekkürler takımın bütçesini bir ilerleyen mesajımda vericem hocam.
    2.Sezon
    Yönetimden Altyapı İçin Söz Aldık !

- Fikstür -

- Puan Durumu -

Mustafa Duman Kulüp Televizyonuna Açıklamalarda Bulundu !
    "Şampiyon olduk bu ayrı bi mutluluk ama yine Şampiyonlar Ligi'nde aynı kademe kaldık birincil hedef dediğim gibi Avrupa'da ilerlemek." dedi.

Beyler YGS'ye hazırlanıyorum okul-dershane-ev üçgeninde paylaşımlar biraz gecikebiliyor bu
    yüzden sizlerden özür diliyorum.Ama daha ilgili olmaya çalışacağım.Anlayışınız için teşekkürler.

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Başarılar hocam Şampiyonlar ligini alana kadar takipteyim

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Başarılar dilerim.Büyük sabır isteyen bir kariyer olacak Avrupa'da ses getirmek için sıkı çalışmak gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi 1.Ön Eleme
    İlk Maç

İkinci Maç

Beyler turu geçtiğimiz içim çok memnunum.Kopenhag,diğer rakip onları şuan yenecek gücümüz zaten yok prestij maçlarımız olucak.

Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme
    İlk Maç

İkinci Maç

Yenilceğimizi zaten biliyorduk.
    - Şampiyonlar Ligi Sonrası Fikstür -

- Puan Durumu -

- Kulüp Durumu,Yönetim,Mali Durum -

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Başarılar hocam Şampiyonlar ligini alana kadar takipteyim
    Çok teşekkürler hocam.Şampiyonlar Ligi inşallah diyelim
    Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Başarılar dilerim.Büyük sabır isteyen bir kariyer olacak Avrupa'da ses getirmek için sıkı çalışmak gerekiyor.
    Teşekkür ederim hocam sabır gerçekten önemli heleki böyle takımlarda.Şuan yapabildiğim transferler sadece kendi ligimden toplama oyuncular.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim hocam en sevdiğim kariyer türlerinden biri takipteyim.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Aman dikkat,ligde şampiyonluğu vermeyelim.

kopenagdan bile 12 gol yiyorsa bu takım, önünde çok uzun yol var demektir. ama iş nispeten kolay, yerel ligi hazırlık ve oyuncu yetiştirme olarak kullanıp avrupaya bilenebilirsin. Başarılar dilerim.

Hocam altyapı falan geliştirme, ben Cebelitarıkta çok oynadım, kasada paran olunca hemen profesyonellik iste, lig zaten para getirmez şampiyon olup Cl de tur geçmen lazım, pro oyuncuların olunca maaş vs giderleri lig ödüllerinden değil, ŞL turlarından karşılayacaksın yıllık, altyapıya boşa masraf yapma zaten yıldız çıkmaz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

cebelitarık san marinodan sonraki en zor lig kolay gelsin işin çok zor hocam.

Aslında çok zevkli bir kariyer ama ileride seni sıkacağını düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Kopenag normal hocam altyapı tesislerini geliştirmeye bak bence

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim hocam en sevdiğim kariyer türlerinden biri takipteyim.
    Teşekkürler hocam.Sevdirebilirsem ne mutlu bana
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Aman dikkat,ligde şampiyonluğu vermeyelim.
    Dikkat etmeye çalıştık ama olmadı be hocam...
    Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    kopenagdan bile 12 gol yiyorsa bu takım, önünde çok uzun yol var demektir. ama iş nispeten kolay, yerel ligi hazırlık ve oyuncu yetiştirme olarak kullanıp avrupaya bilenebilirsin. Başarılar dilerim.
    Cebelitarık'tasınız hocam Kopenhag size Barcelona gibi yani ayrıca oyuncu kalitemiz sıfır şuanlık.Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Hocam altyapı falan geliştirme, ben Cebelitarıkta çok oynadım, kasada paran olunca hemen profesyonellik iste, lig zaten para getirmez şampiyon olup Cl de tur geçmen lazım, pro oyuncuların olunca maaş vs giderleri lig ödüllerinden değil, ŞL turlarından karşılayacaksın yıllık, altyapıya boşa masraf yapma zaten yıldız çıkmaz
    Öncelikle önerilerin için çok teşekkürler hocam .Ama altyapı için takımla baya bi anlaşma imzaladıık.Profesyonellik istedim yanıt olumsuz oldu aynen tek para avrupadan geliyor.Yıldız çıkmadı mı sende hiç ?
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    cebelitarık san marinodan sonraki en zor lig kolay gelsin işin çok zor hocam.
    Teşekkürler hocam daha önce bir Andorra ligi maceram vardı o çok iyi bitmişti bu ligdede iyi şeyler yapıcaz gibi geliyor.
    Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Aslında çok zevkli bir kariyer ama ileride seni sıkacağını düşünüyorum
    Şuan dördüncü sezona girdim hala pro olamadı takım ayrıca regen dahi getiremedik beni sıkan bunlar olabilir.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Kopenag normal hocam altyapı tesislerini geliştirmeye bak bence
    Hocam aslında ikilemde kaldım Pedro hoca altyapı yapma diyor sen geliştir diyosun hali hazırda 2 altyapı projemiz var zaten oyuncu durumlarına göre devam etmeyi planlıyorum.Kopenhag zaten bizden on gömlek üstün bir takım hocam.

Lightbulb

Cebelitarık Premier Ligi

- Puan Durumu -

Ligde şampiyon olamadık acayip üzgünüm son 15 yılın şampiyonu olan takımla şampiyonluğa ulaşamadık.Avrupa Ligi'ne gidersek mutlu olucam.
    Rock Kupasından Elendik !

Lig Kupası Lincoln Red Imps'in !!!

Bir nebzede olsa bu kupayla mutlu olduk ama taraftar yine mutsuz.
    Takımdan Haberler !

Oyuncu alınabilecek duruma gelene kadar altyapı çok önemli... Kasada bütçe ülke standartlarının çok ötesinde olmadan profesyonel olmak zor olur... Altyapı tesisi değil de Altyapı antenörlüğünü yükseltmek avantajlı olur sanırım...

Zevkli bir mücadele olacak gibi başarılar...

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Hocam aslında ikilemde kaldım Pedro hoca altyapı yapma diyor sen geliştir diyosun hali hazırda 2 altyapı projemiz var zaten oyuncu durumlarına göre devam etmeyi planlıyorum.Kopenhag zaten bizden on gömlek üstün bir takım hocam.
    Hocam yanlış anlaşılmak istemem, altyapı tabi ki uzun vadede seni kurtaracaktır, benim demek istediğim takımı bir an önce profesyonel yapman gerektiği, altyapı projeleri çok paramızı yiyeceği için profesyonellik için gereken parayı bulmakta zorlanabiliriz. Ben önceliğinin profesyonel olmakta olması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Hocam yanlış anlaşılmak istemem, altyapı tabi ki uzun vadede seni kurtaracaktır, benim demek istediğim takımı bir an önce profesyonel yapman gerektiği, altyapı projeleri çok paramızı yiyeceği için profesyonellik için gereken parayı bulmakta zorlanabiliriz. Ben önceliğinin profesyonel olmakta olması gerektiğini düşünüyorum.
    Pedroya katılıyorum profosyenel olmak çok daha önemli Yoksa Amatör oyuncularla 2.tura çıkarsın

bu sene ders çıkarıp seneye daha planlı olmalıyız

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. Bence de profesyonel olmaya bak.

- 2017/2018 Fikstür/Sonuçlar -

- 2018/2019 Fikstür/Sonuçlar -

- 2019/2020 Fikstür/Sonuçlar -

- Cebelitarık Haberler -

Beyler yarı profesyonel olmak hiçbir şeyi değiştirmedi.Transfer yapamaz durumdayız.
    - İş Teklifi -

Görüşmelere katıldık olumlu geçti.Başkanımız isteklerimizi kabul etti.

- Mustafa Duman Karabükspor'la Anlaştı ! -

- Gelişmeler -

- Karabük Tarihi -

- Logomuz -

- Kısa Kısa -
    Kardemir Demir Çelik Karabükspor
    ,
    Karabük'ün kırmızı ve mavi renkli takımıdır. 1969 yılında Karabük Gençlik ve Demir Çelik Sporun birleşmesinden doğan takım Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmektedir.
    Kulüp tesisleri 1993-94 sezonundaki tesisler hamlesi ile yapılmıştır. Tesisler Çamlık Mevkii'nde olup, modern bir görünüm içinde spor kompleksi (İdman sahaları-Parkur-Salonlar) mevcuttur.Kardemir Karabük Spor Kulübü'nün ayrıca Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde tekerlekli sandalye basketbolu takımı vardır. TTSB Süper Ligi 2007 - 2008 sezonunu beşinci sırada bitirdi. Avrupa Bedensel Engelliler Şampiyonası'nda ikinci oldu. Kulüp bu branşın yanı sıra voleybol branşında da hizmet vermektedir.
    - Stadımız -

- Prandelli'den Övgü -

- Teknik Ekibe Katkılar -
    - Stewe Wigley Yardımcı Antrenör

- Klaus Fischer Gözlemci

- Ian Broomfield Gözlemci

- David Hamilton Gözlemci

- 12.Hafta -

İyi oynadık takımı beğendim .
    - Kadromuz -

- Puan Durumu -

Nesil
    2014
    Yer
    Istanbul

başarılar. abi bütün klüpler aynı stadyumda maç ediyosa maç saatleri nasıl acaba halı saha gibi işliyo demek

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri