1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Cebelitarık'tan Süper Lig'e | Gurbetçi Hoca | Karabükspor VI.Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim hocam en sevdiğim kariyer türlerinden biri takipteyim.
    Teşekkürler hocam.Sevdirebilirsem ne mutlu bana
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Aman dikkat,ligde şampiyonluğu vermeyelim.
    Dikkat etmeye çalıştık ama olmadı be hocam...
    Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    kopenagdan bile 12 gol yiyorsa bu takım, önünde çok uzun yol var demektir. ama iş nispeten kolay, yerel ligi hazırlık ve oyuncu yetiştirme olarak kullanıp avrupaya bilenebilirsin. Başarılar dilerim.
    Cebelitarık'tasınız hocam Kopenhag size Barcelona gibi yani ayrıca oyuncu kalitemiz sıfır şuanlık.Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Hocam altyapı falan geliştirme, ben Cebelitarıkta çok oynadım, kasada paran olunca hemen profesyonellik iste, lig zaten para getirmez şampiyon olup Cl de tur geçmen lazım, pro oyuncuların olunca maaş vs giderleri lig ödüllerinden değil, ŞL turlarından karşılayacaksın yıllık, altyapıya boşa masraf yapma zaten yıldız çıkmaz
    Öncelikle önerilerin için çok teşekkürler hocam .Ama altyapı için takımla baya bi anlaşma imzaladıık.Profesyonellik istedim yanıt olumsuz oldu aynen tek para avrupadan geliyor.Yıldız çıkmadı mı sende hiç ?
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    cebelitarık san marinodan sonraki en zor lig kolay gelsin işin çok zor hocam.
    Teşekkürler hocam daha önce bir Andorra ligi maceram vardı o çok iyi bitmişti bu ligdede iyi şeyler yapıcaz gibi geliyor.
    Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Aslında çok zevkli bir kariyer ama ileride seni sıkacağını düşünüyorum
    Şuan dördüncü sezona girdim hala pro olamadı takım ayrıca regen dahi getiremedik beni sıkan bunlar olabilir.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Kopenag normal hocam altyapı tesislerini geliştirmeye bak bence
    Hocam aslında ikilemde kaldım Pedro hoca altyapı yapma diyor sen geliştir diyosun hali hazırda 2 altyapı projemiz var zaten oyuncu durumlarına göre devam etmeyi planlıyorum.Kopenhag zaten bizden on gömlek üstün bir takım hocam.

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Hocam aslında ikilemde kaldım Pedro hoca altyapı yapma diyor sen geliştir diyosun hali hazırda 2 altyapı projemiz var zaten oyuncu durumlarına göre devam etmeyi planlıyorum.Kopenhag zaten bizden on gömlek üstün bir takım hocam.
    Hocam yanlış anlaşılmak istemem, altyapı tabi ki uzun vadede seni kurtaracaktır, benim demek istediğim takımı bir an önce profesyonel yapman gerektiği, altyapı projeleri çok paramızı yiyeceği için profesyonellik için gereken parayı bulmakta zorlanabiliriz. Ben önceliğinin profesyonel olmakta olması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Hocam yanlış anlaşılmak istemem, altyapı tabi ki uzun vadede seni kurtaracaktır, benim demek istediğim takımı bir an önce profesyonel yapman gerektiği, altyapı projeleri çok paramızı yiyeceği için profesyonellik için gereken parayı bulmakta zorlanabiliriz. Ben önceliğinin profesyonel olmakta olması gerektiğini düşünüyorum.
    Pedroya katılıyorum profosyenel olmak çok daha önemli Yoksa Amatör oyuncularla 2.tura çıkarsın

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri