http://www.youtube.com/watch?v=gHNUd...elated&search=
UYUMAYALIM BU VİDEOYU GÖNDEREBİLDİĞİMİZ HERYERE GÖNDERELİM...
http://www.youtube.com/watch?v=gHNUd...elated&search=
UYUMAYALIM BU VİDEOYU GÖNDEREBİLDİĞİMİZ HERYERE GÖNDERELİM...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
uyuduğumuzu kim söyledibiz zaten uyanığız.
bence özelleştirme kötü bir şey değil çünkü bu elden çıkarılanlar devlete gelir değil zarar veriyor
So what?
Saike
ya satılan ülkelere bakın ingiltere israil abd vsvsvs bunların adamları burda çalışıyor zamanında osmanlıda böyle şeylere kalkışmıştı sonunda bir baktı ülke ekonomisi tamamen yahudilerin elinde.sonuç ekonomi iflas.
gelelim ülkemize ülkemizde bu kadar işsiz varken buraları restore edip onları oraya yerleştirmek varken biz onları satıyoruz.varmı böyle bir mantık asla!
ney diyordu tayyip efendi "ben ülkemi pazarlamak zorundayım." bu vatan topraklarında şehit kanları gazi terleri türk analarının göz yaşı vardır sen bu ülkeyi bir mal olarak göremezsin şu anda bulunduğun sıfat bile sana bu hakkı vermez gerekirse türk halkı senin bütün apoletlerini(apoleti olmadığını biliyorum) söker gerekirse seni bu satmaya çalıştığın topraklara gömer.(kimse farklı taraflara çekmesin lütfen) ama ben üzerinde yaşadığım ülkeyi mal gibi kullandırmam.
ne güzel demiş ulu önder "Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına, Türk milleti denir.M.KEMAL ATATÜRK" işte bu millet tarihe gelmiş en yüce en ulu en büyük millettir kimse bizi salak yerine koymasın eski mesajımda da dedim artık uyanalım artık dirilelim.
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
bu kadar uydurma bişey olmaz walla pes doğrusu!
"ben ülkemi pazarlamak zorundayım" sözünden senin ne anladığını da ben merak ediyorum gerçekten gökhan
komik rakamlara satılan işletmeler.bununla da sınırlı değil pislik arap şeyhlerine peşkeş çekilerek türkiye nin kalbinde yani ist da satılan topraklar islami holdinglerin insanları dolandırmayla oluşan kaoslar yabancı sermayenin gdierek artması ki diğer bölümde de yazmıştım aynısını bunlar elden çıkarma projeleri utanması gerekenler vatandaşının karşısına çıkıpta konuşabiliyorsa sorun yoktur.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=23144
bu da link okuyun bu kadar önemli bir konu kapandı nedeni ise meçhul!!!!
akp'ye oy verenlerin neredeyse %100'ü Amerika ve israilden tabiri caizse nefret ediyo ama ne yazıkki özelleştirilenlerin çoğu bunların elinde
devlete kar sağlayan işletmelerin çoğu satıldı nedenini anlamak mümkün değil açıkçası
yapma bunu ya.şaka yapıyo olmalısın...azcık gazete okusan görürsün adam ağzıyla dedi kar edeni de zarar edeni de satacağız diye.ayrıca sen bana şimdi tüpraşın telekomun zarar ettiğini o yüzden satıldığını mı söylüyorsun?bu kurumların hepsi yok pahasına satıldı.hem de anayasadaki mülkiyet hakkına aykırı olmasına rağmen.peki bundan kar mı etti devlet?tabii ki hayır.neden?çünkü devletin ekonomide kapsadığı alan küçültülerek bu alanlar yerli ve yabancı sermayedarlara açıldı.bu mu devletin karı?
müşteri gece gelsin pijamayla karşılarım diyo adam var mı böyle birşey.MÜŞTERİ diyo.yani özelleştirme değil bu satma...kendisi de diyo zaten babalar gibi satarız diye.babalar gibi de satıyo.
allah allah yücel ve gökhan aynı konuda ortak bir paydada buluşmuşlar bak sen
araya girip muhabbetinizi bozmayalım
atış serbest![]()
doğru her yerde doğrudur ama, insanların bakış açısı bazen bunu görmelerini engeller...
ömer abim heralde özelleştirmeden yana...ben asla kişilere tavır almam ömer abi kendi görüşlerimi söylerim her konuda kimine ters gelir kimine mantıklı=)gökhanla çoook tartışırız scolari de çoook tartışır ama burda scolari de bizim gibi düşünüyo.kişiler değil görüşler=)
Bensiz tartışma platformu açmışsınız.Ayıp ettiniz insan bir haber verir![]()
yücel biliyor zaten ne düşündüğümü,sende biliyorsun gökhan
aynı şeyleri tekrar yazıp çizip tartışmaya gerek yok
ben uzun yıllar boyunca İş hayatının içindeyim ve kurumlarla sürekli içli dışlıyım.Maalesef ülkemizde devlet dairesine yada bu tür kurumlara işe girinceye kadar millet tabiri caizse götünü yırtıyor,ama daireden içeri girince ondan kralı olmuyor.Rüşvet,yolsuzluk dizboyu.Ben bugüne kadar Özelleştirilen hiçbir şirketten bu tip iddialar duymadım,duymayızda zaten.Çünkü Özelde durum farklı.Çalışmayana işte yok,ekmekte.Özelleştirmenin yapılış şekliyle ilgili bazı yerlerde elbette benimde kaygılarım var ama bunu hükümetin devleti sattığı yönünde değerlendirmiyorum.Bence asıl devleti satan vatan hainleri devlet dairelerinde yıllar boyu verimli çalışmayarak ülkemizi zarara uğratan,çalan çırpan insanlardır.