1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Özelleştirmelerden Sonra TÜRKİYE!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ömer abim heralde özelleştirmeden yana...ben asla kişilere tavır almam ömer abi kendi görüşlerimi söylerim her konuda kimine ters gelir kimine mantıklı=)gökhanla çoook tartışırız scolari de çoook tartışır ama burda scolari de bizim gibi düşünüyo.kişiler değil görüşler=)

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ömer abim heralde özelleştirmeden yana...ben asla kişilere tavır almam ömer abi kendi görüşlerimi söylerim her konuda kimine ters gelir kimine mantıklı=)gökhanla çoook tartışırız scolari de çoook tartışır ama burda scolari de bizim gibi düşünüyo.kişiler değil görüşler=)
    yücel biliyor zaten ne düşündüğümü,sende biliyorsun gökhan
    aynı şeyleri tekrar yazıp çizip tartışmaya gerek yok
    ben uzun yıllar boyunca İş hayatının içindeyim ve kurumlarla sürekli içli dışlıyım.Maalesef ülkemizde devlet dairesine yada bu tür kurumlara işe girinceye kadar millet tabiri caizse götünü yırtıyor,ama daireden içeri girince ondan kralı olmuyor.Rüşvet,yolsuzluk dizboyu.Ben bugüne kadar Özelleştirilen hiçbir şirketten bu tip iddialar duymadım,duymayızda zaten.Çünkü Özelde durum farklı.Çalışmayana işte yok,ekmekte.Özelleştirmenin yapılış şekliyle ilgili bazı yerlerde elbette benimde kaygılarım var ama bunu hükümetin devleti sattığı yönünde değerlendirmiyorum.Bence asıl devleti satan vatan hainleri devlet dairelerinde yıllar boyu verimli çalışmayarak ülkemizi zarara uğratan,çalan çırpan insanlardır.

Mesaj Yetkileri