Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!
Forumumuzun müdavimi olan sevgili arkadaşlar! 27 sorudan oluşturduğumuz TSI Oscarları seçimleri sonucunda ödüller sahiplerini buldu!!
Şimdi bakalım her kategori için şampiyon olan adaylarımız kimlermiş?
1. Yılın Admini: Bu alanda açık ara farkla VoLkaN BaROs yani Volkan ağabeymiz lider olmuş gözüküyor.
2. Yılın Moderatörü: Bu ödülü kendi oyumun da gittiği Serkancığım yani sekopej’e vermekten gurur duyarım.
3. Yılın Erkek Üyesi: Büyük yarışın olduğu bu kategoride ödül comandante’nin.
4. Yılın Bayan Üyesi: Bu alanda büyük bir yarış gözlenmezken ödül neva’ya gidiyor.
5- Yılın İmzası: Bu kategoride ödül bana yani peluk’a ait. E imzamızda güzel yani….
6- Yılın Avatarı: Bu kategoride birinciliği Aydın ve Eray Dengiz paylaştı. İkisine de tebrikler…
7- Yılın En Karizma Üye Adı: Bu kategoride de iki şampiyon var. Rumuzları dick ve comandante…
8- Yılın Sevileni: Büyük yarışın olduğu bu kategoride ödül tosunpaşa’nın…
9- Yılın Bilgilisi: O gerçekten hak etti. Ödülü perpetua’ya vermekten guru duyuyorum…
10- Yılın Yakışıklı/Karizmatiği: Jesus_FB yani Tarıkcığım bu kategoriyi bileğinin hakkıyla birinci bitirdi…
11- Yılın Sakini: meddah bu kategorinin şampiyonu oluyor farkla…
12- Yılın Komiği: Aydın (bu da kim?) bu kategorinin birincisi oluyor…
13- Yılın Ciddisi: meddah bu alanda da birinciliği kimselere kaptırmamış. Tebrikler meddah…
14- Yılın Aktifi: WishbonE bu kategoride birinci olmuş. Kendisini tebrik ediyorum…
15- Yılın Siniri: Bu alanda Sami Demirdizen ipi göğüslemiş.
16- Yılın Duygusalı: Cagrı_Zorkol bu alanda birinci olarak duygusal kimliğini ispatladı…
17- Yılın Anlayışlı/Sabırlısı: VoLkaN BaROs ve ben arasında geçen mücadeleyi VoLkaN BaROs yani Volkan abi kazandı…
18- Yılın En Çok Tanışmak İstenileni: Mustafa Budak, VoLkaN BaROs, ve Jesus_FB bu alanın birincileri oldular ortak olarak…
19- Yılın Fanatiği: senderson bu alanda birinciliği kimselere kaptırmadı…
20- Yılın Sportifi: VoLkaN BaROs, Eray Dengiz ve arda_ultraslan bu alanın şampiyonları…
21- Yılın Yardımseveri: sekopej bu alanda birinci olarak yardım severliğini kanıtladı kesinlikle…
22- Yılın Paylaşımcıya Destek Vereni: Jesus_FB, emrah44 ve sekopej bu alanın birinciler oldular.
23- Yılın En İyi Bölümü: Sohbet Alanı açık ara birinci. E atılan mesaj sayısından da belli değil mi?
24- Yılın En İyi Konusu: Cafe Turksportal yine üyelerimiz tarafından birinci seçilmiş. Sıcak sohbetler güzeldir…
25- Yılın En Yararlı Konusu: “Türkçe Konuş!” Konusu en yararlı konu seçilmiş.
26- Yılın En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölümü: Arkadaşlarımız açılan bölümleri yeterli görmüşler. E ne diyelim?
27- Yılın Kişisi: Bu alanda Jesus_FB beni bir oy farkla sollayıp ödülü kapmış. Tebrikler Tarıkcığım….
Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni yılda yeni arkadaşlıklar ve güzellikler görmeniz dileği ile…