Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!

Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!

Forumumuzun müdavimi olan sevgili arkadaşlar! 27 sorudan oluşturduğumuz TSI Oscarları seçimleri sonucunda ödüller sahiplerini buldu!!

Şimdi bakalım her kategori için şampiyon olan adaylarımız kimlermiş?

1. Yılın Admini: Bu alanda açık ara farkla VoLkaN BaROs yani Volkan ağabeymiz lider olmuş gözüküyor.
    2. Yılın Moderatörü: Bu ödülü kendi oyumun da gittiği Serkancığım yani sekopej’e vermekten gurur duyarım.
    3. Yılın Erkek Üyesi: Büyük yarışın olduğu bu kategoride ödül comandante’nin.
    4. Yılın Bayan Üyesi: Bu alanda büyük bir yarış gözlenmezken ödül neva’ya gidiyor.
    5- Yılın İmzası: Bu kategoride ödül bana yani peluk’a ait. E imzamızda güzel yani….
    6- Yılın Avatarı: Bu kategoride birinciliği Aydın ve Eray Dengiz paylaştı. İkisine de tebrikler…
    7- Yılın En Karizma Üye Adı: Bu kategoride de iki şampiyon var. Rumuzları dick ve comandante…
    8- Yılın Sevileni: Büyük yarışın olduğu bu kategoride ödül tosunpaşa’nın…
    9- Yılın Bilgilisi: O gerçekten hak etti. Ödülü perpetua’ya vermekten guru duyuyorum…
    10- Yılın Yakışıklı/Karizmatiği: Jesus_FB yani Tarıkcığım bu kategoriyi bileğinin hakkıyla birinci bitirdi…
    11- Yılın Sakini: meddah bu kategorinin şampiyonu oluyor farkla…
    12- Yılın Komiği: Aydın (bu da kim?) bu kategorinin birincisi oluyor…
    13- Yılın Ciddisi: meddah bu alanda da birinciliği kimselere kaptırmamış. Tebrikler meddah…
    14- Yılın Aktifi: WishbonE bu kategoride birinci olmuş. Kendisini tebrik ediyorum…
    15- Yılın Siniri: Bu alanda Sami Demirdizen ipi göğüslemiş.
    16- Yılın Duygusalı: Cagrı_Zorkol bu alanda birinci olarak duygusal kimliğini ispatladı…
    17- Yılın Anlayışlı/Sabırlısı: VoLkaN BaROs ve ben arasında geçen mücadeleyi VoLkaN BaROs yani Volkan abi kazandı…
    18- Yılın En Çok Tanışmak İstenileni: Mustafa Budak, VoLkaN BaROs, ve Jesus_FB bu alanın birincileri oldular ortak olarak…
    19- Yılın Fanatiği: senderson bu alanda birinciliği kimselere kaptırmadı…
    20- Yılın Sportifi: VoLkaN BaROs, Eray Dengiz ve arda_ultraslan bu alanın şampiyonları…
    21- Yılın Yardımseveri: sekopej bu alanda birinci olarak yardım severliğini kanıtladı kesinlikle…
    22- Yılın Paylaşımcıya Destek Vereni: Jesus_FB, emrah44 ve sekopej bu alanın birinciler oldular.
    23- Yılın En İyi Bölümü: Sohbet Alanı açık ara birinci. E atılan mesaj sayısından da belli değil mi?
    24- Yılın En İyi Konusu: Cafe Turksportal yine üyelerimiz tarafından birinci seçilmiş. Sıcak sohbetler güzeldir…
    25- Yılın En Yararlı Konusu: “Türkçe Konuş!” Konusu en yararlı konu seçilmiş.
    26- Yılın En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölümü: Arkadaşlarımız açılan bölümleri yeterli görmüşler. E ne diyelim?
    27- Yılın Kişisi: Bu alanda Jesus_FB beni bir oy farkla sollayıp ödülü kapmış. Tebrikler Tarıkcığım….

Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni yılda yeni arkadaşlıklar ve güzellikler görmeniz dileği ile…
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En iyi moderatör, en yardımsever ve en çok paylaşımcıya destek veren kategorilerinde 1. olmuşum. Teşekkürler arkadaşlar.

Diğer oscar alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum ama en büyük tebriği Turksportal'da Yılın Kişisi olan Tarık'a etmek istiyorum. Tebrikler Tarık, sen bunu hakettin.
    "YÜCE ATATÜRK"

hata var en sinir tek başına sami diğerlerinin 1-2 oyu varken saminin 4 ten fazla hatayı düzelttim diğer ödül alanları tebrik ediyorum ama çok ciddiyetsiz ve geyik bir oscar olmuş bence bunun ciddisi yapılmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Serkan abi haketti.Tebrik ediyorum diğer tüm arkdaşlarımıda..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Tüh ne güzel yılın komiği olacaktım ya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

güzel ldu ödüllerin verilmesi kazananları tebrik ediyorum heykeller ne zaman verielecek kazananlara???
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkesı Tebrık Ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by peluk View Post

Güzel bir duygu.

Tüm oscar sahiplerini kutluyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

kazananları kutluyorum

FernandeZ Misafir

Fenerbahçe58 de olabilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

Turksportal Interactive Oscarları Sahiplerini Buldu!!!

Forumumuzun müdavimi olan sevgili arkadaşlar! 27 sorudan oluşturduğumuz TSI Oscarları seçimleri sonucunda ödüller sahiplerini buldu!!

Şimdi bakalım her kategori için şampiyon olan adaylarımız kimlermiş?

1. Yılın Admini: Bu alanda açık ara farkla VoLkaN BaROs yani Volkan ağabeymiz lider olmuş gözüküyor.
    2. Yılın Moderatörü: Bu ödülü kendi oyumun da gittiği Serkancığım yani sekopej’e vermekten gurur duyarım.
    4. Yılın Bayan Üyesi: Bu alanda büyük bir yarış gözlenmezken ödül neva’ya gidiyor.
    5- Yılın İmzası: Bu kategoride ödül bana yani peluk’a ait. E imzamızda güzel yani….
    6- Yılın Avatarı: Bu kategoride birinciliği Aydın ve Eray Dengiz paylaştı. İkisine de tebrikler…
    7- Yılın En Karizma Üye Adı: Bu kategoride de iki şampiyon var. Rumuzları dick ve comandante…
    9- Yılın Bilgilisi: O gerçekten hak etti. Ödülü perpetua’ya vermekten guru duyuyorum…
    10- Yılın Yakışıklı/Karizmatiği: Jesus_FB yani Tarıkcığım bu kategoriyi bileğinin hakkıyla birinci bitirdi…
    11- Yılın Sakini: meddah bu kategorinin şampiyonu oluyor farkla…
    12- Yılın Komiği: Aydın (bu da kim?) bu kategorinin birincisi oluyor…
    13- Yılın Ciddisi: meddah bu alanda da birinciliği kimselere kaptırmamış. Tebrikler meddah…
    14- Yılın Aktifi: WishbonE bu kategoride birinci olmuş. Kendisini tebrik ediyorum…
    15- Yılın Siniri: Bu alanda Sami Demirdizen ipi göğüslemiş.
    16- Yılın Duygusalı: Cagrı_Zorkol bu alanda birinci olarak duygusal kimliğini ispatladı…
    17- Yılın Anlayışlı/Sabırlısı: VoLkaN BaROs ve ben arasında geçen mücadeleyi VoLkaN BaROs yani Volkan abi kazandı…
    18- Yılın En Çok Tanışmak İstenileni: Mustafa Budak, VoLkaN BaROs, ve Jesus_FB bu alanın birincileri oldular ortak olarak…
    20- Yılın Sportifi: VoLkaN BaROs, Eray Dengiz ve arda_ultraslan bu alanın şampiyonları…
    21- Yılın Yardımseveri: sekopej bu alanda birinci olarak yardım severliğini kanıtladı kesinlikle…
    22- Yılın Paylaşımcıya Destek Vereni: Jesus_FB, emrah44 ve sekopej bu alanın birinciler oldular.
    23- Yılın En İyi Bölümü: Sohbet Alanı açık ara birinci. E atılan mesaj sayısından da belli değil mi?
    24- Yılın En İyi Konusu: Cafe Turksportal yine üyelerimiz tarafından birinci seçilmiş. Sıcak sohbetler güzeldir…
    25- Yılın En Yararlı Konusu: “Türkçe Konuş!” Konusu en yararlı konu seçilmiş.
    26- Yılın En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölümü: Arkadaşlarımız açılan bölümleri yeterli görmüşler. E ne diyelim?
    27- Yılın Kişisi: Bu alanda Jesus_FB beni bir oy farkla sollayıp ödülü kapmış. Tebrikler Tarıkcığım….

Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni yılda yeni arkadaşlıklar ve güzellikler görmeniz dileği ile…
    hepinizi tebrik ediyorum... hayırLı oLsun

Nesil
    2006

Ben burda yokum ya hepiniz bittiniz. Herkesi tebrik ederim. Samiyi oraya koydunuz ya yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by FernandeZ View Post

Fenerbahçe58 de olabilirdi
    Sen beni beğenmiyor musun?

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Ben burda yokum ya hepiniz bittiniz. Herkesi tebrik ederim. Samiyi oraya koydunuz ya yazıklar olsun.
    Bir dahakine Batu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasada forumda en sevdiğim arkadaşlarımdan birisin Alican.Tebrik ederim kardeşim..
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

oscarlari alanlari tebrik ediyorum,sporcu ödülünü aldik,yani zekiyim cevikim ve ahlakliyim

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasada forumda en sevdiğim arkadaşlarımdan birisin Alican.Tebrik ederim kardeşim..
    Sağolasın dostum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben boş geçmişim. Sağlık olsun. Ödül alanların hepsini tebrik ediyorum.

Bana bu da yeter
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

çok teşekkürler arkadaşlar...önemli bir ödül bence...

dick'in eline su bile dökemezdim aslında ama nickim biraz sert okunuyo o yüzdendir=) teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

tebrikler herkeze

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ödülü kazanan ve ödüle layık görülen herkesi kutlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by comandante View Post

çok teşekkürler arkadaşlar...önemli bir ödül bence...

dick'in eline su bile dökemezdim aslında ama nickim biraz sert okunuyo o yüzdendir=) teşekkürler...
    Yok yok mütevazilik Yücel. Hakettin sen... Sakın ha sen de rumuzunu değiştirme, biliyorsun bir moda var bu konuda...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ödülleri alan arkadaşları tebrik ediyorum
    Çatırtı seslerini duyar gibi oluyorum

Yılın Siniri Olmuşuz

niye olduk anlamadım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by comandante View Post

Senin nickin daha melodik böyle insanın bağıra bağıra Cooooomaaaandanteeee diyesi geliyor

Yılın siniri sami olmamalıydı o başka kategorilere layık ama burada söyleyemem

Oskar alan herkesi tebrik eder bana oy verenlere teşekkür ederim
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

eee burda fenerbahceli yok o bu forumda aktıf olan arkadaslarımızdan bırısı benım olmamama gelince demmekkı degerım farkedılmemıs ben onada razıyım
    odul alanlara tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun View Post
    eee burda fenerbahceli yok o bu forumda aktıf olan arkadaslarımızdan bırısı benım olmamama gelince demmekkı degerım farkedılmemıs ben onada razıyım
    odul alanlara tebrikler
    Farkedilecek ne yaptın ki?

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bana en yakışacak ödül buydu.Zaten başkada görmüyorum fanatic etrafımda...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Senin dışında Avrupa'da fenerbahçe dışındaki Türk takımlarının puan kaybetmesini isteyen yok ta o yüzden..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Önce Fenerbahçe kardeşim o yüzden.Gerisi isterse küme düşsün...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Senin dışında Avrupa'da fenerbahçe dışındaki Türk takımlarının puan kaybetmesini isteyen yok ta o yüzden..
    Onura diyosunda kendi yaptığınında pek farkı yok...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri