1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Ankara'da okullara grip tatili

Default Ankara'da okullara grip tatili

Ankara Valisi Kemal Önal, "Domuz gribi virüsünün yayılmasını kontrol altında tutmak" amacıyla, Ankara'daki ilk ve orta dereceli okullarda yarından (26.10.2009) itibaren, 7 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildiğini kaydetti.

Vali Önal, yaptığı açıklamada, süreç içerisinde öğrencilerin kurs, dershane ve diğer programlara da katılmamalarının tedbir açısından önemli olacağını vurguladı.

Ankara Valisi Kemal Önal, önümüzdeki hafta sonu durumun tekrar değerlendirileceğini ve alınacak kararın kamuoyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: haber3.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

İyi yapmışlar.Sağlık her şeyden önce gelir.Keşke İstanbul'da da tatil olsa.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Negüzel.Bizim burlarda Alllah'a Şükür bişi yok ama hani tatil olsada iyi olurdu ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Negüzel.Bizim burlarda Alllah'a Şükür bişi yok ama hani tatil olsada iyi olurdu ya
    İstanbul'da tatil olması için illa 1-2 kişinin ölmesi lazım(Allah korusun).Yoksa tatil matil olmaz.İlk önce başımız yanacak sonra tedbir alınacak.Bizim milletimiz böyle işte.
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    İstanbul'da tatil olması için illa 1-2 kişinin ölmesi lazım(Allah korusun).Yoksa tatil matil olmaz.İlk önce başımız yanacak sonra tedbir alınacak.Bizim milletimiz böyle işte.
    yok yok bu sene o görüş değişti, önlemler baya fazla üstelik cuma günüde tatil yaptılar. Hem eğitime ara vermemiş olacaklar hemde önlemleri 4 gün içerisinde almış olacaklar, akıllıca hareket ediyorlar.

tabi sizler derslerden kaytaramadığınız için mantıksızca geliyor

'' - ulan pazartesinden başlasalar cumaya kadar temizlik yapsalar okullarda oh mis valla 5 gün yatarız hacı ''

'' + aynen hacı ya ''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    yok yok bu sene o görüş değişti, önlemler baya fazla üstelik cuma günüde tatil yaptılar. Hem eğitime ara vermemiş olacaklar hemde önlemleri 4 gün içerisinde almış olacaklar, akıllıca hareket ediyorlar.

tabi sizler derslerden kaytaramadığınız için mantıksızca geliyor

'' - ulan pazartesinden başlasalar cumaya kadar temizlik yapsalar okullarda oh mis valla 5 gün yatarız hacı ''

'' + aynen hacı ya ''

Alakası bile yok.Allah'a şükür hem derslerim iyi hem hocalarım iyi hemde dersleri seviyorum.Ama konu sağlık olunca iş değişir.Sonuçta ben sokakta bulmadım canımı.Dünyaya bir kere geliyoruz.Hee tüm tedbirler alınır,okullar tatil olur,yine de hastalanırız.Orada iş bizi aşar.Tedbirimizi alalım gerisi Takdir-i ilahi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hem dezenfekte işi de saçma.Dezenfekte etseler ne işe yaracak ki.Öğrenci hasta olduğunun farkına varmaz veya normal grip olduğunu zanneder ve derslerimden geri kalmayayım diye okular gider.Yine yayılır grip.
    Last edited by Professeur : 25.Ekim.2009 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Üniversiteler tatil olacak mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hea ya ankarada 1 kişi öldü öyle önlem aldılar anasını satim.Madem bişi yapıyosunuz tam yapın.Tatil olsun ama o aradada aşı için,dezenfekte için herşeyi yapsınlar.Bizim okulumuzda buna dair hiç bireşy yok sadece 1 kere seminer yaptılar o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pişekar View Post

Alakası bile yok.Allah'a şükür hem derslerim iyi hem hocalarım iyi hemde dersleri seviyorum.Ama konu sağlık olunca iş değişir.Sonuçta ben sokakta bulmadım canımı.Dünyaya bir kere geliyoruz.Hee tüm tedbirler alınır,okullar tatil olur,yine de hastalanırız.Orada iş bizi aşar.Tedbirimizi alalım gerisi Takdir-i ilahi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hem dezenfekte işi de saçma.Dezenfekte etseler ne işe yaracak ki.Öğrenci hasta olduğunun farkına varmaz veya normal grip olduğunu zanneder ve derslerimden geri kalmayayım diye okular gider.Yine yayılır grip.
    Bu sadece sana söylediğim birşey değildi, öğrencilerin geneli böyle düşünüyor şimdi bunu yoksayamayız öyle değilmi

Domuz gribini fazla abartıyorlar, öyle ölüme götürecek kadar ağır bir hastalık değil.

Şöyle söyliyeyim; normal grip bile daha ağır bu hastalıktan, domuz gribi normal grip e göre daha hafif bir hastalık.

Tamamen bizim medyamızın yapacak haber bulamadığından abarta abarta sanki çok öldürücü bir hastalıkmış gibi göstermesi, gerçi onlarıda devletimizin ilk defa bir hastalık üzerine böyle üst düzeyde bir önlem alması medyayı şaşırtmış olabilir bu da bir olasılık =D

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İyi iyi tatiliniz hayırlı olsun. Ünilere genel olarak tatil olsada bizde rahata ersek haftaiçi TSI da takılsak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saçmalık... Medya'nın abartması yüzünden oluyor bunlar. Olayın aslına girmeden domuz gribinin reklamı yapılıyor. Normal gripten farkı olmayan bir hastalık için okul tatil ediliyor. Yakında aşı olmayıda zorunlu kılarlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence İstanbuL'da da 2 Kasımda başlayan hafta da tatil edilebilir ya da sonraki hafta zaten bu hafta cuma tatil oldu 29 Ekim zaten tatil bir de şey duydum dersleri TRT'den veya internetten izleyecekmişiz yazılıyı da msn'den oLuruz artık Facebook'tada dersler paylaşılır artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Hea ya ankarada 1 kişi öldü öyle önlem aldılar anasını satim.Madem bişi yapıyosunuz tam yapın.Tatil olsun ama o aradada aşı için,dezenfekte için herşeyi yapsınlar.Bizim okulumuzda buna dair hiç bireşy yok sadece 1 kere seminer yaptılar o kadar.
    Kiiii ölen kişinin okul ile ilgisi yok hastahane görevlisiymiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ellere varda bize yohmi ?

Valla şu aralar bi tatil çok iyi gelir bana ne gribi olursa olsun

Mesaj Yetkileri