Negüzel.Bizim burlarda Alllah'a Şükür bişi yok ama hani tatil olsada iyi olurdu ya
Negüzel.Bizim burlarda Alllah'a Şükür bişi yok ama hani tatil olsada iyi olurdu ya
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
yok yok bu sene o görüş değişti, önlemler baya fazla üstelik cuma günüde tatil yaptılar. Hem eğitime ara vermemiş olacaklar hemde önlemleri 4 gün içerisinde almış olacaklar, akıllıca hareket ediyorlar.
tabi sizler derslerden kaytaramadığınız için mantıksızca geliyor
'' - ulan pazartesinden başlasalar cumaya kadar temizlik yapsalar okullarda oh mis valla 5 gün yatarız hacı ''
'' + aynen hacı ya ''
Alakası bile yok.Allah'a şükür hem derslerim iyi hem hocalarım iyi hemde dersleri seviyorum.Ama konu sağlık olunca iş değişir.Sonuçta ben sokakta bulmadım canımı.Dünyaya bir kere geliyoruz.Hee tüm tedbirler alınır,okullar tatil olur,yine de hastalanırız.Orada iş bizi aşar.Tedbirimizi alalım gerisi Takdir-i ilahi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem dezenfekte işi de saçma.Dezenfekte etseler ne işe yaracak ki.Öğrenci hasta olduğunun farkına varmaz veya normal grip olduğunu zanneder ve derslerimden geri kalmayayım diye okular gider.Yine yayılır grip.![]()
Last edited by Professeur : 25.Ekim.2009 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Bu sadece sana söylediğim birşey değildi, öğrencilerin geneli böyle düşünüyor şimdi bunu yoksayamayız öyle değilmi
Domuz gribini fazla abartıyorlar, öyle ölüme götürecek kadar ağır bir hastalık değil.
Şöyle söyliyeyim; normal grip bile daha ağır bu hastalıktan, domuz gribi normal grip e göre daha hafif bir hastalık.
Tamamen bizim medyamızın yapacak haber bulamadığından abarta abarta sanki çok öldürücü bir hastalıkmış gibi göstermesi, gerçi onlarıda devletimizin ilk defa bir hastalık üzerine böyle üst düzeyde bir önlem alması medyayı şaşırtmış olabilir bu da bir olasılık =D