1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Zirveden Dibe, Dipten Zirveye! VFL Wolfsburg...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Thumbs up Zirveden Dibe, Dipten Zirveye! VFL Wolfsburg...

FLAŞ..FLAŞ..FLAŞ..

İlk sözlerim:
    * İlk sene Avrupa'ya gitmek için yarışacağız, ikinci sene şampiyonluk kovalayacağız, en geç üçüncü sene şampiyonuz!
    * Yıldızlarımızı asla satmayacağım. Takıma gelen ve gidenler olacak.
    * Personel kadrosunda değişiklikler olacak.
    * Stadyumumuzda antrenmanlar yaparak taraftarlarımızla bütünleşeceğiz..

İlk antrenmanımıza çıktık;

Antrenmanmı sürekli bölen yeni TD Yiğit Gökçehan KOÇOĞLU oyuncularına "ayağa pas, hızlı oyun" talimatları verdi.

Yönetim ilk antrenmandan sonra KOÇOĞLU ile görüşerek hedefini sordu; "Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi" cevabını alınca verdiği yanıt;

Açılan Ligler: Türkiye, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya
    Veritabanı Boyutu: Küçük
    Versiyon: 11.0

Okudum ve kabul ediyorum;
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776

Arkadaşımla ortak kariyer yapıyorum, kendisi de Stuttgart'ı seçti. Kendiis foruma üye değil, o yüzden ben kendi kariyerimi yayınlıyorum burada.

Last edited by yigitgk : 11.Temmuz.2011 at 15:15

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Onaylandı

İlginç bir deneyim olacak.Aklıma takılan arkadaşının da bir üyelik alması çok mu zor yahu?Gözüm üzerinde bu kariyerin, 3. dalga da buradan çıkmaz umarımBaşarılar dilerim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim.Bundesliga zevkli bir lig.İnşallah uzun olur.

VFL Wolfsburg'un inanılmaz derecede taraftarıyım. Galatasaray SK 1 , VFL Wolfsburg 2. Her sene bir kariyer yaparım Wolfsburg'la. Her Türlü yardımcı olurum. Askhan'ı sakın satma sağ açıkta onun gibi adam bulamazsın. Her zaman yardımcı olabilir futbolcu önerebilirim sana. Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wolfsburg eğlenceli bir takım aslında, kadrosu da geniş ve potansiyeli olan oyunculardan oluşuyor. Bana kalırsa Diego ve Tuncay'dan kurtul, Diego sorun çıkartacaktır, Tuncay da hala para ederken satılmalı

Başarılar .

Başlık biraz değişik olmuş Wolsburg'tan nefret ederim başarılar..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İlginç bir deneyim olacak.Aklıma takılan arkadaşının da bir üyelik alması çok mu zor yahu?Gözüm üzerinde bu kariyerin, 3. dalga da buradan çıkmaz umarımBaşarılar dilerim.
    Yok, yok buradan çıkmaz
    Arkadaşımın yayınlamak gibi bir huyu yok, ondan üye olmuyor. Söyledim de ona.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Başarılar dilerim.Bundesliga zevkli bir lig.İnşallah uzun olur.
    Evet çok zevkli bir lig. En az 3 sezon gitmeyi düşünüyoruz ya bakalım

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    VFL Wolfsburg'un inanılmaz derecede taraftarıyım. Galatasaray SK 1 , VFL Wolfsburg 2. Her sene bir kariyer yaparım Wolfsburg'la. Her Türlü yardımcı olurum. Askhan'ı sakın satma sağ açıkta onun gibi adam bulamazsın. Her zaman yardımcı olabilir futbolcu önerebilirim sana. Başarılar...
    Sevindim o zaman, sıkı takipçim olarak bekliyorum seni
    Ashkan'ı satma gibi bir niyetim yok zaten yalnız kullandığım taktik itibari ile onu kullanamıyorum Sıkıntı orada
    Önerilerini bekliyorum.

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Wolfsburg eğlenceli bir takım aslında, kadrosu da geniş ve potansiyeli olan oyunculardan oluşuyor. Bana kalırsa Diego ve Tuncay'dan kurtul, Diego sorun çıkartacaktır, Tuncay da hala para ederken satılmalı
    Evet eğlenceli bir takım. Kadrosu üst düzey ama beklentileri karşılayamıyor. 11.0 oynadığım için Tuncay yok. Diego'yu zaten hazırlık maçlarında bile kadroya almıyordum, sadece son maçta aldım. Talibi çıksa da satsam, bir de haftada 235.000 TL alıyor :/

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Başarılar .
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Başlık biraz değişik olmuş Wolsburg'tan nefret ederim başarılar..
    Başlık gerçeği yansıtıyor Zirvedeydik, dibe düştük. Şimdi dipten kurtarma çabasındayım
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kadroda revizyon başlıyor !

Basın toplantısında konuşan KOÇOĞLU "revizyona start verdik, hep birlikte sonucunu görelim" dedikten yaklaşık 1 saat sonra Santos'tan Tiago Alves, Barcelona-Bayern-Inter-Milan gibi devleri reddederek Wolfsburg'lu oldu, oyuncu 21 Ocak 2012 tarihinde 18 yaşını doldurunca takımıza katılacak.
    Maliyeti; 2.750.000 TL nakit + 2.500.000 TL 48 ay taksitle
    Toplamda 5.250.000 TL

Veteran Roberto Carlos Wolfsburg'da..
    Sol kanatta kararsız kalan KOÇOĞLU takıma veteran Carlos'u kattı..
    Maliyeti; 1.800.000 TL

Genç Yıldız İlkay Gündoğan Wolfsburg'da
    Asıl hedefi olan Nuri Şahin'i yakın dostu Tolga ÇELİK'e (Stuttgart'ın başındaki arkadaşım) kaptıran Koçoğlu zaman kaybetmeden İlkay Gündoğan'ı transfer etti. Koçoğlu yaptığı açıklamada, "takımımız için kilit bir oyuncu olacak. Bu transferle birlikte Diego'ya yol verebiliriz" dedi.
    Maliyeti; 3.900.000 TL nakit + 100.000 TL 10 maça kadar her maç + 17.000.000 TL 48 ay taksit
    Toplamda; 21.000.000

Klüpten yapılan açıklamada Diego Lugano'nun istediği ücreti Koçoğlu'nun vermeye yanaşmadığı ve transferi iptal ettiği belirtilmiştir. Ayrıca transfer çalışmalarının henüz bitmediği ön plana çıkarılmıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Satılık Listesi Bir Hayli Kabarık..
    Koçoğlu'nun satılık listesindeki oyuncularını açıklaması taraftarlarda şok etkisi yarattı..

Andrea Barzagli
    Diego
    Andre Lenz
    Schindzielorz
    Klitzpera
    Marwin Hitz
    Caiuby

Personel Kadrosunda Değişim..
    4 personel ile ilişik kesildi ve yerlerine;
    *1.Takım Koçu olarak Roland Koch,
    *Fitness Koçu olarak Didier Farrugia ve Venturati getirildi.

Asistan Menajerliğe Rosario Di Vincenzo'yu getirmek istiyoruz, kendisi ile anlaşıyoruz ancak Asistan Menajer olan ama doğru dürüst birine benzemeyen Littbarski ile yollarımızı ayıramıyoruz. Kendisi karşılıklı anlaşmaya yanaşmıyor. Kontrat feshi için 1.700.000 TL gerekiyor, kendi transfer bütçemden veriyorum ancak klüp izin vermiyor.

Gelen gözlemciler; Oliver Bierhoff ve Jurgen Milewski

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Satılık Listesi Bir Hayli Kabarık..
    Koçoğlu'nun satılık listesindeki oyuncularını açıklaması taraftarlarda şok etkisi yarattı..

Andrea Barzagli
    Diego
    Andre Lenz
    Schindzielorz
    Klitzpera
    Marwin Hitz
    Caiuby

Personel Kadrosunda Değişim..
    4 personel ile ilişik kesildi ve yerlerine;
    *1.Takım Koçu olarak Roland Koch,
    *Fitness Koçu olarak Didier Farrugia ve Venturati getirildi.

Asistan Menajerliğe Rosario Di Vincenzo'yu getirmek istiyoruz, kendisi ile anlaşıyoruz ancak Asistan Menajer olan ama doğru dürüst birine benzemeyen Littbarski ile yollarımızı ayıramıyoruz. Kendisi karşılıklı anlaşmaya yanaşmıyor. Kontrat feshi için 1.700.000 TL gerekiyor, kendi transfer bütçemden veriyorum ancak klüp izin vermiyor.

Gelen gözlemciler; Oliver Bierhoff ve Jurgen Milewski

Caiuby yi satma. Eğer taktiğine uyuyosa bırak kalsın.Barzagli ile Juve kesin ilgilenir. Sana önerim sadece şöyle olur... Almanya'da Türk Devrimi - Vfl Wolfsburg incelersen kariyerin açısından iyi olur. Bide taktiğini koyarsan sevinirm.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Caiuby yi satma. Eğer taktiğine uyuyosa bırak kalsın.Barzagli ile Juve kesin ilgilenir. Sana önerim sadece şöyle olur... Almanya'da Türk Devrimi - Vfl Wolfsburg incelersen kariyerin açısından iyi olur. Bide taktiğini koyarsan sevinirm.
    Önceden de incelemiştim Hiç bir fotoğrafı görememek adama koyuyor
    Cauiby gerçekten uymuyor taktiğime. Genie Scout'tan da baktım yeterli değil bana

Yedek Kaleci Sıkıntısı Çözüldü..
    "2 kalecimiz de çok fazla güven verecek" sloganı ile yola çıkan Yiğit Gökçehan KOÇOĞLU, kaleyi Benaglio ile Dida'ya emanet etti..

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Önceden de incelemiştim Hiç bir fotoğrafı görememek adama koyuyor
    Cauiby gerçekten uymuyor taktiğime. Genie Scout'tan da baktım yeterli değil bana

Yedek Kaleci Sıkıntısı Çözüldü..
    "2 kalecimiz de çok fazla güven verecek" sloganı ile yola çıkan Yiğit Gökçehan KOÇOĞLU, kaleyi Benaglio ile Dida'ya emanet etti..

eğer taktiğin uymazsa 4-5-1 oyna. Kahlenberg 2.sezon sıkıntı yaratıcak. Elden cıkartmaya bak. Edin Dzeko da öyle. Ama onu sonuna kadar tut ... 4-5-1 e dönersen eğer Hlousek i Sol açığa alırsın. Ha bide Sol bek öneriyim sana : Diego Contento. 21 yaşında ve bundesliga'yı iyi biliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

eğer taktiğin uymazsa 4-5-1 oyna. Kahlenberg 2.sezon sıkıntı yaratıcak. Elden cıkartmaya bak. Edin Dzeko da öyle. Ama onu sonuna kadar tut ... 4-5-1 e dönersen eğer Hlousek i Sol açığa alırsın. Ha bide Sol bek öneriyim sana : Diego Contento. 21 yaşında ve bundesliga'yı iyi biliyor.
    Contento'yu alamayınca Carlos'u aldım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Genie Scout'u bırakırsan takip edeceğim
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Genie Scout'u bırakırsan takip edeceğim
    Ahahhah İlk kez kullanıyorum çünkü yeni indirdim Sadece oyuncu değerlerine CA ve PA'larına falan bakıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

LUKAKU WOLFSBURG'DA..
    Transferde başarısız olduk, başkanımız devreye girdi ve Lukaku'yu takımıza kattı.. Çok büyük bir transfer geçekleştirdik.
    Maliyeti; 6.250.000 TL

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kansas City ile işbirliği
    Koçoğlu'nun isteği üzerine uluslararası bir ticaret ve futbol işbirliği arayışına giren Wolfsburg yönetimi, 3 sonuç ile döndü; Bejing, Hiroshima, Kansas City. Koçoğlu içlerinden Kansas City'yi seçti..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Transferler güzel özellikle lukaku kariyerinde başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Transferler güzel özellikle lukaku kariyerinde başarılar dilerim
    Yönetimimiz sağolsun
    Podolski'yi istedim "gerçekçi değil" dediler.
    Gökhan Gönül'ü istedim "gerçekçi değil" dediler.
    Lukaku'yu sonunda başardılar.

Yalnız nasıl oldu anlamadım Çünkü benden 17 istemişti Anderlecht. 13 civarı hallederim diye düşünüyordum -ki herkes öyle hallediyor genelde- ama başkan 6.250.000 TL'ye direk kendi değerine halletti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Wolfsburg - Wolfsburg II
    Takımımızı tanımak adına iyi oldu, bol gollü bir "merhaba" dediler..

Eskişehirspor - Wolfsburg
    Rezalet geçen Eskişehirspor kariyerimin anısına düzenlediğim bir hazırlık maçı ve beklemediğimiz bir sonuçla bitti.

Slavia Prag - Wolfsburg
    Bu sene çok gol atacağız gibi gözüküyor..

Beira Mar - Wolfsburg
    Gol yollarında oldukça etkiliyiz.

Setubal - Wolfsburg
    Daha etkili olabilirdik.

Sporting Lisbon - Wolfsburg
    İlk ciddi rakibimizdi, hemen hemen kafa kafaya geçti maç; on kişi de kaldık fakat maçı kazanmayı bildik. Gelecek için umut veriyoruz.

Braga - Wolfsburg
    Daha çok yedek ağırlıklı çıktığımız bir maçtı. Ellerinden zor kurtulduk. Takımıma kızgınım. Bu maçın en büyük artısı İlkay'ın performansı oldu.

Koblenz - Wolfsburg
    Gol şov yaptığımız bir maç... (Bu maçı diğer maçlar gibi koymayışımın nedeni, diğer golü atanlar ve kaçan penaltının gösterilemeyişiydi)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ligde 14 maçta 28 puanla 3.sıradaydım.

Almanya Kupası'nda son 16'ya kalmıştım.

Bir türlü çözemediğim bir Crash Dumps yedim :S Çözmeye çalışıyorum :S

Her maçtan sonra da kaydediyordum :S

Başarılar dilerim. Bundesliga'yı ve Alman takımlarını hiç sevmem.

Mesaj Yetkileri