1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Zirveden Dibe, Dipten Zirveye! VFL Wolfsburg...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Onaylandı

İlginç bir deneyim olacak.Aklıma takılan arkadaşının da bir üyelik alması çok mu zor yahu?Gözüm üzerinde bu kariyerin, 3. dalga da buradan çıkmaz umarımBaşarılar dilerim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    İlginç bir deneyim olacak.Aklıma takılan arkadaşının da bir üyelik alması çok mu zor yahu?Gözüm üzerinde bu kariyerin, 3. dalga da buradan çıkmaz umarımBaşarılar dilerim.
    Yok, yok buradan çıkmaz
    Arkadaşımın yayınlamak gibi bir huyu yok, ondan üye olmuyor. Söyledim de ona.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Başarılar dilerim.Bundesliga zevkli bir lig.İnşallah uzun olur.
    Evet çok zevkli bir lig. En az 3 sezon gitmeyi düşünüyoruz ya bakalım

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    VFL Wolfsburg'un inanılmaz derecede taraftarıyım. Galatasaray SK 1 , VFL Wolfsburg 2. Her sene bir kariyer yaparım Wolfsburg'la. Her Türlü yardımcı olurum. Askhan'ı sakın satma sağ açıkta onun gibi adam bulamazsın. Her zaman yardımcı olabilir futbolcu önerebilirim sana. Başarılar...
    Sevindim o zaman, sıkı takipçim olarak bekliyorum seni
    Ashkan'ı satma gibi bir niyetim yok zaten yalnız kullandığım taktik itibari ile onu kullanamıyorum Sıkıntı orada
    Önerilerini bekliyorum.

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Wolfsburg eğlenceli bir takım aslında, kadrosu da geniş ve potansiyeli olan oyunculardan oluşuyor. Bana kalırsa Diego ve Tuncay'dan kurtul, Diego sorun çıkartacaktır, Tuncay da hala para ederken satılmalı
    Evet eğlenceli bir takım. Kadrosu üst düzey ama beklentileri karşılayamıyor. 11.0 oynadığım için Tuncay yok. Diego'yu zaten hazırlık maçlarında bile kadroya almıyordum, sadece son maçta aldım. Talibi çıksa da satsam, bir de haftada 235.000 TL alıyor :/

Quote Originally Posted by musakaan View Post
    Başarılar .
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Başlık biraz değişik olmuş Wolsburg'tan nefret ederim başarılar..
    Başlık gerçeği yansıtıyor Zirvedeydik, dibe düştük. Şimdi dipten kurtarma çabasındayım
    Teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri