Bu Oyun Ne Hale Geldi Sorumlusu Kim.
Çok değerli benim gibi FM hayranı arkadaşlarım adım Ersoy 33 yaşında bir avukatım bu oyunu ilk sürümlerinden beri oynuyorum yaşımızı başımız aldık çoluık çocuğa karıştık ancak bu oyuna olan sevigimiz bitmedi yalnız son zamanlarda en son sürümden sonra oyun artık şirazesinden çıktı bizlerden 30-40 Euro para alan oyun yapımcıları sesimizi duysun yada bizim araştırma ekibimiz bunu bizim adımıza yapsın yoksa oyun artık oynanmaz hale geldi...evde sinir bozukluğu ile geziyorum resmen...
araştırma ekibimizi beğenirim taktir ederim sorumluluk onlardamı yani daha doğrusu sorunlar onlardanmı kaynaklanıyor yoksa genel bir sorunmu var bilmiyorum ama her iki halde de ekibimiz bizim dertlerimizi dinlemeli
1- oyun artık rezil seviyede sakatlık veriyor rezalet tek kelimeyle rezalet başka bir şey diyemiyorum tabi bazı arkadaşlar haliyle bunu yazdıktan sonra başlıyolar şöyle antrenman yaptır şöyle fizyo ile çalış ben şöyle yaptım hiç sakatlık olmadı geçiniz bunları geçiniz efendim diyorumya size yaklaşık 11 yıldır oynuyorum bu oyunu bu sürümdeki kadar sakatlık görmedim bir oyunda 60 kişilik kadromu yapayım ..oyunu internetten orijinal satın almışım defalarca oyun açtım defalarca antrenman değiştirdim en iyi psho ile çalıştım aynı ....ben şöyle yaptım oldu ile minimal örneklerle bu iş geçiştirlemez araştırma ekibi oyun yapımcılarına anlatacak nedir bu ya sayın yapımcılar önüne gelen 2 ay 3 ay sakatlanıyor ..şimdiki teknik imkanlarla ayağı kırılsa anca 2 ay 3 ay uzak kalıyor bir oyuncu futboldan hiçmi futboldan anlamıyorsunuz yapımcılar diyecek....
2- FM de en fazla değişen, yenilik yapılan hususlardan biri antenman sistemidir. hiç görmediysem birbirine hiç benzemeyen 5-6 ayrı model gördüm CM ve FM de ama bu senekinden bir halt anlamadım hukuk fakültesi mezunu kamu hukukndan master yaptım 33 yaşında avukatım 10 yaşından beri futbol hastasıyım ben bunların antrenman sistemi ne alnatıyor anlamadım yok yok Varsayılan odaklanma yok varsayılan yoğunluk sonra kondisyon 1 hafta kondisyonmu çalşır yada bir hafta taktikmi çalışır bir takım... zaten forumda antrenman kısmında yazlılanlara baktım anladım diyende bişey anlamamış var olanları tekrar etmişler ama onları suçlamıyorum bir şey anlaşılmıyor şimdiye kadarki en kötü ama en kötü antrenman sistemi...
3- son olarakta bu hadi benim beceriksizliğim olsun 11 yıllık FM oyuncusuyum şunu anladım son zamanlarda oyunun araştırmacıları gerçekliğe daha fazla yaklaşsın diye sanırım en son hali neyse ona göre bir takım ve araştırma oluşturuluyor ama zaman içinde meydana gelebilecek değişiklikler sanırım şimdiki imkanlar ile yansıtılamıyor mesela Fenerbahçe bu sezon deplasmanda ilk yarıda zor kazanıyordu doğru 1 tek galibiyeti vardı bunu şimdi oyuna yansıtmışlar 5 sene sonra lige başlıyorum 1 tane deplasmanda maçı rahat kazanamıyoruz bu nedir ya... hadi bakalım a liginci yarısıda fener her depkasmanı kazandı..şimdi olcak..yani sene başında bir takım böyle gitti diye sanırım dış saha REPini anasının düğününe çevirmenin bir anlamı yokki bu Fenerbahçe yarım sezon deplasmanda kötüydü diye ben 20 sezon aynı kaderimi yaşamalıyım ya...
4- son olarak oyun rayından çıkmış durumda tad vermiyor sakatlıklar saçma sapan antrenman sistemi vs. ile birlikte oyun oyun olmaktan çıkmış benden uyarması...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali