1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Bu Oyun Ne Hale Geldi Sorumlusu Kim.

Hybrid View

abartmayın arkadaşlar tamam belki fm versiyonlarının en iyisi değil ama fiyasko demek acımasızlık olur hele maç moturuna laf söylemek zırvalık.

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    abartmayın arkadaşlar tamam belki fm versiyonlarının en iyisi değil ama fiyasko demek acımasızlık olur hele maç moturuna laf söylemek zırvalık.
    maç motoruna laf söylemek zırvalık ?? Önce güncellemeleri say, sonra paylaşılan şaka gibi maç görüntülerini otur izle dostum. Bu kadaaar oyuncu zırvaladı oyun çıktığından beri öyleya... Sensin!

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    Bilmiyorum kaç yaşından beri CM-FM oynuyorsun ? Ya da yaş önemli değil hangi seriden itibaren oynamaya başladın ? Ben 01-02 den beridir oynarım bu oyunu. Hepsinde de kendi taktiğimle oynamışımdır. Arada bende Diablo , tackkiller falan denedim ama genelde kendi taktiğimle kariyerler yaptım. 2 ve 3 boyut olayına geçildiğinden beri , en kötü maç motoruna sahip Fm veya cm hangisi dersen kesinlikle FM 13 derim. Ayrıca zırvalık deyip saygısızlık yapmaya da hiç hakkın olmadığını söylemeliyim. Ortada zırvalayan birileri varsa onlarda oyunu yapanlardır. Evet bu oyun bu serinin tam bir zırvasıdır.

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    Bilmiyorum kaç yaşından beri CM-FM oynuyorsun ? Ya da yaş önemli değil hangi seriden itibaren oynamaya başladın ? Ben 01-02 den beridir oynarım bu oyunu. Hepsinde de kendi taktiğimle oynamışımdır. Arada bende Diablo , tackkiller falan denedim ama genelde kendi taktiğimle kariyerler yaptım. 2 ve 3 boyut olayına geçildiğinden beri , en kötü maç motoruna sahip Fm veya cm hangisi dersen kesinlikle FM 13 derim. Ayrıca zırvalık deyip saygısızlık yapmaya da hiç hakkın olmadığını söylemeliyim. Ortada zırvalayan birileri varsa onlarda oyunu yapanlardır. Evet bu oyun bu serinin tam bir zırvasıdır.
    aynen katılıyorum, direkten dönüş olayları ve sadece üst direk olması çıldırtacak artık. ben de 01-02den beri bu oyunu oynarım. biz hep yapımcılara orada burada sözümüzü duyurmaya çalıştık: "eğer yenilik yapacaksan adam gibi yap. yoksa bırak yapma eskisi gibi kalsın." sakatlık olayına katılamıcam çünkü ben kondisyonerleri ve fizyo terepistleri olabildiğince iyi seçerim ve kadroda abartı derecede rotasyon yaparım. sanırım bu nedenlerden dolayı fazla sakatlıkla karşılaşmıyorum. buna rağmen 13.3.3 olduktan sonra sanki yine de biraz rahatladı oyun. artık her maç en az 3 direkten dönme değil de 2-3 maçta bir oluyor sanırım.
    Last edited by equinox_cs : 08.Mayıs.2013 at 05:23 Reason: ekleme

birincisi, Sakatlık sorunu artık öyle canımı sıkmaya başlamıştı ki hiç Genie Scout bile kullanmamış biri olarak FM Editor Live kullanmaya başlayarak oyuna mudahale etmeye başladım.

İkincisi ise federasyonun absürt yabancı sınırlaması... İlk bir kaç sene zaten adam gibi Türk oyuncu yokken 5 tane yabancı ile nasıl Avrupalılarla kafa kafaya mücadele edicez? Onu da FM Editor Live ile hallediyorum.

Başka da hilem yok oyunda.

Mesaj Yetkileri