Ben de çözemedim. Sanki eskisi gibi ligde uçup gitmeyi kaldırmışlar. Geçen bir kariyer yapayım dedim Türkiye Amatör Ligi'nde Vefaspor'u aldım. Arkadaş ben kazanıyorum Küçükçekmece kazanıyor. En sonunda 1 puan farkla kaptırdım şampiyonluğu puanım 70

Diğer gruplarda 60'ı geçen yok neredeyse şampiyon olanlarda ama oyun sağolsun bana rakip bulmuş

Galatasaray'a laf atıyorsunuz ama alın Galatasaray'ı illa ki rakibiniz çıkıyor yine. Fenerbahçe, Bursa illa ki oyun birini buluyor.
Son haftalarda da kazanamama problemini hala çözemedim. Puan farkını açsam da bir işe yaramıyor bende. Bir kariyerimde ilk haftalar işi sıkı tuttum iyice 26. hafta 15 puan falan fark var arkadaş son 8 hafta tek galibiyet aldım ve 3. oldum ya şaka gibi

Vefaspor kariyerimde de o oldu son 2 hafta yenildim Küçükçekmece iki maçınıda kazandı 1 puan farkla şampiyon oldu.
Gel gelelim Avrupa'da farklı oynuyorum ben de çözemedim onu. Çeyrek Final'den aşağı düşmüyorum eğer ŞL'de isem. Yarı finalde Barça'ya son dakika golü ile elendim misal bir seferinde. Ancak aynı sezon ligde zar zor son hafta şampiyon oldum.
Maç motoru rezilliklerini saymıyorum bile.