Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Pes Ettim Yapamıyorum...

Nesil
    2006

Default Pes Ettim Yapamıyorum...

Açık ve net pes ettim yapamıyorum...

Fenerbahçe ile son günçelleştirme ile üç farklı kariyer açtım, mucizevi skorlar ile şampiyonlar ligine kaldım. Örnek olarak; Kiev'e evimde 2-0 yenildim deplasmanda 6-1 kazandım. Hatta bir seride şampiyonlar liginde Barcelona gibi bir takımı geride bırakıp lider olarak bir üst tura çıktım...

Gel gelelim lig mücadelesine, abi bir takım deplasmanda bu kadar aciz mi oynar. Hücum oynatsam oynamıyorlar, savunma oynatsam oynamıyorlar. Bazen serbest bazen disiplinli bırakıyorum bir ışıltı bile yok. Beşiktaş derbilerinde farka giden bir takım Galatasaray derbilerinde şut çekemeyen bir takım. Oyun kafasında herşeyi kuruyor bana ise izlemek düşüyor adeta. İstediğim oyuncuyu alayım istediğim koçu alayım takım değişmiyor.

Kaç kere Galatasaray maçı oynadım kazanamadım. Olamaz böyle bir olay hani kazara kazanırsın. Beşiktaş derbilerinde ise durum tam tersi kaybedemiyorum. 9 kişi kalsamda kazanıyorum.

Ligde istikrar olmayan bir Fenerbahçe kupada ise yedek kadro ile çoşan bir Fenerbahçe. Kupa'da ise sürekli zafer sürekli zafer.

Her oyunum aynı senaryoyu yaşatıyor bana. Bir türlü oyunu kontrol edemiyorum oyun beni kontrol ediyor. Soğudum artık eski serilerde böyle değildi. Tamam orada da başarı elde edemediğim oldu; ama iki transfer yapar iki taktik değiştirir en azından bazı şeyleri oturturdum burada ise mucize arkadaş.

Oyun ciddi bir güncelleştirme getirmediği sürece oynamayı düşünmüyorum. Sinir krizine sokuyorlar yoksa...

Arkadaşım oyun serinin en kötü oyunu maalesef. Ben Samsunsporla oynuyorum vasat bir kadrom var 4. sezondayım ilk yarıyı 14 G 3 B 45 puanla lider bitirdim. Aşağı yukarı aynı kadro ile geçen sezonu 12. sırada bitirmiştim. Benim kadronun bu kadar başarılı olma ihtimali yok bana göre Ben oyunu çözemedim gitti. Şuan benim takım Barcelona gibi oynuyor oyunun yamayla falan düzeleceğide yok. Zaten galatasarayı durdurmanın ihtimali yok gibi. adamların 1 mağlubiyeti var onuda benden aldılar gelene gidene 4 5 atıyorlar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Vassili Zaitsev View Post
    Arkadaşım oyun serinin en kötü oyunu maalesef. Ben Samsunsporla oynuyorum vasat bir kadrom var 4. sezondayım ilk yarıyı 14 G 3 B 45 puanla lider bitirdim. Aşağı yukarı aynı kadro ile geçen sezonu 12. sırada bitirmiştim. Benim kadronun bu kadar başarılı olma ihtimali yok bana göre Ben oyunu çözemedim gitti. Şuan benim takım Barcelona gibi oynuyor oyunun yamayla falan düzeleceğide yok. Zaten galatasarayı durdurmanın ihtimali yok gibi. adamların 1 mağlubiyeti var onuda benden aldılar gelene gidene 4 5 atıyorlar.
    Aynen ben ilk defa puan kaybediyorlar dedim onda da son dk penaltı golü ile Ordu'yu yendiler. Hayır tamam kadroları iyide bu kadar rekabetsiz ortam olamaz.

İşin garibi Krasiç olmassa maçda kazanamayacağım adam savunmadan alıyor topu yara yara gidiyor gol oluyor. Mucizevi oyuncu. Messi yapamaz bunları...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oyunda 4-4-2 yuzunden bu kadar iyi deniyor GS icin sizde 4-4-2 oynayin madem bu dizilis bugluysa.

Nesil
    2006

Zaten sorun orda oyunun bugunu çözüp kazanmak mı zevkli kendi yaratıcılığını konuşturarak mı kazanmak. Burada da oyun bizi kontrol ediyor. Buglu bir taktik var oynat ve kazan. Bu kadar basit olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Oyunda 4-4-2 yuzunden bu kadar iyi deniyor GS icin sizde 4-4-2 oynayin madem bu dizilis bugluysa.
    ben takımımı istediğim dizilişte oynatamıycaksam ne anladım taktik yapmaktan

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bende bu sorunu yaşayanlardanım hatta şimdi konunun üzerine yeni kariyer açacağım belki çözümünü bulurum diye..

8. Default

bunu galatasaray ile bende yaşadım. şampiyonlar ligi gruplarında rakiplerim city, bayern, celtic olmustu ve o gruptan lider olarak çıkmayı başardım fakat ligte aynı durum söz konusu değildi, bu şekilde gitmiyordu. iç saha maçlarında bi şekilde ha dengeli, ha oyunun hakimi benim olduğum bi oyunla maçları kazanabiliyordum fakat deplasmanda en basit anadolu takımı bile beni zorluyordu. devre arasına kadar yapmadığım alternatifler kalmadı yine istikrarı sağlayamadım. fenerbahçe ile puan farkı iyice açılıp gitti -ki özellikle fenerbahçe'yi bende yenemiyordum. bu oyunu handikapı şu olsa gerek fenerbahçe'yi alanlar galatasaray tarafından hezimete uğratılıyor, galatasaray'ı alanlar ise fenerbahçe tarafından. deplasman saçmalığından dolayı oyunu devre arasında sildim. o gruptan lider olarak çıkıp barcelona ile eşleşmekte benim şansım olunca, oyunun şansı hiç kalmadı gözümde... ya yeni patch ile oynarım ya da tekrar denerim. zaten oyunun bazı handikapları var sakatlık, kondüsyon, kartlar falan her mac full kadroyla çıkamıyosun bi de bu deplasman saçmalığı ya da kupalar arasındaki dengesizlik olunca tamamen sinirleri alt üst ediyor. yok abi haklısın...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bir yandan da oyun çok saçma !

Bu pozisyonda gol yedi takım. Ortayı açan isim Porto'dan J.Rodriguez adama üç kişi markaj yapıyor (isimler soldan sağa Egemen,GG,Yobo) , buna rağmen orta açılıyor ve ben sağ arka köşeden gelen adamdan gol yiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediklerinde haklısın oyun kafayı yedirtiyor insana.Ne yaparsan yap taktik de zaten ben işlediğini düşünmüyorum.Herkes oyuncunun kararlılığı filan diyor da 1 olur 2 olur bu kadar salakça maç motoru olmaz.Taktikler desen seslenmeler filan hiç uygulanmıyor.Ben 4-4-2'nin buglu olduğunu düşünmüyorum da çoğu öyle oynayan takımı 4-5-1 ile yendim.

Bu seri ne ayzık ki en rezil oyun oldu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    bunu galatasaray ile bende yaşadım. şampiyonlar ligi gruplarında rakiplerim city, bayern, celtic olmustu ve o gruptan lider olarak çıkmayı başardım fakat ligte aynı durum söz konusu değildi, bu şekilde gitmiyordu. iç saha maçlarında bi şekilde ha dengeli, ha oyunun hakimi benim olduğum bi oyunla maçları kazanabiliyordum fakat deplasmanda en basit anadolu takımı bile beni zorluyordu. devre arasına kadar yapmadığım alternatifler kalmadı yine istikrarı sağlayamadım. fenerbahçe ile puan farkı iyice açılıp gitti -ki özellikle fenerbahçe'yi bende yenemiyordum. bu oyunu handikapı şu olsa gerek fenerbahçe'yi alanlar galatasaray tarafından hezimete uğratılıyor, galatasaray'ı alanlar ise fenerbahçe tarafından. deplasman saçmalığından dolayı oyunu devre arasında sildim. o gruptan lider olarak çıkıp barcelona ile eşleşmekte benim şansım olunca, oyunun şansı hiç kalmadı gözümde... ya yeni patch ile oynarım ya da tekrar denerim. zaten oyunun bazı handikapları var sakatlık, kondüsyon, kartlar falan her mac full kadroyla çıkamıyosun bi de bu deplasman saçmalığı ya da kupalar arasındaki dengesizlik olunca tamamen sinirleri alt üst ediyor. yok abi haklısın...
    Demek ki oyun kafasında aynı olayı yaratıyor. Kısaca tek rakibin ezeli rakibin oluyor.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post

Bu pozisyonda gol yedi takım. Ortayı açan isim Porto'dan J.Rodriguez adama üç kişi markaj yapıyor (isimler soldan sağa Egemen,GG,Yobo) , buna rağmen orta açılıyor ve ben sağ arka köşeden gelen adamdan gol yiyorum..
    Ben Fenerbahçe ile hap aynı golleri yiyorum kanattan açılan ortalar ve goller. Kaldı ki Fenerbahçe en iyi yerli iki bek oyuncusuna sahip G.Gönül ve HAK.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Dediklerinde haklısın oyun kafayı yedirtiyor insana.Ne yaparsan yap taktik de zaten ben işlediğini düşünmüyorum.Herkes oyuncunun kararlılığı filan diyor da 1 olur 2 olur bu kadar salakça maç motoru olmaz.Taktikler desen seslenmeler filan hiç uygulanmıyor.Ben 4-4-2'nin buglu olduğunu düşünmüyorum da çoğu öyle oynayan takımı 4-5-1 ile yendim.

Bu seri ne ayzık ki en rezil oyun oldu.
    Aynen 2005'den beri her oyunu aldım ondan önce CM vardı zaten sonuç elde var sıfır. Bütün oyun aşkım gitti.

Nesil
    2007

Ben de çözemedim. Sanki eskisi gibi ligde uçup gitmeyi kaldırmışlar. Geçen bir kariyer yapayım dedim Türkiye Amatör Ligi'nde Vefaspor'u aldım. Arkadaş ben kazanıyorum Küçükçekmece kazanıyor. En sonunda 1 puan farkla kaptırdım şampiyonluğu puanım 70 Diğer gruplarda 60'ı geçen yok neredeyse şampiyon olanlarda ama oyun sağolsun bana rakip bulmuş Galatasaray'a laf atıyorsunuz ama alın Galatasaray'ı illa ki rakibiniz çıkıyor yine. Fenerbahçe, Bursa illa ki oyun birini buluyor.

Son haftalarda da kazanamama problemini hala çözemedim. Puan farkını açsam da bir işe yaramıyor bende. Bir kariyerimde ilk haftalar işi sıkı tuttum iyice 26. hafta 15 puan falan fark var arkadaş son 8 hafta tek galibiyet aldım ve 3. oldum ya şaka gibi Vefaspor kariyerimde de o oldu son 2 hafta yenildim Küçükçekmece iki maçınıda kazandı 1 puan farkla şampiyon oldu.

Gel gelelim Avrupa'da farklı oynuyorum ben de çözemedim onu. Çeyrek Final'den aşağı düşmüyorum eğer ŞL'de isem. Yarı finalde Barça'ya son dakika golü ile elendim misal bir seferinde. Ancak aynı sezon ligde zar zor son hafta şampiyon oldum.

Maç motoru rezilliklerini saymıyorum bile.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Ben de çözemedim. Sanki eskisi gibi ligde uçup gitmeyi kaldırmışlar. Geçen bir kariyer yapayım dedim Türkiye Amatör Ligi'nde Vefaspor'u aldım. Arkadaş ben kazanıyorum Küçükçekmece kazanıyor. En sonunda 1 puan farkla kaptırdım şampiyonluğu puanım 70 Diğer gruplarda 60'ı geçen yok neredeyse şampiyon olanlarda ama oyun sağolsun bana rakip bulmuş Galatasaray'a laf atıyorsunuz ama alın Galatasaray'ı illa ki rakibiniz çıkıyor yine. Fenerbahçe, Bursa illa ki oyun birini buluyor.

Son haftalarda da kazanamama problemini hala çözemedim. Puan farkını açsam da bir işe yaramıyor bende. Bir kariyerimde ilk haftalar işi sıkı tuttum iyice 26. hafta 15 puan falan fark var arkadaş son 8 hafta tek galibiyet aldım ve 3. oldum ya şaka gibi Vefaspor kariyerimde de o oldu son 2 hafta yenildim Küçükçekmece iki maçınıda kazandı 1 puan farkla şampiyon oldu.

Gel gelelim Avrupa'da farklı oynuyorum ben de çözemedim onu. Çeyrek Final'den aşağı düşmüyorum eğer ŞL'de isem. Yarı finalde Barça'ya son dakika golü ile elendim misal bir seferinde. Ancak aynı sezon ligde zar zor son hafta şampiyon oldum.

Maç motoru rezilliklerini saymıyorum bile.
    Ben Danimarka liginde Middtjyland takımını aldım. 1999'da kurulmuş hiç kupa kaldırmamışlar; ama hep üst sıralarda olan bir ekip. Herneyse çok sağlam kadroları var ve bu nedenle Igboun'u kulüp para için sattı ve bana para vermeidklerinden dolayı forvetsiz kaldım. Avrupa'da gruplardan tek yenilgi ile UEFA'da bir üst tura kaldım. Ön elemede Anzhi'yi geçmiştim... Grupda Dnipro, Pana ve Braga var idi. Ligde her rakiple üç defa karşılaşacak süreç ile oynuyorsun. İlk süreçte tek yenilgi ile ikinci bitirdim. İkinci süreçte ite kaka sıramı korudum. Üçüncü süreçte galibiyet yüzü göremedim. Takım yüksek motivasyona rağmen başaramadı. Ne tesadüftür ki her yamadan sonra taktiğim anlam yitirdi. Demo ile başladığım oyun son yama ile maç kazanamayacağım duruma geldi. Demoda takır takır kazanırken son yama da taktiğim anlamını kaybediyor.

15. Default

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Demek ki oyun kafasında aynı olayı yaratıyor. Kısaca tek rakibin ezeli rakibin oluyor.
    olabilir. bunun dışında fenerbahçe dediğim gibi puan farkını açmadan önce bi şekilde kapatmıştım ama tek bi beraberliğimde bile kaybetmiyorlardı. ve kazandıkları maçların hepsini farka götürerek alıyorlardı. fenerbahçe ile oynayanlarda da aynı durum galatasarayda var sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sanırım 4-4-2 taktiğinde dedikleri gibi bir keramet var. Maçı şans faktörüyle de olsa 2 farklı yenerek bitirdim. Verisel olarak da bir hezimet yaşamadım fakat GS takımında Muslera yoktu.Bir de lig sürecinde bakacağım performans aynı şekil devam edecek mi ? Bence ona göre de FB üzerinden 4-4-2 geliştirilebilir.

17. Default

yine de saraçoğluna göre başa baş mücadele etmek bana göre saçmalık... sonuçta takımı özveriyle geliştirmeye çalışan kişi sensin daha iyi bir oyun bekleyebilir insan. ve dediğin gibi muslera falan yok diyorsun.

Nesil
    2003

Sadece 442 degil.

4411 veya 4141 ile de benzer sonuclar alinabiliyor.

Mesele, ozellikle hucum oynadiginiz zaman AMR ve AML mevkisindeki oyuncularin beklerini takip edip geriye gelmemesi. MR ile ML'nin ise savunma gorevlerini daha fazla yapmalari.

Oyundaki 4231 dizilisi, kontrol veya hucum oynadiginizda, resmen 424 dizilisinden baska bir sey degil. Eh tabii daha dengeli 442 veya 4411 gibi dizilisler bu dizilise karsi ustunluk kuruyor.

Tabii bu demek degil ki 4231 veya 433 ile basarili olunmaz. Sadece bu dizilislerle tercihlerinize biraz farkli yaklasmaniz lazim. Savunma ve Kontra taktikleriyle oynamak gerekli.

Mesela 4411'e karsi 4231'in dustugu durumlar buna benziyor:

Kirmizi takim saga hucum ediyor. Lacivert takim da sola. Top kirmizilinin ayaginda ama kirmizili takim kendi yari sahasinda 3 kisi, lacivert takim ise rakip yari sahada 7 kisi. Ve tabii topa yeterli baski olmadigi icin top rahatlikla ilerideki kirmizili oyunculara oynaniyor.

Halbuki sol kanattaki oyuncu AML yerine ML olunca o topa mucahale icin geri geliyor.

Neyse. Bence 4231 oynamak isteyenler 4411'i tercih etsin.

433 oynamak isteyenler de 4141 dizilisini (veya en azindan kanatlardan birisi AM seviyesinde digeri M seviyesinde olabilir).

Senin durum hadi neyse olabilir derdim de.Ama adamlara topa dal diyorum halâ kanat oyuncularının arkasından kedi köpek gibi koşuyorlar.Sonra önünde duruyor,bakıyor topa.Hop adam kesiyor ortayı tam ayağa.Gol.Dediğin gibi böyle olmamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    Senin durum hadi neyse olabilir derdim de.Ama adamlara topa dal diyorum halâ kanat oyuncularının arkasından kedi köpek gibi koşuyorlar.Sonra önünde duruyor,bakıyor topa.Hop adam kesiyor ortayı tam ayağa.Gol.Dediğin gibi böyle olmamalı.
    Hocam hiçbir oluru yok gösterdiğim pozisyonda , bildiğin 2 stoper 1 bek markaj yapıyor kanat oyuncusuna

2d oynayın oyunu, daha mantıklı ve güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Eğer zamanınız varsa uğraşın takımla çok ilgilenin mesela taktik de oyuncu talimatlarına kadar ayarlayın maçları uzun uzun izleyin aksaklık olan yerleri talimatlarla düzenli ise gerek antrenmanlarla gerek de taktik de değişikliklerle halletmeye çalışın oyuncularla fazla iletişim kurun başarısını tebrik edip kötü performansını yüzüne söyleyin takım uyumu arttığında eksik yoksa ofansif duran toplar çalıştırın eğer gol yiyorsanız defans hareketlerini çalıştırın sonra büyük maçlarda rakibin tüm istatistiklerine bakın atılan ve yenilen gol dakikalarını dahi analiz edip savunma hücum kararı verin yani bu seride takımın her şeyi olmanız en ufak ayrıntıya kadar çalışmanız gerekiyor son olarak çok hazırlık maçı yapmalısınız

galatasaray konusuna gelirsek hocam ilerde basabileceğiniz ve defans ile hücumun yakın olduğu taktik yapınız ofsayt konusunda başarılı olursanız zaten burak çok hata yapacaktır ve rakibin geri 6lısına pres yaptırarak top kayıplarında rahatça gol bulabilirsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

4-4-2 'ye karşı 4-1-4-1 etkili oluyor.GS'ye karşı 1-0 kazandım bu sistemle şutlarda 17-6 üstünlük kurdum

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

harbi serinin en berbat oyunu bu.Yukarıda arkadaş 3lü markaja rağmen gol yiyorum demiş.Bende de aynen öyle.Pek golleri izlemem ama hep mi denk gelir arkadaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

4-4-2'de yaramadı. Gole kadar resmen ezdik fakat bir gol bulmalarıyla ardı ardına golleri yedik. Verisel olarak çok üstündük fakat bulduklarının hepsi gol oldu.
    Umarım bu hatayı düzeltebilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Aynen ben ilk defa puan kaybediyorlar dedim onda da son dk penaltı golü ile Ordu'yu yendiler. Hayır tamam kadroları iyide bu kadar rekabetsiz ortam olamaz.

İşin garibi Krasiç olmassa maçda kazanamayacağım adam savunmadan alıyor topu yara yara gidiyor gol oluyor. Mucizevi oyuncu. Messi yapamaz bunları...
    Krasiç'in anormalliği de var. Adam 25 tane asist yapıyor bir sezonda. Ayrıca en son oynadığım kariyerimde Kuyt sadece ligde 37 gol attı. 2015 yılı... Hesap et yani...

Ayrıca Galatasaray veya başka çok zorlandığınız ve yenemediğiniz rakipleri alt eden henüz 1 taktik üretildi, o da bende.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Krasiç'in anormalliği de var. Adam 25 tane asist yapıyor bir sezonda. Ayrıca en son oynadığım kariyerimde Kuyt sadece ligde 37 gol attı. 2015 yılı... Hesap et yani...

Ayrıca Galatasaray veya başka çok zorlandığınız ve yenemediğiniz rakipleri alt eden henüz 1 taktik üretildi, o da bende.
    Lekic ve Pinto'da da bir gol makineliği var. Her ikisi de her sezon 20 gol üzeri atıyorlar.Bir de hocam bulduysan öyle bir taktik bizimle paylaşmanızı bekleriz.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hocam biraz önce komsumla beraber Mail Artik SI Games Ben Almanca o ingilizce agzima Geleni yazdim resmen cileden ciktim Artik Ben her sene mecburmuyum her serinin Bug Taktigini bulmak icin Ben Kendi Taktigimi oynatamayacaksam ne anladim Ben oyundan, Ära paslari falan diye sonra bir Mail geldi bize inanin Mac motorunda sorunlar cikti istedigimiz gibi olmadi vs.vs. Bende geriye yazdim ama herkesden oyunu original almasini Bekliyorsunuz 50€ almasinida biliyorsunuz boyle Bir oyun icin ( oyun denilicek hali yok) hala Mail gelmedi beklemedeyim bakalim ne gibi bir mazeret gelecek bu DEFA

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

4-4-2'de yaramadı. Gole kadar resmen ezdik fakat bir gol bulmalarıyla ardı ardına golleri yedik. Verisel olarak çok üstündük fakat bulduklarının hepsi gol oldu.
    Umarım bu hatayı düzeltebilirler.
    4-1-4-1 dene....

Şu oyunu şikayet etmeden sorunsuz oynayan tek benmiyim arkadaş. Şu ana kadar 2 kariyerim oldu. Genel olarak oyun kolay değil, maç motorundan memnunum (2D), taca çıkan şutlar çok nadir, aşırı derecede sakatlık problemi yaşamıyorum, crash dumps almıyorum,kanatlardan deli gibi gol atıp yemiyorum... Garip.

Markaj olayında ise bir kişiye 3 kişi markaj yapmak defansta çok fazla açık vermene sebep olur oradan gol yemen doğal. Bu, oyunun saçmalığı değilde markaj yaptın diyede o adamı maç boyunca kilitlediğini, hiç orta açamamasını, pas yapamamasını vs vs beklemek saçma olur.

Edit : ''serinin en kötü oyunu'' muhabbetleride biraz sıktı.Her yıl aynı şeyler.
    Last edited by Ravenholm : 11.Ocak.2013 at 22:54

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri