-
bunu galatasaray ile bende yaşadım. şampiyonlar ligi gruplarında rakiplerim city, bayern, celtic olmustu ve o gruptan lider olarak çıkmayı başardım fakat ligte aynı durum söz konusu değildi, bu şekilde gitmiyordu. iç saha maçlarında bi şekilde ha dengeli, ha oyunun hakimi benim olduğum bi oyunla maçları kazanabiliyordum fakat deplasmanda en basit anadolu takımı bile beni zorluyordu. devre arasına kadar yapmadığım alternatifler kalmadı yine istikrarı sağlayamadım. fenerbahçe ile puan farkı iyice açılıp gitti -ki özellikle fenerbahçe'yi bende yenemiyordum. bu oyunu handikapı şu olsa gerek fenerbahçe'yi alanlar galatasaray tarafından hezimete uğratılıyor, galatasaray'ı alanlar ise fenerbahçe tarafından. deplasman saçmalığından dolayı oyunu devre arasında sildim. o gruptan lider olarak çıkıp barcelona ile eşleşmekte benim şansım olunca, oyunun şansı hiç kalmadı gözümde... ya yeni patch ile oynarım ya da tekrar denerim. zaten oyunun bazı handikapları var sakatlık, kondüsyon, kartlar falan her mac full kadroyla çıkamıyosun bi de bu deplasman saçmalığı ya da kupalar arasındaki dengesizlik olunca tamamen sinirleri alt üst ediyor. yok abi haklısın...
Mesaj Yetkileri