O kaybettiğim bir maçta da ilk 11'den 6 oyuncumun sakat ve cezalı olmasından dolayı asistana bıraktım o da yenilmiş garibim bir şey demedim. Fierro 5 hafta sakat gollerde biraz düşme olacak gibi ama olsun.![]()
O kaybettiğim bir maçta da ilk 11'den 6 oyuncumun sakat ve cezalı olmasından dolayı asistana bıraktım o da yenilmiş garibim bir şey demedim. Fierro 5 hafta sakat gollerde biraz düşme olacak gibi ama olsun.![]()
Ateistlere Laf yok, olan var olmayan var kardeşim![]()
Kaç yıldır PSV'desin ?
Kaç yıldır FM oynarım daha bir kere bile asistana bırakmışlığım yoktur, sende bırakmasaydın belki yenerdin, daha güzel gözükürdü. Parlıyor orada kırmızı kırmızıAma güzel başarı
Kadronu paylaşabilir misin ?
2018 yılındayım. 6 yıl olmuş. 3 4 yıl aynı diziliş üzerinde yoğunlaştım ve alt yapı ve yedeklerde de aynı taktiği uygulattım. Yani paf takımdan yükselen oyuncu taktiğe uyum sorunu yaşamıyor.
Aynen o an eringenliğime geldi bırakmış bulundum. Eksik de çoktu ona canım sıkıldı. Kadrom regen ağırlıklı ama yine de paylaşayım.![]()
İlk 18'im bunlar işte.Bu elemanlarla başarıdan başarıya koşuyorum. Kota düşmanı bir sayfa oldu kusura bakmayın.
![]()
Hepsini de tek tek paylaşmışsın teşekkürler. Daha önce de görmüştüm genel tartışmalar bölümünde PSV ile ilgili paylaşımlarını. Bayağı zevkli galiba, bir el atmak lazım Eredivisie'ye. Hangi takımı önerirsin, PSV mi ?![]()
Psv benim çok hoşuma gitti. Yabancı sınırlaması hiçbir şekilde yok ve ülke olarak altyapıları çok iyi. Bütün takımlar seri atak futbol oynuyor ve maçlar çok zevkli geçiyor. Normalde şimdiye sıkılıp oyunu bırakmam lazımdı fakat öyle çok eğleniyorumki bırakamıyorum kariyeri.![]()
Hocam ben her maçı kazansam hiç zevk alamam ya oyundan. Mesela şu an Fenerbahçe kariyeri yapıyorum. Her yıl ligde şampiyon olmaktan sıkıldım ve arada maç kaybediyim diye bütün regenleri oynatıyorumEn azından ligin sonu zevkli oluyor.
İnan maçları görsen hiç sıkılmazsın.Çok heyecanlı ve zevkli maçlar oluyor kariyerde.
Takımın çoğu regen koydum profilleri de ve sürekli regen arıyorum. Yaş tutmadığı için çoğunu bekliyorum.
![]()
Aynen hocam. Sürekli yeni regenler bulup eskileri gönderiyorum. Onlar da takıma çabuk adapte oluyor. Bütün oyuncularımın favori personeli benim.![]()
Phillip Foose adlı regen Southampton kariyerimde çıkmıştı.Aynı adam
![]()