1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Ateistler bunu da açıklasın

Hybrid View

Hocam ben her maçı kazansam hiç zevk alamam ya oyundan. Mesela şu an Fenerbahçe kariyeri yapıyorum. Her yıl ligde şampiyon olmaktan sıkıldım ve arada maç kaybediyim diye bütün regenleri oynatıyorum En azından ligin sonu zevkli oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam ben her maçı kazansam hiç zevk alamam ya oyundan. Mesela şu an Fenerbahçe kariyeri yapıyorum. Her yıl ligde şampiyon olmaktan sıkıldım ve arada maç kaybediyim diye bütün regenleri oynatıyorum En azından ligin sonu zevkli oluyor.
    Çok fazla kupa kazandığın zaman regene bulmaya çalış ve kadroyu gençleştir. Ben öyle yapıyorum ve sıkılmıyorum

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    İnan maçları görsen hiç sıkılmazsın. Çok heyecanlı ve zevkli maçlar oluyor kariyerde. Takımın çoğu regen koydum profilleri de ve sürekli regen arıyorum. Yaş tutmadığı için çoğunu bekliyorum.

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Çok fazla kupa kazandığın zaman regene bulmaya çalış ve kadroyu gençleştir. Ben öyle yapıyorum ve sıkılmıyorum
    Aynen hocam. Sürekli yeni regenler bulup eskileri gönderiyorum. Onlar da takıma çabuk adapte oluyor. Bütün oyuncularımın favori personeli benim.

Mesaj Yetkileri