Hazırlık Maçlarımız
Süper Lig
Türkiye Kupası

Çok iyi hazırlık dönemi geçiremedik,temadan kaynaklanan bir sorundan dolayı mevcut maçları iptal edemedim başka takımlarada teklif gönderdim ama fikstür dolu diye kabul etmediler o yüzden takımın mevcut hazırlık maçları ile hazırlanmak zorunda kaldık lige , takımdaki oyuncuları tanımam açısından önemi vardı bu maçların . Kaiserslautern karşısında 3-1 lik mağlübiyet sonrasında umutlarım tamamen kaybolmuştu takım ile ilgili hiç iyi fikre sahip olamamıştım , takviye yapmam gerektiğini düşünüyordum ama İlhan Cavcav kadronun lig için yeterli olduğunu düşünüp gereksiz harcama yapmamamıız gerektiğini söylüyordu.Havelse diye bir takımı 1-0 yenmeyi başardık çok iyi bir oyunla ancak hucumda çok etkisizdik iyi top yapıyorduk malesef son vuruşlarımız sıkıntılıydı,Manheim karşısında alınan 4-1 lik mağlübiyet takımın moralini darmadağın etmişti oyuncular adeta kendilerine olan özgüveni kaybettiler bu maçtan sonra kara kara düşünmeye başladım takımı çok kısa süre içinde tanımam gerekiyordu çünkü lig yaklaşmaktaydı. Wehen'ede kaybeden takımımız Almanya kampı son maçında Saarbrücken ile 2-2 berabere kalarak kampı tamamlamıştık.
Artık takımı tanımış olmam gerekiyodu çünkü bir hafta sonra Bursa ile evimizde lig maçına çıkacaktık,Bursa maçında oyuncuların bana hiç itibar etmediklerini farkettim kenardan yaptığım talimatları iplemez haldeydiler yaptığım devre arası konuşmalarıma tepkisiz kalıyor yada ters tepki veriyordular nihayetinde maçı 3-0 evimizde kaybettik .
İkinci hafta mersin deplasmanında kazanıp moral kazanmak istiyoduk ihtiyacımız olan 3 puana çok yaklaşmamıza rağmen ulaşamadık maç 0-0 bitti.
Bir galibiyete ihtiyacımız vardı iyi oynuyor ama sonuca yansıtamıyorduk üçüncü hafta evimizde Elazığ'a karşı Ante Kulusic ve Jimmy Durmazın Golleri ile 2-0 galip gelmeyi başardık ve ilaç gibi gelmişti takıma bu galibiyet sonunda gol atmayı başarmıştık .
Dördüncü Hafta Eskişehir deplasmanında zorlu bir maç bekliyodu bizi ama beklediğimiz kadar zor geçmedi maç bir çok gol fırsatını değerlendiremedik ve maç başladığı skorla sona erdi.
Gol atamıyoduk hucum hattımızda sorunlarımız vardı beşinci hafta kasımpaşa karşısında yine hucumdaki oyuncularımızın beceriksizliklerinin yüzünden 1-0 kaybettik.
6.hafta ligin güçlü takımlarından Kayseri deplasmanında da gol atmayı başaramadık buradada 1-0 mağlüp olduk.
Ve 7.hafta evimizde Trabzonu ağırlıyorduk hucumda gerçekten sorunlar olduğu açıktı forvetlerimiz gol atamadıkça özgüvenlerini kaybediyor moralleri bozuluyor moral bozukluğu direk kondisyonlarını etkiliyordu Trabzona karşıda gol atamadık ve 1-0 mağlüp olmaktan kurtulamadık .
Artık üzerimde baskıyı hissetmiştim taraftarlar 7.haftadan sonra homurdanmaya başlamışlardı , daha önce tecrübemin olmaması ve itibarsız olmam bana olan eleştirileri dahada arttırıyordu 8.hafta evimizde Sivas maçı vardı ve mutlak galip gelmek zorunda olduğumuz bir maçtı maçı alamadığımız taktirde belkide ligde ilk kovulan Teknik Drektör ben olcaktım 4 haftadır galip gelemiyoduk sadece 1 kez berabere kalmayı başarabilmiştik ve bu 4 haftada hiç gol atamadık sivas maçı öncesi ful hucum antramanı yaptırdım takıma ve Vleminckx'in 2 golü ile maçı 2-1 kazanmayı başarmıştık sonunda galip geldiğimiz için mutluyduk önümüzde fenerbahçe maçı vardı burdan alınacak 1 mağlubiyet fenerbahçeyede yenileceğimizi kesin gözüyle baktığımız için 6 haftadır yenilen tecrübesiz bir hocaya tahammül edemiyeceklerinin farkındaydık.
9.Hafta Fenerbahçe 3 golle dağıtmıştı bizi maçtan sonra trübünlerden istifa istifa sesleri gelmeye başlamıştı takıme ve kendime olan güvenimi yitirmiştim maçtan sonra tam istifa edecektimki İlhan Cavcav beni aradı ve..

Bu konuşmanın ardından rahatlamıştım , üzerimdeki baskıdan kurtulmuştum ve istifa etmek yerine daha çok hırslanmıştım takıma daha çok zaman ayırarak geceli gündüzlü çalışıp takımı düzlüğe çıkarmak için tüm bilgim , tecrübemi kullanacaktım.
Fenerbahçe maçının ardından kupa maçımız vardı Gece saat 04:20 felandı uyumam gerekiyordu çünkü sabah 06:00 da kalkıp 07:00 de işe gidecektim ama o saatten sonra umrumda değildi bu artık bütün konsantrasyonumu gençlerbirliğine vermiştim ..
Genç oyunculara şans tanıyıp as kadromuzun hem fizik hem mental olarak dinlenmelerini istedik Şekerspor'uda yeneriz artık edasıyla fazla asılmamıştım bu maça hatta maç oynanırken pc başında uyuklamıyayım diye bir kahve koyup gelmiştim Özgür İleri ile genç golcü Muhammed Güçlü'nün golleri ile kupadan 2-0 lık zaferle ayrılmayı başarmıştık.
10.Hafta Beşiktaş ile inönü deplasmanında zor bir maç bizi bekliyordu taraftarların artık yenilgiye tahammülleri yoktu en azından 2-3 hafta takımlarının yenilmemesini istiyorlardı ama fikstürümüzde Trabzon,Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray maçları neredeyse üst üste idi neyseki beşiktaş deplasmanında Tomiç ve Vleminckx'in golleri ile 2-2 lik skorla 1 puan koparmayı başarmıştık.
11.Hafta Galatasaray deplasmanında yenileceğimizi düşünüyordu Beşiktaş beraberliğinin tesadüf olmadığını Galatasaray ile berabere kalarak kanıtlamıştık
12.Hafta üst üste gelen iyi sonuçların ardından takımın morali düzelmiş kendimize olan güven artmıştı artık taraftarlarında bana olan güveni yükselmeye başlamıştı karabükü Lekicin golüyle 1-0 yenerek takım düzlüğe çıktığını göstermişti
13.Hafta Antalyaspor deplasmanında 3 - 1 ile darma dağın olmuştuk,moralimiz çok bozulmuştu güzel sona ermesine
Antalya maçının ardından devre arasında Yeni Malatya ya karşı oynadığımız kupa maçında genç oyunculara şans tanıdık ve yüzümüzü kara çıkartmadılar turu geçmeyi başardılar
14.Hafta İBB karşısında Kulusicin golüyle 1-0 galibiyetle kapadık
15.Hafta Akhisar deplasmanında 2-0 yenilmekten kurtulamadık hucum hattında sorunların olduğunu kesin olarak kabul etmek zorunda kaldık bu maçla birlikte
Akhisar maçının ardından hatayspor ile yaptığımız kupa maçında genç oyuncularımıza şans tanıdık yine ve 4.turuda geçmeyi başarmıştık 1-0lık galibiyetle
16.Hafta Gaziantep karşısında 2-0 kazanıp morallenmiştik
Antep maçının ardından ligde yendiğimiz İBB bizi kendi evimizde yenip kupada saf dışı bırakarak gruplara kalmayı başarmışlardı
17.Hafta kupadan elenmenin moral bozukluğu ile çıktığımız ordu maçındada gol atma başarısı gösteremeyip 1-0 kaybetmiştik
Devre arası takımdaki genel izlemim gol yollarında beceriksizliğimiz ve beklerimizin oyuna yetersiz katkısıydı , devre arası takıma takviye yapmaya çalışsakta başaramadık 2.dönemde aynı kadro ile devam etme kararı aldık ancak 4-1-2-2-1 olan sistemimizi 4-4-2 olarak değiştirdik.
Devre arasında takıma oyuncu arama bölümünden veriler kısmına bakarak performansa göre takıma katkı sağlıyacak isimler aramaya başladım sezon sonu için Sinan Bolat,Onur Ayik,Beytüllah Acici,Berkay Dabanli,Muhammed Demirci,Ömer Kahveci,Paizo gibi isimlerle bonservissiz anlaşma sağladım
18.Hafta ligin ikinci yarısına Bursa galibiyeti ile başladık devre arasına iyi hazırlanan forvetlerimiz bu maçta adeta şov yaptı vleminckx ve lekicin golleri ile 2-1 galip ayrıldık bursadan
19.Hafta evimizde Mersinide yenerek ligin ikinci devresine harika başlangıç yapmış olduk bu maçta özellikle jimmy harikaydı
20.Hafta Elazığ deplasmanında tek kale oynamamıza rağmen hucum hattında etkisiz kaldık ve 1-0 yenilmekten kurtulamadık
21.Hafta Zecin sahaneye çıkışı ile zorlu rakibimiz Eskişehiri tek golle geçmeyi başardık
22.Hafta ligin 5.sırasındaki güçlü takımı Kasımpaşa karşısında deplasmanda 3-1 lik ağır bir mağlübiyet aldık tek golümüz jimmyden geldi
23.Hafta Kayseriyi evimizde Jimmy ve Hurşutun golüyle 2-1 yenmeyi başardık
24.Hafta Trabzonspor deplasmanında 5-1 gibi çok ağır yara aldık
25.Hafta Trabzon mağlübiyetle bozulan moralimizi evimizde Sivası yenerek düzeltmek istiyoduk tek kale oynamamıza rağmen 1-0 yenilmekten kurtulamadık
26.Hafta Fenerbahçe deplasmanında 4-0 yenilmemiz bardağın suyunu taşıran nokta oldu iyi başladığımız 2.dönem maçlarında başkanımız İlhan Cavcav üst üste gelen 3.mağlübiyet sonrası sabrı taştı ve sözleşmemi tek taraflı fesh etti

Sıradaki paylaşımımız kovulmamız ile ilgili röpartaj ve Gençlerbirliği yönetiminde yaptıklarımızın özetini bulabilceksiniz..