Hangi meslek daha kolay ve paralı bunu o meslekte olanlara soruyorum yani abilerime bizde faydalanalım ona göre meslek seçimimiz kolaylaşsın
evet abilerim ablalarım hangi mesleği tavsiye edersiniz ?![]()
Hangi meslek daha kolay ve paralı bunu o meslekte olanlara soruyorum yani abilerime bizde faydalanalım ona göre meslek seçimimiz kolaylaşsın
evet abilerim ablalarım hangi mesleği tavsiye edersiniz ?![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yetenegin varsa futbolcu ol derim ben sana
hem cok para,san söhret.bütün kizlar pesinde.allahtan baska ne istersinki![]()
futbol riskli bi iş anama küfür ediyolar felan yok Allah korusun
futbolda hep süper oynarsın bi gün kötü oynarsın takımdan dışlanırsın ...
başka başka![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
eger zevkın ve yetenegın varsa iç mimar ol benım hedefım o ...
inşallah 2 yıl sonra diş hekimiyim tutulursan çevren olursa deli para var bu işte![]()
Al işteFutbol öyle kolay mı? Her yetenekli futbolcu şöhret oluyor mu dersin? Ya da yetenekli futbolcu çok para kazanıyor mu? Hepsi iyi takımlarda oynuyor mu? Daha da önemlisi bu sektörde tutunabiliryor mu? O zaman hayal edeceksek bari Michael Jackson olsun daha çok para var
Futbolculuk çok garip bir meslek. Benim ilköğretimden ve liseden tanıdığım arkadaşlarımda öyle futbol yetenekleri vardı ki en basit ifadeyle en az bir Arda idiler ama hiç biri futbolculuğun yanından bile geçemediler. Bu işlerde ailenin küçük yaşlarda çocuğunu yönlendirmesi ve sonuna kadar desteklemesi gerek yoksa olmaz. Messi'nin bir-iki senede Messi olmadığını hatırlatırım.
Mesleklere gelirsek... Tekstil mühendisliğinin her yönden avantajlı olduğunu birçok kez duydum. Yine arkadaşın dediği gibi diş hekimliği, eczacılık zor tabi bunlar da.
Bi de öğretmenliği sakın seçme. En önemlisi![]()
bu dewirde ya topcu ya popcu olcan![]()
abijim bu devirde ya POP cu olcan. Yada TOP cu![]()
Muhasebe benceBaba mesleğim ordan biliyorum ve benimde hedefim muhasebecilik. Sevdiğim bir iştir
Ama bu devirde biraz zor tabi muhasebeci olmak
Öte yandan hedeflerim arasında TIP ta var. Ama TIP okumak bayaaa bayaa zor
Ama bitirdikten sonrada paraya para demiyosun
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Halkla İlişkiler veya Uluslararası İlişkiler oku bence![]()
benim gibi kırtasiye işiyle uğraş sürün
şaka bir yana fena bir meslek değil.yorucu ama temiz bir iş.seviyeli bir iş.karıda fena değil ama yer seçimini iyi yapmak lazım.
okuyupta bişey olacam diyorsan kesinlikle doktor ol.
sayısal istiyorum ben matematiğime güveniyorum
eczacılık olabilir abimde eczacı
Eczacılıkta çok iyi para vardır.Çalışamadan para kazanabilirsin.Ver diplomayı kiraya gel keyfim gel![]()
Peyzaj Mimarı ol Peyzaj Mimarı, hem sayısaldan da alıyor, hızla sayımızı arttırmalıyız![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında biz sana ne kadar bir meslek önersekte senin ilgi alanların farklı o yüzden bize ilgilendiğin hoşlandığın bir alanları söyle veya bu tür meslekler için dershanelerin hazırladığı meslek tanıtın kitapları var onları teymin et.
Benim dayımın bir sözü vardır;
Bana o parayı versinler isterlerse yedi ceddime küfür etsinler.![]()
![]()
![]()
Nerde görülmüş her futbolcunun peşinde kız..?
Cihan daha baya bi zaman var meslek sahibi olman için, fikirlerin sürekli değişir. Sana burda meslek önermek kolay ama iş bununla bitmiyor. Ayrıca meslek seçersen parasına bakma bence. Tabii ki parada önemli ama o mesleği sevdiğinden yapmalısın. Yoksa sevmeyip para için yaparsan çok sıkılırsın, emin ol. Eczacılık oku derim; fakat zor.![]()
eczacılıkda zaten hep formul felan var bide acayip acayip kelimelerin anlamını ezberlicen
ezbere dayalı yani
Eczacı olursan biyolojiyi çok iyi bilmen gerekiyor. Eğer biyolojiyi sevmiyorsan bu işe girme...
Kesinlikle sevdigin kafanin yattigi meslegi kazanmaya bak. Ornegin Nakata cok iyi futbolcuydu cok taniniyordu fakat futbolu sevmedigim icin birakiyorum dedi ve 27 yasinda futbolu birakti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
öğretmenlik...ama nasıl?sayısal derslerdeni biri...yavaş yavaş özel derse başlayacaksın.adını duyurdun mu da gelsin paralar...bizim burda bi konak var.bayaa büyük.sahibi matematikçi...sadece hafta içi çalışıyo.ve günde 5erlikten 4 grup alıyo.hafta da 100 öğrenci.bu öğrenciler her hafta düzenli gidiyo.grup başı haftada 2 saat...ve haftalık ücret 140 ytl...100.140=14000...haftada 14 milyar para ayda 56 milyar beyler...26 gideri olsa en fazla 40 milyar giriyo cebe...hey maşallah...
Benim özel hocam vardı.
Sabah 8'den akşam 8'e kadar çalışıyordu. Ortalama 10 öğrenciye gidiyordu, her öğrenciden 100 YTL alıyordu. Günde 1 milyar demektir. Ayda 30 milyar.Temiz para..
Her hafta çalışıyordu..
Ronaldinho çok sevimli yakışıklı değil ama mesela Ali Eren Barcelonada oynuyor olsaydı o kızlardan kaç tanesi bakardı
Senin bu dediğin üst sınır. Öyle kolay işler değil bunlar. Öğretmenlik kadar zor iş mi var hakkını verirsen. Ben Kimya öğretmeni sayılırım. Çok zor bir iş bu. Matematik dışında sayısal bir derste öğretmenlik yaparsanız 2 yılda 10 yıl yaşlanıyorsunuz. Benden söylemesi. Matematik ayrı ama öğrenciler onu sevdiği için çalışıyorlar seni de sıkmıyorlar
kendine güveniyorsan cerrah derim hayat kurtarıyorsuın nede olsa hem de bol para var
Büyük bi firmada kendine yer edinebilirsen Grafikerlik hem kolaydır hemde rahat ama yaratıcı gücünün olması şart kendini yaratıcı buluyorsan grafiker ol bak ilerde ortak işyeride acarız![]()
gözlükcülük nasıl?