1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Hangi mesleği önerirsiniz?

Hybrid View

yetenegin varsa futbolcu ol derim ben sana
    hem cok para,san söhret.bütün kizlar pesinde.allahtan baska ne istersinki

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Al işte Futbol öyle kolay mı? Her yetenekli futbolcu şöhret oluyor mu dersin? Ya da yetenekli futbolcu çok para kazanıyor mu? Hepsi iyi takımlarda oynuyor mu? Daha da önemlisi bu sektörde tutunabiliryor mu? O zaman hayal edeceksek bari Michael Jackson olsun daha çok para var

Futbolculuk çok garip bir meslek. Benim ilköğretimden ve liseden tanıdığım arkadaşlarımda öyle futbol yetenekleri vardı ki en basit ifadeyle en az bir Arda idiler ama hiç biri futbolculuğun yanından bile geçemediler. Bu işlerde ailenin küçük yaşlarda çocuğunu yönlendirmesi ve sonuna kadar desteklemesi gerek yoksa olmaz. Messi'nin bir-iki senede Messi olmadığını hatırlatırım.

Mesleklere gelirsek... Tekstil mühendisliğinin her yönden avantajlı olduğunu birçok kez duydum. Yine arkadaşın dediği gibi diş hekimliği, eczacılık zor tabi bunlar da.

Bi de öğretmenliği sakın seçme. En önemlisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Nerde görülmüş her futbolcunun peşinde kız..?

Cihan daha baya bi zaman var meslek sahibi olman için, fikirlerin sürekli değişir. Sana burda meslek önermek kolay ama iş bununla bitmiyor. Ayrıca meslek seçersen parasına bakma bence. Tabii ki parada önemli ama o mesleği sevdiğinden yapmalısın. Yoksa sevmeyip para için yaparsan çok sıkılırsın, emin ol. Eczacılık oku derim; fakat zor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

eczacılıkda zaten hep formul felan var bide acayip acayip kelimelerin anlamını ezberlicen

ezbere dayalı yani
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kesinlikle sevdigin kafanin yattigi meslegi kazanmaya bak. Ornegin Nakata cok iyi futbolcuydu cok taniniyordu fakat futbolu sevmedigim icin birakiyorum dedi ve 27 yasinda futbolu birakti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Nerde görülmüş her futbolcunun peşinde kız..?
    bidaha düsün istiyosan,en önemli örnegi ronaldinho kadar tipsiz biri yok ama cogu kizlar pesinde.

Mesaj Yetkileri