Selam arkadaşlar.
Dijital fotoğraf makinesi konusunda bilgisizim. Yakın zamanda bir dijital fotoğraf makinesi almayı planlıyorum. Bu tercihimde sizden yardım istiyorum.
Marka olarak HP ve Kodak düşünüyorum, tabi ne derece iyiler pek bilmiyorum, sadece isimleri var. HP ve Kodak ürünlere baktım, fiyat olarak ise maksimum 350 YTL'ye kadar çıkabilirim. Bana bu fiyat aralığında, yani 350 YTL ve altında öneriler yapabilir misiniz?
Ben bu fiyat doğrultusunda HP PHOTOSMART M525 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESI L2103A ürününü keşfettim. 322 YTL ve sanırım iyi özelliklere sahip. Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? HP 1510 All-in-One çok fonksiyonlu yazıcıya sahibim. PictBridge çıkışı var yazıcımın, bu makineyi alırsam iyi uyum sağlarlar ve böylece fotoğrafları iyi aktarırım diye düşünüyorum. Tabi siz ne dersiniz bilemem, zira bu konuda pek bir bilgim yok.
KODAK EASYSHARE C643 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ (TÜRKÇE MENÜ) + 128 SD KART HEDİYELİ de hoşuma gitti.
Bana söylediğim fiyata kadar en iyi alabileceğim makinayı söylerseniz sevinirim.
Dijital fotoğraf makinesi alırken hangi özellikleri önplanda tutmam gerektiğini de belirtirseniz memnun olurum Kimisi MP diyor, kimisi zoom, kimisi de ekran boyutu...
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.