1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Dijital Fotoğraf Makinesi Tercihi

Hybrid View

Teşekkürler Canon A530 en çok dikkatimi çeken makine oldu, fiyatı da bana uyunca aldım. İyi çekimler yapıyor, güzel makina hakkaten.

Şarjlı pil almayı düşünüyorum, malum baya pil yiyor. GP alacağım muhtemelen, 8 saatte şarj olan pillerden. Duracell'in pilleri de iyidir ama pahalı sanırsam.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bende sarj aletiyle birlikte 4 tane GP pil aldim,idare ediyoruz iste.Iddaa dan biraz para elime gecse hafiza kartida alicam makineye o zaman cok guzel olacak.Bakalim,karismak gibi olmasin ama GP onerebilirim.Duracell'ler harbiden pahalidir.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Teşekkürler Canon A530 en çok dikkatimi çeken makine oldu, fiyatı da bana uyunca aldım. İyi çekimler yapıyor, güzel makina hakkaten.

Şarjlı pil almayı düşünüyorum, malum baya pil yiyor. GP alacağım muhtemelen, 8 saatte şarj olan pillerden. Duracell'in pilleri de iyidir ama pahalı sanırsam.
    evet canon un a530 makinası gerçekten harika. Bizim pc hoccasında var bende ondan alıp kullanıyom arasıra gerek video çekimleri gerekse fotolarda fiyata göre çok yüüksek bir kalite var...

Mesaj Yetkileri