1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: fiorentina forması nerden bulabilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default fiorentina forması nerden bulabilirim?

Arkadaşlar heryeri gezdim, lottoya mail attım yok dediler satmıyoruz, gitti gidiyorda falan buldum fakat kredi kartım yok. Nasıl bulabilirim Türkiye'de? Özellikle istanbul'da, var mıdır satan yer?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hala bulamadınmı yahu aylar öncede açmıştın konu Sanırım bakılabilecek yerlere bakmışsın yurtdışından sipariş edebilirsin anca. Ya da parasını ver ben yazın italyaya giderken sana getiririm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bana da öyle geldi ama arama yaptım bulamadım demekki açmamışım dedim Yahu burada forma satan kişiler vardı eskiden, noldu onlara En sonunda italyaya gidecem yahu

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kenarda köşede orjinale yakın forma satan yerler olması lazım Mesela spor pazarları , Ankara'da Ülkealan pasajı var mesela bir sor istersen İstanbul'Da öyle yerleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yazın İtalyadayım . Alırım Bir Tane Ver Parasını

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi ankara biraz ters bana ya:S Spor pazarı ddiğin şeyi de ilk kez senden duydum:S

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ülkealan pasajında bayaa gezdim ama fio formasına hiç rastlamadım. Tek yolun internetten siparişle almak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya internetten sipraişle de bulamadım. Bi adam ilan koymuş sadece ama yıllardır aynı ilan. Ne olmuştur allah bilir.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi ankara biraz ters bana ya:S Spor pazarı ddiğin şeyi de ilk kez senden duydum:S
    Yok zaten Ankara demedim , İstanbul'da birkaç yere sorarsan öyle birşey bulursun belki dedim. Turistik yerler , Antalya filan gibi yerlerde de çok satılıyor ama biraz pahalı yolun yakın zamanda düşerse Antalya'ya bir bak derim

Mesaj Yetkileri