Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: Saldırın Tatangalar ! | 3.Sezon |

sakary Ali Misafir

Default Saldırın Tatangalar ! | 3.Sezon |

Kulüp tarihimizde ilk defa düştümüz 2.Lig'te ilk sezonumuzda çok zorlu bir sezon geçirmiştik.Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız sezonda son haftalarda aldığımız mağlubiyetler ile ligte kalmayı son anda başarmıştık.

Kulüp olarak maddi sıkıntılar çok fazlaydı.Yönetim bırakıp gitti.Yerine yeni yönetim geldi.Ama yeni yönetimde de maddi sıkıntılar çok fazlaydı.

Sezon bittiğinde eski hocamız Engin Korukır görevini bırakmıştı.Yeni sezon için kimin hoca olacağı belirsizdi.Bende o yaz yurt dışındaki lisans kurslarımı bitirip Sakarya'ya dönmüştüm.Ve bu fırsatı kaçırmak olmazdı.

Babamın çok yakın arkadaşı yeni başkan ile çok yakından tanışıyordu.Hemen harekete geçmeliydik ve başkan ile bir görüşme ayarladılar.Bende bu takımı buralardan nasıl kurtaracağımı anlatan bir sunu hazırlamaya çalıştım.

Görüşmeye gittiğimizde başkan da daha hoca adayları konusunda bir netlik olmadığını söyledi.Uzun uzun neler yapabileceğimi anlattım başkana yurt dışında Andre Villas Boas ile yan yana kurslar aldığımı söyledim.Maddi konular hakkında da sorun yaşamayacağımızı söyledikten sonra başkan ikna olmuş gibi oldu.Keşke en başta maddi konularda sıkıntı yaşamayız deseydik iş uzamazdı herhalde.

Hemen o günün akşamında yönetim toplandı.1.5 - 2 saatlik toplantının sonucunda şu anki koşullarda en iyi seçenek ben olacakmışım.Bu yargıya varmışlar.Başkan ile yeniden görüşme odasındaydık ve kararı bana bildiriyordu.

O akşam inanılmaz bir sevinç ve heyecan vardı içimde.Kolay da değil tabi.Küçükken hayalimi kurduğum işi yapıyordum hemde aşık olduğum takımda.Ertesi gün kulüp binasına gittim.Sözleşmeyi halletmek için.Gerçi pek yapacak birşey yoktu.2 yıllık bir imza attım.O an maddi konular umrumda bile değildi.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163 Okudum ve kabul ettim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Ali taraftar arkanda her daim.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler..
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Başarılar Ali taraftar arkanda her daim.
    En büyük destekçimiz taraftarımız olacak zaten.

sakary Ali Misafir

Kadroyu çok yakından tanıdığım için oyuncular hakkında pek zorlanacağımı sanmıyorum.Kadromuzun geniş olduğunu düşündüğümden birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırdık.Metekan Yılmaz ve Murat Kurt'u kendilerine takım bulmalarını söyledik.Ve bundan sonra yedek takım ile antremana çıkacaklar.

İlk olarak 32 yaşındaki sağ bek Haydar Koç ile yollarımızı ayırdık.Kendisi €6.000 karşılığında Bank Asya 1.Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Bld'sine transfer oldu.Bir diğer oyuncumuz Mahmut Hanefi'nin ise kontratını feshettik.

Kadromuzun yeterli olduğunu düşündüğümden transfer ihtiyacına gerek yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen Ali kadromuz iyi ilk sene Bank Asya'ya çıkacak kalitede kadromuz var.

sakary Ali Misafir

Hazırlık maçlarımızı tamamladık.İyi sonuçlar aldığımızı düşünüyorum.Bu sezon tek hedefimiz var Bank Asya 1.Ligine yükselmek.Kadromuz kaliteli.Ligte güçlü rakiplerimiz var ancak bizde potansiyelimizin farkındayız.Tüm enerjimizi harcayacağız Bank Asya 1.Lig için..

Sakaryaspor 2010 - 2011 Sezonu Kadrosu

Fikstür

Bld Vanspor - Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 1.Hafta
    Sakaryaspor - Şanlıurfaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 2.Hafta
    Tarsus İY - Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta
    Sakaryaspor - Telekomspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlk 4 haftayı kayıpsız geçersek harika olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hadi bakalım Başarılar Tatangalar

Başarılar süper lige kadar yolun var

ali herzaman senin kariyerlerini takip ederim bu kariyerde arkandayım.Başarılar

sakary Ali Misafir

İlk 4 haftayı kayıpsız geçersek harika olabilir.
    Evet harika olurdu
    Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Hadi bakalım Başarılar Tatangalar
    Teşekkürler Tolga
    Quote Originally Posted by engin361 View Post
    Başarılar süper lige kadar yolun var
    İnşallah.Bakalım nereye kadar gidebileceğiz.
    Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    ali herzaman senin kariyerlerini takip ederim bu kariyerde arkandayım.Başarılar
    Teşekkür ederim.İlk sezon zorlanacağız gibi duruyor.Desteğe ihtiyacımız çok olacak

sakary Ali Misafir

Bld Vanspor 3 1 Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 1.Hafta

" İlk hafta zorlu Van deplasmanından mağlup oluyoruz.Defansif anlamda çok büyük hatalar yaptık.Hatalar sonucunda da böyle bir skor ortaya çıktı.Top ayağmızda olmasına rağmen kolay pozisyon bulamadık.Malasef ilk karşılaşmamızdan boynumuz bükük ayrılıyoruz. "

Sakaryaspor 1 1 Ş Urfaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 2.Hafta

" Hakettiğimiz 3 puanı alamadık.Oyunun genelinde oyuna hakim olan taraftık.Sürekli top bizdeydi.Sürekli topu rakip kaleye götürüyorduk ama pozisyon bulamıyorduk.2 forvetimizin sakat olması bizi zor durumda bıraktı.Duran toptan golü bulabildik.Biraz yetenekli oyunculara sahip olsak 3-4 atabileceğimiz bir maçta puan kaybı yaşadık.Kötü oldu. "

Tarsus İY - Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta
    Sakaryaspor - Telekomspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta
    Dardanelspor - Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta
    Sakaryaspor - Ofspor Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi başlayamasan da Süper Lig'e kadar yolun var.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kötü başlamışız Ali.Taktiğini gösterde bir kaç önerilerde bulunuyum

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Başarılar dilerim. Kariyerini takip edicem fakat lige kötü başlamışsın. taktiğini gösterirsen birkaç önerilerde bulunabiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Sakarya ile Avrupa'ya kadar çıkmıştım bu potansiyel var hemşerim başarılar dilerim.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    İyi başlayamasan da Süper Lig'e kadar yolun var.
    Kötü başladık ama fazla sakatımız vardı.Oyuncularımız iyileşince daha da iyi takım olacağız.
    Kötü başlamışız Ali.Taktiğini gösterde bir kaç önerilerde bulunuyum
    Sorunun taktikte olduğunu düşünmüyorum..Gol atacak adam yok takımda..İlkay sakat..Selim 1 yıl forma giyemecek.Forvet olarak çok kısıtlandık.Eldekilerde çok kötü olunca kaldık böyle..
    Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Başarılar dilerim. Kariyerini takip edicem fakat lige kötü başlamışsın. taktiğini gösterirsen birkaç önerilerde bulunabiliriz.
    Dediğim gibi taktikte problem olduğunu düşünmüyorum..Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by tatangalaroley View Post
    Sakarya ile Avrupa'ya kadar çıkmıştım bu potansiyel var hemşerim başarılar dilerim.
    Teşekkürler.

sakary Ali Misafir

Tarsus İY 0 1 Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta

" İlk galibiyetimizi Tarsus deplasmanından alıyoruz.İlk 2 karşılaşmada olduğu gibi yine topu ayağında tutan futbol oynayan takımdık.Ama yine ilk 2 karşılaşmadaki gibi gol yollarında inanılmaz sıkıntılar çektik.Duran toptan golü bulabildik.Tarsus'ta karşılaşmayı 8 kişi tamamladı. "

Sakaryaspor 2 1 Telekomspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta

" Zor da olsa kazandık.Urfa maçına çok benzir bir maçtı.İyi oynadık.Rakibi kalemize yaklaştırmadık.İlk yarı biterken öne geçerekte rahatladık.Duran top harici gol yemeyiz gibi gözüküyordu ki duran toptan yedik golü.Son dakikalarda baskıyı arttırmaya çalıştık.Yunus çok güzel bir golle 3 puanı kazandırdı. "

" Önümüzde zorlu Dardanelspor karşılaşması var.Çanakkale'de karşılacağız rakibimizle..4 maçta 12 puan topladılar ve 16 gol attılar.Çok formdalar.Biz ise kötü başladık.Son iki maçımızı kazandık.Eğer kazanırsak iyi bir hava yakalarız.

Üst üste 2 galibiyet çok güzel olmuş devamı gelir inşallah.

sakary Ali Misafir

Dardanelspor 2 1 Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta

" Adeta yenilmek için herşeyi yaptık..10 kişi kaldık.2 kere kendi kalemize gol attık daha ne yapalım.Oyun olarak çok iyi performans ortaya koyduk.60 dakika boyunca 10 kişi oynamamıza rağmen üstünlüğü elden bırakmadık ama kendi kendimizi yıktık.Önce golü kendi kalemize attık sonra bir de rakip kaleye attık.Ama en son yine kendi kalemize attık.İlginç bir maç oldu. "

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup Puan Durumu

" Dardanel'i devirebilisek üst sıraları yakalayabilirdik ama olmadı.İlk karşılaşma haricinde takımın oynadığı oyundan memnunum ancak çok şanssızlık yaşadık.İyi bir oyun sergiliyoruz.Lig uzun bir maraton.Şimdi ki karşılaşmalarda kazanma serisi yakalamak istiyoruz. "

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dardanel'e yenilmemiz kötü olmuş.Ben Cem Sultan'ı almıştım ilk senemde çok gol atıyordu keşke sende alsaydın takımı sırtlıyor resmen.Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Cem sultan,murat hacıoğlu,mustafa olcaytu ergen,ılqar qurbanov (azeri) bu oyuncuları alabilirsen çok iyi iş yaparsın.

İlkay Demir' in profilini rica edebilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar ali .

sakary Ali Misafir

Dardanel'e yenilmemiz kötü olmuş.Ben Cem Sultan'ı almıştım ilk senemde çok gol atıyordu keşke sende alsaydın takımı sırtlıyor resmen.Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
    Devre arasında transfer çalışması yapabiliriz ancak şimdilik transfer döneminde olmadığımız için elimizdeki kadro ile devam edeceğiz.
    Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Cem sultan,murat hacıoğlu,mustafa olcaytu ergen,ılqar qurbanov (azeri) bu oyuncuları alabilirsen çok iyi iş yaparsın.
    Dediğim gibi devre arasında duruma bakacağız.
    Quote Originally Posted by richard castle View Post
    İlkay Demir' in profilini rica edebilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Başarılar ali .

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor 0 2 Ofspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta

" Ne desem boş..Kendi sahamızda mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmada mağlup oluyoruz.Rakibimiz maçın başında kalemize iki kere geldi ve golleri attılar.Bu dakikadan sonra ise biz rakip kaleye gol kaçırmak için gittik.Kötü bir sonuç daha elde ettik. "

Adana DS 2 0 Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta

" İşler yolunda gitmiyor.Karşılaşma hakkında diyecek hiçbirşey yok.Rezalet oynadık.Kazanmak adına hiçbirşey yapmadık.Çok kötü durumdayız.Acilen birşeyler yapmamız gerek.Çok kötü bir futbol ortaya koyuyoruz. "

Sakaryaspor - Eyüpspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta
    Pursaklarspor - Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta
    Sakaryaspor - Fethiyespor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 10.Hafta

Kötü gidiyorsun. Zaten sakaryasporu hiç sevmem. Kral EsEs

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor 1 0 Eyüpspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta

" Sonunda yeniden galibiyete uzandık.Karşılaşmaya çok hızlı başladık ve maçın hemen başında golü bulmayı başardık.İyi oynadığımız söylenemez ancak kazanmak önemliydi.Bu karşılaşma gelecek karşılaşmalar açısından inşallah çok büyük yararı olacak. "

Pursaklarspor 0 2 Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta

" Ve iyi oyun ve kazanılan 3 puan.1 puan önümüzdeki Pursaklardan elimizi kolumuzu sallıya sallıya 3 puanı aldık.Ancak attığımız goller yine duran toptu.Birçok yakaladığımız pozisyonu harcadık.Rakibimi kalemize getirmedik.Topa sürekli sahip olan taraftık ve 3 puanı aldık. "

Sakaryaspor - Fethiyespor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 10.Hafta
    Pendikspor - Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta
    Sakaryaspor - Konya Şekerspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 12.Hafta
    Balıkesirspor - Sakaryaspor | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 13.Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son 2 maç çok iyi Ali.

@orhuneses : Biz sizi sanki çok seviyoz o zaman hiç girme konuya bu yorumu yapman bile gereksiz..

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri