Kulüp tarihimizde ilk defa düştümüz 2.Lig'te ilk sezonumuzda çok zorlu bir sezon geçirmiştik.Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız sezonda son haftalarda aldığımız mağlubiyetler ile ligte kalmayı son anda başarmıştık.
Kulüp olarak maddi sıkıntılar çok fazlaydı.Yönetim bırakıp gitti.Yerine yeni yönetim geldi.Ama yeni yönetimde de maddi sıkıntılar çok fazlaydı.
Sezon bittiğinde eski hocamız Engin Korukır görevini bırakmıştı.Yeni sezon için kimin hoca olacağı belirsizdi.Bende o yaz yurt dışındaki lisans kurslarımı bitirip Sakarya'ya dönmüştüm.Ve bu fırsatı kaçırmak olmazdı.
Babamın çok yakın arkadaşı yeni başkan ile çok yakından tanışıyordu.Hemen harekete geçmeliydik ve başkan ile bir görüşme ayarladılar.Bende bu takımı buralardan nasıl kurtaracağımı anlatan bir sunu hazırlamaya çalıştım.
Görüşmeye gittiğimizde başkan da daha hoca adayları konusunda bir netlik olmadığını söyledi.Uzun uzun neler yapabileceğimi anlattım başkana yurt dışında Andre Villas Boas ile yan yana kurslar aldığımı söyledim.Maddi konular hakkında da sorun yaşamayacağımızı söyledikten sonra başkan ikna olmuş gibi oldu.Keşke en başta maddi konularda sıkıntı yaşamayız deseydik iş uzamazdı herhalde.
Hemen o günün akşamında yönetim toplandı.1.5 - 2 saatlik toplantının sonucunda şu anki koşullarda en iyi seçenek ben olacakmışım.Bu yargıya varmışlar.Başkan ile yeniden görüşme odasındaydık ve kararı bana bildiriyordu.
O akşam inanılmaz bir sevinç ve heyecan vardı içimde.Kolay da değil tabi.Küçükken hayalimi kurduğum işi yapıyordum hemde aşık olduğum takımda.Ertesi gün kulüp binasına gittim.Sözleşmeyi halletmek için.Gerçi pek yapacak birşey yoktu.2 yıllık bir imza attım.O an maddi konular umrumda bile değildi.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163 Okudum ve kabul ettim.