![]()
![]()
![]()
25.06.2010
Beşiktaş teknik direktörlüğe Rıza Mertoğlu'nu getirdi. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Rıza Mertoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı, genç teknik direktörün haftalık 18,750 Euro alacağı açıklandı. 30 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş’ta 3 yıl forma giymiş, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle profesyonel futbol yaşantısına 2007-2008 sezonunun sonunda son vermek zorunda kalmıştı. Mertoğlu, aradan geçen 2 yılın ardından yeniden siyah-beyazlı kulüpte bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğu belirten kısa bir açıklama yaptı. Genç teknik adam, 26 Haziran’da basın toplantısı düzenleyecek.
26.06.2010
Toplantıyı terk etti!
Beşiktaş teknik direktörü, görevine olaylı bir şekilde başladı. Düzenlenen basın toplantısının henüz başında, Beşiktaş’taki macerası çok kısa süren Bernd Schuster ile ilgili soru sorulması üzerine sinirlenen Rıza Mertoğlu, “Schuster hakkında konuşmaya gelmedim.” diyerek toplantıyı terk etti. Siyah-beyazlı teknik adamın bu davranışı basın mensuplarında bir hayli şaşkınlık yaratırken, Mertoğlu’nun bu tarz davranışlarına devam etmesi durumunda Türkiye’nin Mourinho’su hâline geleceği düşünülüyor.
Okudum ve kabul ediyorum.