1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: La Vittoria Sara Nostra | Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Konya ve Manisa yenilgisi olmaması gerekirdi.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Konya ve Manisa yenilgisi olmaması gerekirdi.
    Evet, bende hiç beklemiyordum ama telafi etmeye çalışacağız artık.

Quote Originally Posted by SER99 View Post
    başarılar dilerim cok iyi gidiyorsun..
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Son transferleri kendinmi ekledin?
    Bir arkadaşım ayarlamış, onun sayesinde hallettim bende.

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Serdar a istedikleri ücretin çok daha aşağısına Eren Güngör ü alabilirsin. Ben çok memnun kalmıştım. Adil Rami ile ikisini birlikte oynatıyordum, yaklaşık aynı oynuyorlardı.
    Serdar için çok para istiyorlar zaten, başka birini arıyorum. 4 milyon Euro'ya kadar çıktım ama yine kabul etmediler, fazlasını vermek gibi bir niyetim de yok. Yabancı da alabilirim aslında, kadromda 9 yabancı var şu an. Ama yabancı almam durumunda da 6+2+2 gibi bir engele takılabilirim bazen, yedekte bekleyen Holosko ve Bobo oluyor, bir stoper yedek olması gerekli ve bu yüzden de Holosko veya Bobo'yu kadro dışı bırakmak gerekiyor. Oyuncu arayışı yüzünden saatlerdir ligin ikinci yarısına başlayamadım. Eren'i de düşüneceğim ayrıca, teşekkürler öneri için.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Serdar için çok para istiyorlar zaten, başka birini arıyorum. 4 milyon Euro'ya kadar çıktım ama yine kabul etmediler, fazlasını vermek gibi bir niyetim de yok. Yabancı da alabilirim aslında, kadromda 9 yabancı var şu an. Ama yabancı almam durumunda da 6+2+2 gibi bir engele takılabilirim bazen, yedekte bekleyen Holosko ve Bobo oluyor, bir stoper yedek olması gerekli ve bu yüzden de Holosko veya Bobo'yu kadro dışı bırakmak gerekiyor. Oyuncu arayışı yüzünden saatlerdir ligin ikinci yarısına başlayamadım. Eren'i de düşüneceğim ayrıca, teşekkürler öneri için.
    İkinci sezonda mı 3. sezonda mı ne, yabancı kontenjanı 6+2 ye dönüyordu dikkatli ol

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İkinci sezonda mı 3. sezonda mı ne, yabancı kontenjanı 6+2 ye dönüyordu dikkatli ol
    3. sezonda oluyor o.

Bu arada ligi alacağını düşünüyorum BJK'nin kadrosu yeterli şampiyonluk için.

Mesaj Yetkileri