Uzun zamandır uzak durduğum FM dünyasına esaslı bir dönüş yapmak istedim. Bu yüzden de zor olanı denemeye karar verdim. Uzun soluklu bir kariyer olmasını umuyorum. Şimdiden iyi seyirler…
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Logomuz;
Taraftar Grubumuz ‘Yalı’ ve Güzelyalı sahilleri;
Başkanımız ‘İmam Altınbaş’;
Stadımız 15737 kişi kapasiteli ‘İzmir Alsancak Stadı’;
Daha 23 yaşında geçirdiği ağır sakatlık sonucu futbol hayatı sona eren milli futbolcu Kaan Biçer 2 yıllık tedavi ve eğitim sürecinin ardından doğup büyüdüğü şehrin güzide takımlarından Göztepe’nin teknik direktörlük görevine getirildi. Başkan İmam Altınbaş, Sportif Direktör Ali Gültiken’in katıldığı imza töreninde yeni teknik direktörün son derece heyecanlı olduğu gözlendi. Başkanımız ve sportif direktörümüzün açıklamalarından sonra sözü alan Kaan Biçer; bir rüyayı yaşadığını, burada Göztepemizi tekrar hakettiği yere, uzun vadede de bundan çok daha ileriye taşımayı hedeflediğini dile getirdi. Başkan ve Sportif Direktörümüz ile uyum içinde çalışacağını umduğunu söyleyen teknik direktör daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Öncelikli hedefinin kulübün menfaatleri olduğunu sözlerine ekleyen Kaan Biçer, hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını, takımı için canını dişine takarak çalışacağını dile getirdi. Basın toplantısından sizler için seçtiğimiz ana başlıklar şöyle;
‘Transfer konusuna şöyle bir açıklık getirmek istiyorum. Şuanda ileriden ziyade takıma direkt katkı sağlayacak oyuncularla temasa geçeceğiz. Bununla birlikte yapacağımız transferler kulübün bütçesini zorlamayacak şekilde olacaktır. Yakın zamanda yeni transferlerimizle tekrar karşınızda olacağız.’
‘Elbet de buraya gelirken belirli çalışmalarımız oldu. Göztepemizin vizyonuna uymayan arkadaşlarımızla maalesef yollarımızı ayıracağız.’
‘En yakın zamanda ekibimizi oluşturup çalışmalara başlayacağız’
‘Öncelikli hedefimiz 1. Lige çıkmak. Bunun dışında Türkiye Kupasında gruplara kalmamız takım adına iyi olacaktır.’
‘Vizyondan kastım; elbet şuanda büyük konuşmak istemem ancak biz buraya bir düşü değil olması gerekeni gerçekleştirmeye geldik. Bu yüzden size vizyonumu efsane oyuncumuz Ali Artuner’in sözleriyle anlatmak istiyorum;
'Biz efsane takım olarak İstanbul egemenliğine meydan okuduk. Üç büyükleri bize karşı savunma oynattık. Avrupa'ya açıldık. Bu kadroyla öyle büyük başarılar kazandık ki; İstanbul basınını İzmir'e getirttik. Büyük takımların transfer pazarı olduk. İsmimizi milli takıma kazıdık. Hepsinden önemlisi üç büyüklerin ve Avrupa takımlarının transfer tekliflerini geri çevirerek, o muhteşem birlikteliği sağladık ve tarih yazdık. Kimileri para kazandı ama biz; itibar kazandık.' ’
Avrupa'da Türkiye'ye ilk büyük başarıları Göztepe takımının getirdiğini hatırlatan Kaan Biçer 'İşte Göztepenin olması gereken yer orası ve ötesidir' diyerek sözlerini tamamladı. Son olarak sözü alan Başkanımız İmam Altınbaş basın mensuplarına teşekkür ederek töreni sonlandırdı.
Sezon Öncesi Haberler;
- Göztepe’de sıcak gelişmeler. Takımın başına geçer geçmez baştan aşağı sistemi değiştiren Kaan Biçer tam 23 oyuncunun sözleşmesini tek taraflı sonlandırdı. Bununla birlikte resmi siteden yapılan açıklamada 26 yaşındaki gurbetçi oyuncu Yasin Karaça ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı duyuruldu.
- Göztepe’den imza şov! Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada; Serhat Gökşen, Yıldıray Baştürk, Çetin Kılıç, Ercan Arslan ve Hasan Ali Ersol ile 2şer yıllık anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Özellikle Yıldıray Baştürk transferinin taraftarlar arasında hem büyük sevince hem de endişeye neden olduğu görüldü. Endişenin sebebi ise oyuncunun kronik sakatlığı.
- Göztepe transferde hız kesmiyor; Türkiyenin gelecek vaadeden yeteneklerinden Aydın Karabulut, Göztepemiz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
- Göztepemiz deneyimli ortasaha oyuncusu Barbaros Barut ve genç defans Hakan Onay ile 2şer yıllık sözleşme imzalayarak transfer dönemini büyük ölçüde kapattığını duyurdu.
- Kaan Biçer daha öncede dile getirdiği gibi yeni ekibini oluşturdu. Elvir Baliç, Jorge Neto ve Ali Yavaş gibi isimlerin de aralarında bulunduğu ekip gün itibari ile çalışmalarına başlamıştır.
- Hazırlık programımız belli oldu! 15 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında aralarında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da aralarında bulunduğu 13 takımla hazırlık maçı yapacak olan takımımızın ilk lig maçı ise 29 Ağustosta Bandırmaspor deplasmanı.
- Antrenmanlar son sürat devam ederken takımın taktiği ve ilk 11i de yavaş yavaş şekillenmeye başladı.
Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım.. =)