Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Göztepe'miz - Adım Adım Şampiyonluğa [6.Sezon]

Default Göztepe'miz - Adım Adım Şampiyonluğa [6.Sezon]

Uzun zamandır uzak durduğum FM dünyasına esaslı bir dönüş yapmak istedim. Bu yüzden de zor olanı denemeye karar verdim. Uzun soluklu bir kariyer olmasını umuyorum. Şimdiden iyi seyirler…

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163

Logomuz;

Taraftar Grubumuz ‘Yalı’ ve Güzelyalı sahilleri;

Başkanımız ‘İmam Altınbaş’;

Stadımız 15737 kişi kapasiteli ‘İzmir Alsancak Stadı’;

Daha 23 yaşında geçirdiği ağır sakatlık sonucu futbol hayatı sona eren milli futbolcu Kaan Biçer 2 yıllık tedavi ve eğitim sürecinin ardından doğup büyüdüğü şehrin güzide takımlarından Göztepe’nin teknik direktörlük görevine getirildi. Başkan İmam Altınbaş, Sportif Direktör Ali Gültiken’in katıldığı imza töreninde yeni teknik direktörün son derece heyecanlı olduğu gözlendi. Başkanımız ve sportif direktörümüzün açıklamalarından sonra sözü alan Kaan Biçer; bir rüyayı yaşadığını, burada Göztepemizi tekrar hakettiği yere, uzun vadede de bundan çok daha ileriye taşımayı hedeflediğini dile getirdi. Başkan ve Sportif Direktörümüz ile uyum içinde çalışacağını umduğunu söyleyen teknik direktör daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Öncelikli hedefinin kulübün menfaatleri olduğunu sözlerine ekleyen Kaan Biçer, hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını, takımı için canını dişine takarak çalışacağını dile getirdi. Basın toplantısından sizler için seçtiğimiz ana başlıklar şöyle;
    ‘Transfer konusuna şöyle bir açıklık getirmek istiyorum. Şuanda ileriden ziyade takıma direkt katkı sağlayacak oyuncularla temasa geçeceğiz. Bununla birlikte yapacağımız transferler kulübün bütçesini zorlamayacak şekilde olacaktır. Yakın zamanda yeni transferlerimizle tekrar karşınızda olacağız.’
    ‘Elbet de buraya gelirken belirli çalışmalarımız oldu. Göztepemizin vizyonuna uymayan arkadaşlarımızla maalesef yollarımızı ayıracağız.’
    ‘En yakın zamanda ekibimizi oluşturup çalışmalara başlayacağız’
    ‘Öncelikli hedefimiz 1. Lige çıkmak. Bunun dışında Türkiye Kupasında gruplara kalmamız takım adına iyi olacaktır.’
    ‘Vizyondan kastım; elbet şuanda büyük konuşmak istemem ancak biz buraya bir düşü değil olması gerekeni gerçekleştirmeye geldik. Bu yüzden size vizyonumu efsane oyuncumuz Ali Artuner’in sözleriyle anlatmak istiyorum;
    'Biz efsane takım olarak İstanbul egemenliğine meydan okuduk. Üç büyükleri bize karşı savunma oynattık. Avrupa'ya açıldık. Bu kadroyla öyle büyük başarılar kazandık ki; İstanbul basınını İzmir'e getirttik. Büyük takımların transfer pazarı olduk. İsmimizi milli takıma kazıdık. Hepsinden önemlisi üç büyüklerin ve Avrupa takımlarının transfer tekliflerini geri çevirerek, o muhteşem birlikteliği sağladık ve tarih yazdık. Kimileri para kazandı ama biz; itibar kazandık.'
    Avrupa'da Türkiye'ye ilk büyük başarıları Göztepe takımının getirdiğini hatırlatan Kaan Biçer 'İşte Göztepenin olması gereken yer orası ve ötesidir' diyerek sözlerini tamamladı. Son olarak sözü alan Başkanımız İmam Altınbaş basın mensuplarına teşekkür ederek töreni sonlandırdı.

Sezon Öncesi Haberler;
    • Göztepe’de sıcak gelişmeler. Takımın başına geçer geçmez baştan aşağı sistemi değiştiren Kaan Biçer tam 23 oyuncunun sözleşmesini tek taraflı sonlandırdı. Bununla birlikte resmi siteden yapılan açıklamada 26 yaşındaki gurbetçi oyuncu Yasin Karaça ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı duyuruldu.
    • Göztepe’den imza şov! Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada; Serhat Gökşen, Yıldıray Baştürk, Çetin Kılıç, Ercan Arslan ve Hasan Ali Ersol ile 2şer yıllık anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Özellikle Yıldıray Baştürk transferinin taraftarlar arasında hem büyük sevince hem de endişeye neden olduğu görüldü. Endişenin sebebi ise oyuncunun kronik sakatlığı.
    • Göztepe transferde hız kesmiyor; Türkiyenin gelecek vaadeden yeteneklerinden Aydın Karabulut, Göztepemiz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
    • Göztepemiz deneyimli ortasaha oyuncusu Barbaros Barut ve genç defans Hakan Onay ile 2şer yıllık sözleşme imzalayarak transfer dönemini büyük ölçüde kapattığını duyurdu.
    • Kaan Biçer daha öncede dile getirdiği gibi yeni ekibini oluşturdu. Elvir Baliç, Jorge Neto ve Ali Yavaş gibi isimlerin de aralarında bulunduğu ekip gün itibari ile çalışmalarına başlamıştır.
    • Hazırlık programımız belli oldu! 15 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında aralarında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da aralarında bulunduğu 13 takımla hazırlık maçı yapacak olan takımımızın ilk lig maçı ise 29 Ağustosta Bandırmaspor deplasmanı.
    • Antrenmanlar son sürat devam ederken takımın taktiği ve ilk 11i de yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım.. =)
    Last edited by Börk : 10.Nisan.2011 at 22:27

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar takipcinim Tsubasaya çok dikkat

4. Default

Göztepe başka birşey herşeyi yaşıyacaksın

Başarılar ..

Sezon Öncesi Haberler (Devamı):

• Kaan Biçer Deneme Gününde görüldü! 'Transfer yapılacak' dedikodularının çoğaldığı şu günlerde; son sözü teknik direktör söyledi. 'Bu maçtan herhangi bir oyuncuyu takip etmeyi düşünmüyorum'
    • 2. Kaptanlık görevi Ferhat Çulcuoğlu'ndan Yılmaz Özlem'e verildi. 1. kaptan hala Serdar Samatyalı.
    • Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şuana kadar 1280 kombine satıldığını ve satışların hala devam ettiği duyuruldu.

Ve Göztepemiz ilk hazırlık karşılaşmasına Aydınspor ile başlıyor. Ayrıntılar az sonra;

Baştan sona üstün oynadığımız maçta Aydınsporu farklı geçerek sezona güzel bir başlangıç yaptık.

• Fenerbahçe maçı rakip takımın Avrupa maçı nedeniyle iptal olurken, yerine İBB ile maç yapılmasına karar verildi.

Göztepe'miz 4-1 Uşakspor
    Göztepe'miz 2-1 Denizli Bld.

Takımımızın oyunu genel olarak herkesi sevindiriyor. Özellikle baskılı oyunumuz çok pozisyona girip az pozisyon vermesi beğeni topladı. Bununla birlikte son vuruşlardaki beceriksizliğimiz (4/5/15 2/6/23 Gol-Kaleyi bulan şut-şut) ve rakiplerimizin kaleyi bulan tek şutlarının gol olması ise endişe verici olarak not düşüldü. Sırada Beşiktaş ve İBB maçları var..

Her ne kadar kısır geçse de 0-2 geriye düştüğümüz Beşiktaş maçından 2-2'lik beraberlik ile ayrıldık.
    0-1 yenikken 1-1'i yakaladığımız İBB maçında etkili oynayamadık ve son dakikalarda yediğimiz golle sahamızda oynanan maçtan 1-2 mağlup ayrıldık.
    İki maçta dikkati çeken ilk şey sıkıntı yaşadığımız şut yüzdesinin %30dan %60a çıkmış olmasıydı. Kaledeki sıkıntı ise hala devam ediyor.
    • Göztepemiz 27 yaşındaki gurbetçi oyuncumuz Ahmed Gürsever ile anlaştı. Sol kanat oynayan oyuncunun Aydın'a iyi bir alternatif olacağı düşünülüyor.
    • Serdar Samatyalı 3 hafta, Rahman Soyudoğru 8-10 gün sahalardan uzak kalacak.

Göztepe'miz güzel ve etkili oynadığı Eskişehirspor maçında Tayfun ve yeni transfer Ahmed'in attığı 2 golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Eskişehir'in astakımı ile çıktığı maçta alınan bu skor teknik heyeti sevindirdi.
    Kalecimiz Vedatın büyük hatasıyla yediğimiz gole rağmen baştan sona etkili oynadığımız Manisaspor maçını 2-1 kazandık. Özellikle Yılmaz Özlem'in attığı frikik golü görülmeye değerdi.

• Her iki maçtan sonra da rakip takım teknik direktörleri Samet Aybaba ve Hikmet Karaman, teknik direktörümüz Kaan Biçer'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Açıklamalarında Göztepe'mizin etkili oyununu öven teknik direktörler takımımızın Kaan Biçer önderliğinde başarıya ulaşacağını iddia ettiler.

Her ne kadar başa baş oynasak da Sercan Yıldırım farkıyla Bursaspor sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.Kaan Biçer'in maç sonrası üzgün olduğu gözlemlendi.

Göztepe 1-1 Altay
    Göztepe 1-0 Yalovaspor
    Göztepe 4-0 Tokat Tedaşspor (Yedek kadro ile çıktık)

Son maçlarda isabet yüzdemizde tekrar bir düşüş var. Bununla birlikte yeni transferlerden Ahmed Gürsever 7-8 hafta sahalardan uzak kalacak. Hazırlık dönemindeki son 2 maçımız; Nazilli Belediye ve Keşanspor..
    Last edited by wairwulf : 13.Mart.2011 at 17:10 Reason: Güncelleme..

Sezon öncesi hazırlık döneminin tamamlandığı şu dönemde alınan toplu sonuçlar şöyle;

• Göztepe'miz Türkiye Kupası 1. tur maçında Belediye Vanspor ile karşılaşacak.
    • Ligdeki ilk maçımız zorlu Bandırmaspor deplasmanı. Sakatlıkları bulunan Çetin Kılıç (2hafta) ve Ahmed Gürsever (7 hafta) ile cezası bulunan Mehmet Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek.

sakary Ali Misafir

Lige göre çok güçlü bir kadron var.Şampiyonluğu bekliyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler =)

• Bandırma maçı öncesi 2 oyuncumuz Serhat Gökşen ve Serdar Samatyalı'nın hastalık nedeniyle maçta forma giymeyeceği bildirildi.
    • Maç öncesi yapılan basın toplantısında Kaan Biçer'in rahat tavrı dikkat çekti. Kendinden emin görünen genç teknik adam, bir basın mensubunun sorduğu 'Şampiyon kim olur?' sorusuna 'Göztepe' cevabını verdi. Şimdi gözler Bandırma'da..

Göztepe'miz Yasin Karaça, Aydın Karabulut ve Tayfun Özkan'ın golleriyle 3-0 kazandı. 3/6/7 (gol/hedefi bulan şut/şut) yüzdesi teknik heyeti sevindirirken, Yasin Karaça'nın 5 ay sahalardan uzak kalacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Bununla birlikte Yıldıray Baştürk de 10gün sahalardan uzak kalacak..

• Belediye Vanspor ile yapılacak olan Türkiye Kupası 1.tur maçı öncesi yapılan basın toplantısında teknik direktör Kaan Biçer, maçın kolay geçmeyeceğini ancak çok çalıştıklarını söyledi. Bununla birlikte transferin son gününde Göztepe'mizin Bursaspor altyapısından 17 yaşındaki forvet oyuncusu Ibrahim Çelik ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Göztepe'miz üstün oynadığı karşılaşmayı 2gün arayla maç yapmasının da etkisiyle 1-0 kazandı ve Türkiye Kupasında 2. tura yükseldi.

Gerçekten yazık oldu. Sayısız pozisyona girdik neredeyse tek kale oynadık. Ancak Fatih Terim'in de dediği gibi "it's the football,that's the football,something happened.Everthing is something happened." Top yuvarlak..

• Türkiye Kupası 2. tur ve playoff kura çekimleri sonucunda Göztepe'miz 2.turda ezeli rakibi Altay ile eşleşti. Şayet bu maçı kazanırsa da Menemen Bld. - Karşıyaka maçının galibi ile playoff maçı oynayacak.
    • Murat Berge sakatlık geçirdi. 1ay yok..

Zorlu Telekom deplasmanından şanssız bir 1-1'lik beraberlikle ayrılan Göztepemiz haftasonu yaptığı maçta Kocaelisporu sahasında 2-1 mağlup etti.

Türkiye Kupası 2. turunda Altay'a kötü oynayarak 4-1 kaybederek kupadan elendik.
    Ardından zorlu Sakaryaspor deplasmanına giden takımımız etkisiz oynadığı maçtan 2-1 yenik ayrıldı.
    Zor günler geçiren Göztepe'miz adeta patladı ve Pendiksporu 4-1 yenerek tekrar çıkışa geçti.

Balıkesir'e 3-0 yenildikten sonra Şanlıurfayı 2-0 ile geçen Göztepe'de teknik direktör Kaan Biçer, 'Elbette yenildiğimiz bir maçtan sonra bahaneler uydurabilirdim ancak şuan konuşmak daha doğru bana göre. Biliyorsunuz ki 1. ve 2. kalecilerimizin sakatlığı var. Ayrıca forvet hattında Serdar Yasin ve Ahmed uzun süredir sakattı. Yasin'in yokluğunu kanat organizasyonlarımızda hissediyoruz. Takım şuan istikrarsız sonuçlar alıyor olabilir ancak hiçbirşey kaybedilmiş değil. Oynadığımız çoğu maç ligde zirveye oynayan takımlarla idi. Yakın zamanda bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum.' dedi.

Last edited by wairwulf : 13.Mart.2011 at 19:57

Göztepe'miz önce Yeni Malatyaspor ardından Sebatspor maçlarını kazanarak tekrar çıkışa geçti. Özellikle Sebatspor maçında pozisyon vermeden kazanan takımımız büyük beğeni topladı. Kaan Biçer maç sonrası yaptığı açıklamalarda takımın ruhuna yavaş yavaş kavuştuğunu kötü günlerin geride kaldığını söyledi..

Sakarya'mda Göztepe'mde İyi Yerdeler , Başarılar Hocam.

Göztepemiz üstün oynadığı karşılaşmada Turgutlu'yu 3-1 yendi ve yükselişini sürdürdü. Maç sırasında sakatlar kervanına defansif ortasaha oyuncumuz Barbaros Barut da katıldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kaan Biçer Tayfun'un üstün performans gösterdiğine dikkat çekerken, medyanın sakatlıklar üzerine bir sorusu üzerine; 'Sakatlıklarımız genel olarak rakiplerin sert oyunundan ve ağır antrenman programlarımızdan kaynaklanıyor. Rakipler hakkında yapabileceğimiz birşey yok elbet ancak oyuncularımız antrenman programlarımıza yakın zamanda alışacaklardır.' dedi..

• Üstün oynadığımız karşılaşmada rakibimizin 3şutunun kaleyi bulan 2sinin de gol olması elbet de bir şüphe uyandırsa da sanırım bu açığı forvetteki zenginliğimizle kapattığımızı düşünüyorum..
    • ve Eray Açıkgöz de sakatlar kervanına katıldı o da 2 ay yok..
    • Kötü oynadığımız maçta Mardinspor'u 2-1 yendik. Yine rakibimizin kaleyi bulan tek şutunun gol olması fazlasıyla ironikti..
    • Abdülvahit Karacabey de 2 ay sakatlandı..
    Last edited by wairwulf : 14.Mart.2011 at 23:57

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

başarılaar
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar.Yukarılarda olmayı hakeden bir kulüp.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Galibiyet serimizden sonra önce Hacettepe deplasmanında 3-3 ile berabere kaldık sonra da Belediye Vanspor deplasmanından 3-1 yenilgiyle ayrıldık. Teknik direktör Kaan Biçer endişelenecek birşey olmadığını söyledi..

Göztepe kaldığı yerden!
    Göztepemiz evinde oynadığı Adıyamanspor maçını yine pozisyon vermeden 2-0 kazandı. Yıldırayın etkili performansı dikkat çekti.
    Last edited by wairwulf : 15.Mart.2011 at 11:53

Ligin ilk yarısı tamamlandı. Göztepemiz Sakaryaspor'un ardından 2. sırada bulunuyor. Sakatlıklardan çok başımız yandı ancak ilk yarı için iyi bir performans gösterdiğimize inanıyorum.

Puan Durumu:

Devre Arası Haberler:
    • Orhan Terzi ve Burak Keskin Akhisar Belediye kıskacında. Burak Keskin'in takımda kalacağına kesin gözüyle bakılırken yaşı ilerlemiş olan Orhan Terzi'nin iyi bir fiyat karşılığında satılabileceği gelen haberler arasında.
    • Tayfun Özkan Neuchatel Xamax, Yıldıray Baştürk ise Excelsior takibinde. Ancak takımın hedefleri doğrultusunda uçuk bir teklif gelmedikçe bu oyuncuların takımda kalacağı bildirildi.
    • Bayram Çetin ve Murat Berge satılık listesine kondu. Takımın genişliği nedeniyle forma şansı bulamayan oyuncuların gönderileceği açıklandı.
    • Karşıyaka ile kontratı bitmek üzere olan genç kaleci Necati Yılmaz Göztepe'nin kıskacında, ancak oyuncunun istediği yüksek ücret şu sıralar transfer için bir engel olarak gözüküyor.
    • Göztepemiz Trabzon altyapısından yetişen genç yetenek Günay İnce'yi bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Transfer oyuncunun kontratının bitiş tarihi olan 1.7.11 de gerçekleşecek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tayfun Özkan acayip bi forvet...

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Tayfun Özkan acayip bi forvet...
    Suanda da zaten 4-5gol farkla sanırım gol krallığında zirvede cidden güzel oynuyor. Bana kalsa süper lige kadar gideri var da bilemiyorum hal durum ne getirir..

2. Yarı haberleri:

2. yarıya hızlı giren Göztepemiz zorlu 3maçı geride bırakırken Bandırmaspor'u 1-0, Elazığspor'u deplasmanda 2-0 ve 3. sıradaki Telekomspor'u 2-1 yenerek lideri takibini sürdürdü. Tayfun Özkan'ın üstün performansı ise göz dolduruyor. (Oyun patladı Telekom maçını tekrar yapmak zorunda kaldım.)

Last edited by wairwulf : 16.Mart.2011 at 11:06

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tayfun özkan nasıl bi adamdır ya bendede mükemmeldi
    eto'o bitmiş.

Göztepemiz çok kötü oynadığı Kocaelispor deplasmanından 2-0 yenik ayrıldı ve Sakaryaspor ile arasındaki puan farkı 9'a çıktı. Bir sonraki hafta evimizde lider ile oynayacağız..

Çok da iyi oynamadığımız maçı -Ancak bana göre rakibimizden iyiydik- 87. dakikada kazandığımız penaltıyı Tayfun Özkan'ın gole çevirmesiyle 1-0 kazandık. Maç sonrası basın toplantısında Kaan Biçer, skordan dolayı mutlu olduğunu artık bundan sonraki maçlarda puanımızı alıp Sakarya'nın puan kaybetmesini bekleyeceğiz dedi. Buna ek olarak takım adına skorun yanıltıcı olmaması gerektiğini takımın liderliği hakeden bir futbol sergilemediğini belirtti.

Tayfun Özkan sarı kart sınırına ulaştı ve Pendik deplasmanında olmayacak.

Pendik deplasmanında etkisiz oyunumuz 0-0 beraberlik getirdi. Ancak lider Sakaryaspor evinde Yeni Malatyaspora 2-1yenilince puan farkı 5'e indi. Maç sonu bir basın mensubunun 'Sezon başında 'Şampiyon kim olur?' sorusuna 'Göztepe' olarak cevap vermiştiniz. Şimdiki puan durumuna bakarak yorumunuz nedir?' Sorusuna teknik direktör Kaan Biçer yine 'Göztepe' diye cevap verdi.

Erken gelen goller galibiyet getirdi! Yılmaz Özlem gösterdiği performans ve attığı güzel gol ile göz doldurdu..

Sakaryaspor'un Turgutluspor'a deplasmanda 3-2 yenilmesiyle puan farkı 2'ye indi..

Sebatspor deplasmanında etkisiz oyunumuzla 0-0 berabere kaldık. Mardin deplasmanında farka koşan lider puan farkını 4'e çıkardı. 5-1..

Göztepemiz etkisiz oynadığı maçta Ş.Urfaspor'a 2-0 yenildi ve puan farkı 7'ye çıktı.
    Göztepemiz Y.Malatyasporu 2-0 ile geçerken lider Hacettepe engeline takıldı puan farkı 5'e düştü..

Üstün oynadığımız maçta Turgutlusporu -2 derecede karlı havada deplasmanda 5-0 yendik. Lider ise haftayı kayıpsız geçti.. İşte o maç ve puan durumu;

Tayfun'un üstün performansı rahat galibiyet getirirken, haftaiçi kontratını 1 sene uzatan Serdar Samatyalı takımındaki ilk golünü attı. Göztepemiz 3-0 Beypazarı Şekerspor;

Sakaryaspor evinde Bld. Vanspor ile golsüz berabere kaldı puan farkı artık 3..

Oyun dışı yorum: Gerçekten bu maçta bir iş var 18e girmeyen 2 sağ bekimi mecbur oynatmak zorunda kaldım ve resmen ihanet edilmiş hissediyorum.. Kadro dışı bırakasım var bu ikisini Şükür ki Sakarya Adıyaman deplasmanında 2-0 yenildi de puan farkı hala 3.. Yorum sizin;

Rahat kazandık. Özellikle Tayfun Özkan'ın 70 metre top sürerken 5 kişiyi + kaleciyi çalımlayıp attığı gol de görülmeye değerdi.. Sakaryaspor ise evinde Bandırmayla 2-2 berabere kaldı. Puan farkı 1'e indi, heyecan dorukta!..

VE GÖZTEPE LİDER..
    Bitime iki hafta kala müthiş oyunuyla yine farka giden Göztepemiz, Sakarya'nın Elazığ deplasmanında berabere kalmasıyla 1 puan farkla bitime 2 hafta kala liderliğe yükseldi. Sakarya 3. ve 4. olan Kocaeli ve Telekom ile maç yapacakken, Göztepemiz çok daha kolay maçlara çıkacak.. Taraftarlar şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı..

Adıyaman deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile ayrılırken, Sakarya ise Kocaeli deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Puanlar eşit ancak Sakarya şuan önümüzde.. Kısacası herşey son haftaya ve Telekomspor'un performansına bağlı.. Teknik Direktörün soyunma odasını adeta yıktığı gelen haberler arasında..

Artık sadece Sakarya'dan skor bekliyoruz herşey bir sonraki gün oynanacak bu maça bağlı..

Telekom'dan Sakarya'ya son dakika çalımı! 0-2!

veeeeeee....... GÖZTEPE'MİZ ŞAMPİYON!
    Taraftarlar sahilde sevinç turları atıyor!

Tayfun Özkan açık ara gol kralı;

Last edited by wairwulf : 17.Mart.2011 at 00:18

Flood olduğu için üzgünüm ancak diğer mesaj gereğinden fazla uzadı, güncellerken zorlanmaya başladım artık..

Tayfun Özkan ayrıca 30 golle gol kralı oldu..

Bu da süper lig tablosu cidden enteresan şeyler olmuş orada da Özellikle Beşiktaş'ın sırası ve son 4 takımın aynı puanda olması şaşırtıcı ender rastlanan bir durum

2. Sezon:

Sezon Öncesi Haberler:
    Yeni sezonda yeni hedeflerle yola çıkan Göztepe'mizde kadroda radikal değişiklikler oldu. İşte o transferler;

Yapılan 200k, 16k ve 40k € olan transferler 48 ay taksitle.

Bununla birlikte staff kadromuzda da değişikliklere gidildi. Bir kısım ile yollar ayrılırken kalanların sözleşmesi 1er sene uzatıldı. Yeni ekip 2012-2013 sezonu sonuna kadar çalışmalarına devam edecek. İşte o ekip;

Bununla birlikte 1 yeni physio ve 1 yeni scout da kadroya eklendi.

Hazırlık programımız sonuçlanırken alınan sonuçlar ise şöyle;

Açıkcası yenildiğimiz maçlara hiç de üzülmüyorum zira neredeyse her maçta rakibimize oranla daha baskılı daha istekli ve daha üstün oynadık ancak gördüğünüz üzere oynadığımız takımlar kalite olarak da bizim üzerimizde yediğimiz goller de bana göre bundan kaynaklandı. Kaldı ki ilk 3 maçta as kalecimiz Yusuf Soysal ve as forvetimiz Tayfun Özkan sakat idi..

Takımın Değeri:1.7M€
    Medyanın Tahmini: 15.sıra
    Belirlenen Hedefler: 1. Ligi orta sıralarda tamamlamak, Türkiye kupasında playoff'a kalmak..

Yeni sezonda 23 kişilik bir kadro oluşturduk ve Reserve ve U18 takımlarımız tamamiyle boş. Tesislerimiz ve akademimiz gelişene kadar alt takımları kullanmayacağız. Daha sonraki yıllarda tüm takımların başına geçmeyi planlıyorum..

Ve işte uzun lig maratonumuz başlıyor; ilk maçımız zorlu Samsunspor deplasmanı..

Hakemin verdiği kırmızı kart ve penaltıya rağmen üstün oyunumuzla Samsunspor'u evinde 3-1 mağlup ettik. Özellikle oynanan oyundan çok memnun kaldım..

Türkiye Kupası 1. turda rakibimiz 1. Lig ekiplerinden Dardanelspor. Maçımız deplasmanda olacak.. Ligdeki 2. rakibimiz ise bu maçtan 4 gün önce yine Dardanelspor ancak evimizde oynayacağız.

Farkı adeta direkler önledi. 3topumuz direkten dönerken 1 golümüz ise ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Takımın performansı göz dolduruyor.. Sırada Türkiye kupası 1. tur maçımız var..

Göztepe'miz Türkiye Kupasında 2. turda!.. Sıradaki maçımız Tavşanlı Linyitspor deplasmanı..

ve trasfer sezonu kapandı. Daha önce de söylediğim gibi 23 kişilik bir kadromuz bulunuyor. Her oyuncuyu upload ettim ancak resimleri çok yer kaplamaması için tek tek koyuyorum;

Göztepe 2011-2012 1.Lig Kadrosu:
    Ergin Keleş (ST)
    http://img859.imageshack.us/img859/3...fileattrib.png
    Tayfun Özkan (ST)
    http://img193.imageshack.us/img193/6...fileattrib.png
    Yasin Karaça (AMRC)
    http://img651.imageshack.us/img651/3...fileattrib.png
    Emrah Güngör (AMRL)
    http://img857.imageshack.us/img857/1...ileattribu.png
    Aydın Karabulut (AML)
    http://img835.imageshack.us/img835/3...tprofileat.png
    Eren Albayrak (AML)
    http://img263.imageshack.us/img263/2...rofileattr.png
    Yıldıray Baştürk (AMC)
    http://img825.imageshack.us/img825/2...kprofileat.png
    Alper Akçam (AMR/ST)
    http://img819.imageshack.us/img819/5...fileattrib.png
    Günay İnce (AMC/ST)
    http://img857.imageshack.us/img857/1...leattribut.png
    Serdar Samatyalı (AMRC)
    http://img7.imageshack.us/img7/1367/...liprofilea.png
    Mustafa Güler (DM)
    http://img607.imageshack.us/img607/6...ofileattri.png
    Barbaros Barut (DM)
    http://img291.imageshack.us/img291/2...profileatt.png
    Yılmaz Özlem (DM)
    http://img823.imageshack.us/img823/8...fileattrib.png
    Burak Keskin (DC)
    http://img402.imageshack.us/img402/4...ofileattri.png
    Mehmet Yılmaz (DC)
    http://img600.imageshack.us/img600/3...rofileattr.png
    Orhan Terzi (DC)
    http://img824.imageshack.us/img824/5...fileattrib.png
    Yusuf Soysal (GK)
    http://img101.imageshack.us/img101/7...ofileattri.png
    Ramazan Köse (GK)
    http://img843.imageshack.us/img843/3...fileattrib.png
    Sercan Şen (GK)
    http://img859.imageshack.us/img859/3...ileattribu.png
    Uğur Akdemir (DR)
    http://img140.imageshack.us/img140/8...ofileattri.png
    Onur Arıkan (DR)
    http://img816.imageshack.us/img816/9...fileattrib.png
    Mustafa Ün (DLC)
    http://img219.imageshack.us/img219/3...leattribut.png
    Ahmet Sağlam (DLC)
    http://img204.imageshack.us/img204/8...ofileattri.png

Tavşanlı'yı ilk yarıda oynadığımız baskılı oyunla mağlup ettik özellikle Yılmaz'ın 40 metreden attığı frikik golü ve Tayfunun 2. golü görülmeye değerdi. Bununla birlikte klasik sezon başı sakatlıklarımız tekrar başladı; Yıldıray ve Barbaros 1'er ay yok.. Sıradaki maç evimizde Kasımpaşa ile..
    Last edited by wairwulf : 21.Mart.2011 at 21:11

Göztepe'miz Türkiye Kupası 2. turunda Turgutluspor ile eşleşti. Şayet rakibimizi elersek playofflarda rakibimiz Kayserispor..

Maç öncesi Göztepemiz hakkında 'Küme düşer' diyen Kasımpaşa teknik direktörüne ithafen;

Hakemin verdiği haksız bir penaltıyla maçın başında geriye düşünce ancak beraberliği kurtarabildik..

TV yorumcusuna nazaran ben de daha 'fark'lı bir skor bekliyordum.. Zira pozisyon sayıları da öyle olması gerektiğini söylüyor. Yine de sonuç olarak playofflardayız ve rakibimiz Kayserispor.. Bir sonraki lig maçında ise rakibimiz; Kayseri Erciyesspor..

Açıkcası hiçbir yorum yapamayacağım bir maç oldu bu..

Lider (Yıldıray Baştürk & Serdar Samatyalı) eksiğini hala hissediyoruz..

Not: Savesiz 1 ay ilerledigim oyun patladı ve ÇaykurRize maçına geri döndük :/
    Last edited by wairwulf : 22.Mart.2011 at 14:21

Oyun yine patladığı için Rizespor maçına geri döndük.. Buraya upload yapmak için alt+tab yaptığım sırada oyun patlıyor anlamış değilim..

Ortada geçen maçta bitiricilik farkımız ortaya çıktı ve 2-0 kazandık..

ve puan durumu;

Sırada Altay ile deplasmanda oynayacağız.. İzmir derbiye kilitlenmiş durumda..

Her ne kadar sonuncu da olsa derbinin favorisi olmadığı bilinciyle çıktık sahaya. 16. dakikada Altayın yediği kırmızı kart ise maçın kaderini değiştirdi diyebilirim..

Türkiye Kupası Playoff'unda STSL lideri Kayserisporla oynuyoruz.

Maçın başında kazandığımız penaltı işleri bizim için epey kolaylaştırdı. Kontra futbolumuz birçok pozisyon üretmemizi sağladı. 90. dakikada Mustafa'nın kontra yediğimiz sırada son adamı durdurmasıyla gördüğü kırmızı kartı mazur görme kararı aldık zira maçı kurtardığını söyleyebiliriz.. Gruplardaki rakiplerimiz ise şöyle;

En kolay gruba düştük açıkcası bir ikincilik sürpriz olmayacaktır. Şimdi tekrar ligdeyiz..

Tayfun Özkanın jeneriklik 2 golüyle kazandık..

Kalecimizin iki saçma hatasıyla maçı verdik..

Farkı direkler önledi

Last edited by wairwulf : 23.Mart.2011 at 13:27

Ligimizin lideri ve daha önceden de deplasmanda oynayıp yenildiğimiz Giresunsporla bu sefer Türkiye Kupasında deplasmanda karşılaştık. Üstün oyunumuzu 2 golle süslerken duran toptan basit bir gol yedik ama galip geldik.. Ancak Mustafa Güler sakatlandı ortasahada sıkıntı yaşıyoruz..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

cikarsin sanirim bu sezon da...

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    cikarsin sanirim bu sezon da...
    Bana daha çok playoff gibi geliyor zira daha büyük takımların çoğuyla oynamadım :/

Kazanmak için yapabileceğimiz birçok şeyi yaptık ancak son vuruşlarda biraz etkisiz kaldık.. Yinede iyi bir skor diye düşünüyorum.. Beraberlik için gelmemiştik o ayrı..

Yanlış anlamayın penaltıdan attılar;

3. sıraya geriledik ancak liderle puan farkı korundu Yıldıray yine yine yine sakatlandı.. 1 ay yok.. Adam %100 e ulaşana kadar bekliyorum 25. dakikada max yine sakatlanıyor 1-2 ay yok..
    Last edited by wairwulf : 23.Mart.2011 at 22:01

öncelikle başarılar dilerim çok güzel de bir kariyer oluyor bir de senin geçen yılki kadroda oğuzhan adlı bir genç oyuncu varmıydı diye soracaktım?

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri