Sayfa 1 / 48 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Makine mühedisi olarak gitmiştim Ada'ya. 2 yıllık yüksek lisans eğitimi görmeye gittiğim İngiltere beni büyülemişti. Halbuki Almanya'dan Nurettin ve Fahrettin amcalarım beni hep Almanya'ya getirmeye çalışmışlardı. Nurettin Amcamın nedeni ise çok basitti:

-Oğlum, burada biz varız, orada tek başına ne yapacaksın? Burada hem Almanca öğrenirsin, hem de her hafta yeni bir kız götürürsün. Alman kızları esmer Türk erkeklerine hasta. Bak ben burda yengeni en az 200 kez aldattım. Gel, yaşa bekarlığını!!! Paraya para demeyeceksin.
    Ben istemedim. Karı kız derdim yoktu. Çünkü hayatım yalnız geçmişti. 14 yaşında Fen lisesini kazandığımda tek başıma, ailemsiz geçirdiğim zamanlar, ağladığım günler geliyordu aklıma. Güçlü olmayı ta o günlerden öğrenmiştim. Bu kez de yalnız kalacaktım.

Tek ısrarcı Almanya'daki amcaların değildi. İsviçre'deki halam da oraya gelmemi çok istemişti. Aynı şekilde Norveç'teki Emine halam... Ama yalnız adam yine yalnız kalmayı tercih etmişti.

Yıllar birbirini kovaladı. 2 yıllığına yüksek lisans yapmaya gittiğim İngiltere'de doktora ve profesörlük tezlerini de vermiştim. Artık 35 yaşında genç bir profesördüm ve Oxford University'de Mechanical Elements ve Manufacturing Engineering derslerini veriyordum. İngiltere'de ünü olan bir hoca olmuştum. Ünümü getiren en önemli olay da getirdiğim tezle dünyadaki otomobil üreticilerinin önünü açmış olmamdı. Tez ise şuydu: Aracın yapımında kullanılan çelik parçaların maliyetini ve ağırlığını azaltıp, kalitesini artıracak bir tez. Tez hakkındaki detayları burada belirtmem gerekmiyor.

Bu tezden sonra artık mühendislik yapmanın anlamı kalmamıştı. Çünkü zirvedeydim ve artık sıkılmıştım. Aynı zamanda bana çifte vatandaşlık da vermişlerdi.

Premiership'i heyecan ile takip ediyordum. Ferguson'ın heybeti, Mourinho'nun zekası beni cezbediyordu. Neden ben olmayayım ki dedim. 6 aylık bir kurs serüveninin sonucunda diplomamı almıştım. Artık ben diplomalı bir teknik direktördüm!

Bu heyecanla takım kadro ve finansal yapılarının incelemeye başladım. Bir yandan da dünyanın dört bir yanından arkadaşlarımdan ülkelerindeki en önemli oyuncuların listesini toplarlıyordum. Örneğin, halamın oğlu Abdullah Norveç'ten Iversen'in çok iyi bir oyuncu olduğunu belirtmişti.

Medyanın tahmin tablosuna göre bu sene adanın lig sıralamasına baktım. Finansal özellikleri ile beraber incelediğimde bana en uygun takımın Aston Villa olduğunu gördüm. Başkan'a başvuru dilekçemi ümitsizce yolladım. Ümitsizdim çünkü tecrübesizdim. Tüm adada tanınmam hiçbirşeyi değiştimez gibi geliyordu.

Yanılmışım. Bir hafta sonra kulüpten davet aldım. Başkan ile kulüpte görüşmemde bana sorduğu tek soru ne kadar para istediğim oldu. Ben boş kağıda bile imza atardım çünkü para derdim yoktu, ünlü bir profesörün para derdi olabilir mi?

Ben boş kağıda imza atabileceğimi belirttim ve bir yıllık bir sözleşme imzaladık. Artık Villa'nın yeni hocası bendim.

Bakalım, bu yeni yıldaki ilk deneyimimde neler yapacağım. Medya tarafından 15. olarak tahmin edilen Villa'yı nerelere taşıyacağım? Hedefim aranan hoca olmak tabi ki.

Transferler, hazırlık maçları ve kadro analizi akşama....
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Hayırlı olsun İlhan Abi Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

güzel girmişsin başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tebrikler İlhan.Giriş güzel..(:

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fm ustalarından İlhan abi.Başarılar abi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan abi başarılar.Aston Villa zengin kulüpdür

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hedefimiz takımı getirebileceğimiz en iyi noktaya getirmek tabii ki. bunun için pek çok takviye yapacağız. Akşama ekran resimleri ile güzel bir sempozyum sunacağım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Şampiyon olursun.. David Jimenez Silva'yı almıştım ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sempozyum ne demek yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte,(vurgu) İlhan'da beklenen kariyer.

Başarısız olmak gibi bir ihtimalin olduğunu hiç düşünmüyorum zaten. İyi kadro oluşturup, zirveye oynayan bir takım bekliyoruz senden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hayırlı olsun basarılar Ilhan abı
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Sempozyum ne demek yahu
    Sunum yapacağım Yani ekran resimleri ile herşeyi açıklayacağım.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte,(vurgu) İlhan'da beklenen kariyer.

Başarısız olmak gibi bir ihtimalin olduğunu hiç düşünmüyorum zaten. İyi kadro oluşturup, zirveye oynayan bir takım bekliyoruz senden.
    Sağlam yedim Aydın'ı Coşkun sağolsun Amaç elbette zirveye oynamak.

Serkan da dahil, başarı dileyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

yeni kariyerinde basarilar abi
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Abi kariyerinde başarılar.Transfer edeceğin oyuncular arasında Iverse veya E.Johnson kesin vardır taktiğe göre
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

jo yu almanı tavsiye ederim gerçekten süper oynuyo ingilterede

mugemmelsın
    Üye olunması gereken sitelerin linkini vermek yasaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu odulu haketmisti Bianchi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayın Genç Oyuncu Ezequiel Garay

Arjantinli defans oyuncusu genç yaşına rağmen kendini kanıtladı ve ayın genç oyuncusu seçildi. Garay'ı son günlerde Chelsea ve Milan'dan gözlemciler izlemeye başladılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Garay iyi bir defans anlasilan kendi kisa listeme ekleyeyim zaten bana tavsiye etmistim. Bi de yeri degil Ilhan abi ama bana Inter-Toto kupasi icin davetiye geldi onu kabul edersem sampiyonlar ligi'ne katilabilecek bi pozisyon elde etsem bile Inter-Toto'ya mi katilirim yoksa Cl'ye katilabilir miim?

ben aston vıllayla oynadım cok ıı kadrosu var ııde butce verıyolar,barosu stılıan petrovu ve kadroda yaramayan futbolcuları satmıstm yerleıne JO yu aldım orta sahaya danıel carvalho devre arasında yıne butce verıyolar o butceyle lennonu aldılm defansta alt yapıdan cıkan rıdgewell cok ıı adam oluo lıgde 6. oldum ıkınce sene muazzam butce verdıler solon kaloyu aldım defansada dawsonn(tot hotspur) sola fabıo aurelıo sag beke pasanen muhtesem kadro kurdum ıkınce sene 2.oldum ama sampıyonlugu son anda kacırdım.rıdgewele sans ver bence.neyse basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Malik Fathi Mukemmel Bir Transfer Kariyerinde Guzel Gidiyor...insallah Uzun Soluklu Olur Devami Gelir...
    Sizlerin desteği sürdükçe 5000 mesajı bile buluruz bu kariyerde

Quote Originally Posted by YusufT View Post

sagol.

Premier ligde sampiyon olunca ne kadar para geliyor? eger hatirliyorsun..
    16.25 milyon avro.

Başarılar İlhan Abi.

omer-faruk-14 Misafir

FM'de gördüğüm en iyi 3 taktisyenden biri İlhan abi. Bu yüzden İlhan abinin şampiyon olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Başarılar İlhan abi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

basarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Merhaba arkadaşlar, dün evdeki internetimde sorun olduğum için gelişmeleri aktaramadım sizlere.

Transfer döneminde oldukça ekonomik davrandık. Kadromuzun sol kanatta sorunu olduğu belliydi. Bunun için de, bir tane genç, bir tane tecrübeli yıldızla anlaştık.

Sağ bek ve stoper mevkilerine de iki önemli isim aldık.

Ancak aldığımız oyuncuların dünya starı özelliği yok. 7 oyuncuya toplam 13.25 milyon avro harcadık. Elimizde bir o kadar daha para mevcut. Önümüzdeki sezonlarda bilinçli transfer politikası ile önemli gençleri kadromuza katacağız.

Şu anda işte olduğum için resimleri aktaramıyorum ancak akşamleyin aktaracağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

oo süper ya bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eski Cimbomlu Felipe Villa'da

Aston Villa, Al-Sadd ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 2 yıllığına anlaştı. Felipe kulübünden yıllık 1.8 milyon avro ödenecek.

Brezilyalı oyuncu özellikle sol kanatta oldukça başarılı. Orta sahanın ortasında da görev alabilen oyuncu İngiltere'ye başarılı olmak için geldiğini belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Guzel transfer Ilhan abı basarılar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Modric resmen Villa'da

Dünyanın en önemli kulüpleri tarafından istenen Modric, Villa ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer için kulübü Dinamo'ya 3 milyon avro, oyuncunun kendisine de yıllık 1 milyon 400 bin avro ödenecek. Modric sol ayağını tıpkı bir tenis raketi gibi kullanabiliyor ve orta sahanın her mevkisinde görev alabiliyor.

Steffen Iversen Aston Villa'da

29 yaşındaki forvet oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Villa, kulübüne 1.9 milyon avro bonservis ödeyecek.

Iversen, imza töreninde eski kulübünü çok sevdiği için törende eski kulübünün formasını giydiğini belirtti. Ayrıca imzadan sonra ağlama krizine giren Iversen, zor sakinleştirildi. Resimde Iversen'in yanında pis pis sırıtan İlhan Aydoğan, bu sene pivot santrafor olarak Carew ve Iversen'i kullanacağını belirterek, transferin çok önemli olduğunu ve bir defans oyuncusu ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kim ki o defans acaba :S Costacurta falan mı geliyo

Sayfa 1 / 48 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri