devamını bekliyoruz abi
devamını bekliyoruz abi
Antrenman Notları
Hazırlıklarınıa İngiltere'de devam eden Futbol Takımımız, bu sabah yaklaşık 2 saat süren taktik ağırlıklı idman yaptı.
Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana Holosko ve Gökhan Zan katılmadı. Delgado, Mehmet Sedef takımla çalışırken, Ekrem Dağ ise takımdan ayrı çalışmalara başladı.
Siyah Beyazlılarımız antermanda kontrollü tek pas, top sürme ve 5'e 2 pas çalışmaları yaptı. Daha sonra bir süre kondisyon çalışan Ekibimiz, idmanı çift kale maçla tamamladı. Çift kale maçta yarınki Kocaelispor karşılaşmasının taktiği üzerinde duruldu.
Oyuncularımız, dün olduğu gibi bugünkü antrenmanın bitiminde de suyla şakalaştı. Futbolcularımızın neşesi teknik heyetimizi memnun etti.
İngiltere'de toplam 3 hazırlık maçı daha yaptık.
İngiltere’de Son İdman
Futbol Takımımız, İngiltere kampındaki son çalışmasını bu sabah yaptı. Ekibimiz, bu gece İstanbul'a dönecek.
Takımımız, idmana koşu ile başlarken daha sonra 5'e 2 pas çalışması yaptı, ardından da kısa mesafe tempolu koşularla antrenmanı tamamladı
Bu gece İstanbul'a dönecek olan Ekibimiz, yarını izinli olarak geçirecek ve çalışmalarına Perşembe günü yeniden başlayacak.
Transfer çalışmaları ve İnter ile oynanan hazırlık maçı az sonra...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aşırı Derece Gol Yiyorsun Murat Abi.. Bu Arada Seriç'i Seninde Sattığın Hakkında Duyumlar Aldım..![]()
Seriç, Takımımız ile birlikte çalışmalarına eksiksiz olarak devam etmektedir.Beşiktaş'ın bir oyuncusudur.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Flaş Haber!!!
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Hazırlık kampında kalede ve savunmada yaşadığı sorunlar nedeniyle transfer çalışmalarına başladı. Defansa takviye olarak Brezilyalı Thiago Luis ile anlaşıldı. Ayrıca Tomas Zapotocny ve Seric ile yolların ayrılacağı bize gelen duyumlar arasında.
Ayrıca Kaleye takviye olarak Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Aykut Erçetin ile 300.000 Euro karşılığında imza atacağı söyleniyor.
Kaynak: Efsane Lotospor
Beşiktaş Lige Hazır
Hazırlık kampı için önce Çek Cumhuriyetine ardından Hırvatistana geçen ve son olarak da İngiltere'ye geçen Siyah Beyazlılar İstanbul'a indi.
Havaalanında yüzlerce taraftarlar tarafından karşılanan oyunculara ilgi büyüktü.Bol bol imza dağıtan ve resim çektiren Siyah Beyazlılar hemen kulüp binasına geçerek toplantıya oturdu.
Teknik Direktör Murat Özdemir'in kamptan döner dönmez tüm oyuncularla toplantı istemesi üzerine hiçbir oyuncu kafileden ayrılmadan kulüp binasına gitti.
Önce hazırlık maçlarını değerlendiren ve konuşan Murat Özdemir daha sonra bazı futbolcularla özel olarak görüştü.
Özel olarak görüştüğü isimler arasında bulunan Edouard Cisse'nin çok sinirli olduğu ise gözden kaçmadı.Bu oyuncuyla büyük ihtimalle yollarını ayıracağı beklenen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da hızla sürüyor.
Son olarak İnter ile hazırlık maçı oynayan Beşiktaş lige hazır olduğunu gösterdi.
Transfer Dosyası
Edouard Cisse Wigan'da
Kadroda düşünülmeyen ve kendisine takım bulması söylenen Cisse'ye İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wigan Athletic talip oldu.
Wigan kulübünün Cisse için 2.1 Trilyon bonservis bedeli önermesi üzerine acilen biraraya gelen Transfer komitesi Murat Özdemir'in de onayıyla bu transfere izin verdi.Orta alan için planında başka bir yabancı oyuncu olduğunu söyleyen Murat Özdemir Cisse'ye başarılar diledi.
Sercan Yıldırım Beşiktaş'ta
Bursasporun genç golcüsü Beşiktaş ile anlaştı.Uzun süredir peşinde koşulan genç oyuncu için Bursaspor kulübünün zor ikna olduğu söyleniyor.
Yaklaşık 3 trilyon bonservis bedeli ödeyen Beşiktaş kulübü muradına ererken genç golcü de hayallerindeki takım olan Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.Sözlerine ; " Murat Özdemir'e ve tüm Beşiktaş teknik ekibine minnetarım.Hayalimdeki takıma geldim ve burada kalıcı olmak istiyorum.Siyah Beyazlı bu formaya layık olmak için elimden geleni yapacağım.Murat hocayı da utandırmayacağım ve formayı kapacağım.
Diego Capel Beşiktaş'ta
Sevilla'nın genç İspanyol oyuncusu Beşiktaş'a kiralandı.
Manolo Jimenez'in yeni sezon da kadroda düşünmediği ve kiralanmasını istediği Capel Beşiktaş'tan gelen teklif üzerine havalara uçtu.
Daha önce Beşiktaş'ın Barcelona'yı 3-0 yendiği karşılaşmadan kalan bir hayranlığı olduğunu söyleyen Capel menejerime gelen bu teklif üzerine çok mutlu oldum ve o anda Siyah Beyazlı formaya kavuşacağım günü bekledim dedi.
Genç oyuncu aynı mevkii de bir çok oyuncunun da bulunmasını olumlu yönde değerlendirirken ; " Böyle olması rekabet açısından çok önemli ben kendime güveniyorum.Elimden geleni yapacağım ancak hocamız o anda kime görev verirse elinden geleni yapacaktır o arkadaşımız." dedi.
Son Kartal Demy De Zeeuw
Hollanda'nın AZ Alkmaar takımından transfer edilen oyuncu için Siyah Beyazlı kulüb 8 Trilyon bonservis bedeli ödedi.
Cisse'yi gönderdikten sonra orta alanda aradığı ismin başka olduğunu söyleyen Murat Özdemir Hollanda Milli Takımınında oyuncusu olan De Zeeuw'a hayran kaldı.Ön libero,Orta Sahanın ortası ve sağ kanatta da görev yapabilen oyuncu kampa katıldı.
Transfer Dosyası Kapandı
Transfer dosyasını Sercan,Capel ve De Zeeuw'u alarak ayrıca Cisse'yi göndererek kapatan Beşiktaş'ta Zapatocny krizi yaşanıyor.
takımda 9 yabancı bulunan ve bunlardan bir tanesini kayıt yaptıramayacak olan Beşiktaş Kulübü bu ismin Tomas Zapatocny olduğunu duyurdu.
Yeni transfer edilen Çek oyuncu ne olduğunu anlamadığını söylerken kulüpten yapılan açıklamaya göre Zapatocny'nin antrenmanlara devam edeceği fakat maçlarda oynayamayacağı belirtildi.Kendisine kulüp bulamayan Zapatocny durumdan şikayetçi olduğunu söylerken yapacak birşeyin olmadığını artık çok çalışarak devre arasında yeniden kadroya girmek veya transfer olmak istediğini söyledi.
Turkcell Süper Lig Derbi ile Açılıyor
Az sonra...
Beşiktaş'ta Şok Gelişme!!!
Turkcell Süper Ligi 1. Haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta parasını alamadığı gerekçesiyle ayrılmak isteyen Delgado sorunu baş gösterdi. Delgado'nun ciddi taliplileri olduğu öğrenildi. Fiorentina'nın, Beşiktaş'ta parasını alamayan Delgado'yu transfer etmek için girişimlerde bulunduğu, bonservis ücreti olarak 10 Milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.
Kaynak: E. Lotospor
Başarılar Murat abi.Galatasaray'a yenilmezsen kariyerini takip etmem bir daha![]()
aynısı bende oldu Fio Delgadayo 10 Milyon € teklif verdi ama vermedim
Abi ben Sercan yerinen Mevlüt ü alsaydın daha çok yaraarlı olurdu süper topcu Mevlüt Beni ilk sezon kilraladım çok iyi baya gol atıyo Bobo ile birlikte oynatıyorumçok yararlı 2. sezon mutlaka almaya çalışacağım sende kaçırma derim
Murat abi baaşrılar ligi bekliyoruz merakla
Transferler Güzel Başarılar Dilerim
çok iyi anlatım hoşuma gitti, takipçinim, başarılar abi![]()
transferlerin güzel murat abi ligi merakla bekliyoruz. başarılar...
CapeL harika transfer.![]()
Beşiktaş 4-1 Galatasaray
1.Hafta
Hakem : Vedat Yüksel
Stad : Beşiktaş İnönü Stadı / İstanbul
Saat : 19:00
Beşiktaş ; Rüştü 7, Serdar Kurtuluş 7, Seriç 8, Gökhan Zan 8, Sivok 8, Tello 8, Uğur İnceman 8, Delgado 8, Holosko 8 (Dk.90 Can Erdem 6), Nobre 7 (Dk.45 Serdar Özkan 7), *Bobo 9
Galatasaray ; De Sanctis 8, Uğur Uçar 5, Volkan Yaman 6, Meira 6, Servet 6 (Dk.67 Emre Aşık 6), Linderoth 6, Mehmet Topal 6, Sabri 6, Kewell 6 (Dk.63 Lincoln 6), Nonda 7 (Dk.34 Hakan Balta 6), Ümit Karan 7
Sarı Kartlar : Serdar (BJK) , Uğur,Ümit,Hakan (GS)
Kırmızı Kart : Volkan Yaman DK.34 (GS)
Goller ; Dk. 15 Ümit Karan (GS) , Dk.28 Uğur İnceman , Dk.65-88 Bobo , Dk.67 Linderoth KK (BJK)
Ligin daha açılış maçında karşı karşıya gelen iki dev kulübün maçında Kara Kartallar sahaya hükmetti.
Maçın başlarında yenik duruma düşmesine rağmen skoru dengelemeyi bilen Beşiktaş bu dakikadan sonra rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdi ve skoru farka taşıdı.
G.Saray'ın yeni transferlerinden De Sanctis kalesinde 4 gol görmesine rağmen yüksek performans sergiledi.Bir o kadar da yüzde yüzlük gol posizyonunu çıkaran tecrübeli kaleci ilk maçında 4 gol yediği için ise üzgündü.Beşiktaş'ın yeni transflerinden Uğur İnceman'da ilk resmii maçında golle tanıştığı için ayrıca mutlu olduğunu belirtti.
Bir sonraki Hafta Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde ve oyunculara teknik heyetin bu farklı derbi galibiyetinin ardından 1 günlük izin verdiği açıklandı.
Tebrikler Murat abi Yavaş Yavaş gidiyosun ama Resimler Yazılar Felan daha hoş oluyo Uzun SÜrmesi Dilegiyle.
Benim için kötü senin için iyi bir skor murat abibaşarılarının devamını galatasarayı bir daha yenmemeni dilerim
![]()
Kariyerlerin bu şekilde aktarılması açıkcası daha çok haz veriyor bana..Hem daha çok istatistiği görebiliyorsun hem de oyun hakkında daha doyurucu bilgiler elde edebiliyorsun..gerçekten çok güzel düşünülmüş..
Şimdi yapılanlara bakarsak transferler tam anlamıyla ''nokta atışı''..Fakat dikkatimi çeken bir nokta var..Gs maçında hiçbir yeni oyuncu forma giymemiş..Acaba maçı oynadıktan sonra mı transferler gerçekleşti yoksa hazır değiller diye mi oynatmadın ? Ayrıca 4 gollü bir derbi galibiyetinin ardından Trabzonspor'uda Avni Aker'de yenersen ciddi bir seri yakalayacagını düşünüyorum..
Capel ve Sercan maç kadrosundaydı fakat oyuna girmediler.De Zeeuw'da 18 kişilik kadroya alınmadı.
Teşekkür ederim.Emrah'tan hoşuma gitmişti bende bu şekilde yapmaya karar verdim![]()
Abi ilk maç süper sonuç fikstürün baya zor heralde diğer hafta trabzonspor![]()
Bobo : '' Bırakın Gideyim ''
Beşiktaş'ın Brezilya'lı golcüsü Bobo tedavi olmak için gittiği ülkesinde bir dergiye verdiği röportajda ;
-'' Beşiktaş'da çok mutsuzum Ertuğrul hocanın gitmesi beni yıprattı. Avrupa'dan müttiş teklifler alıyorum ve artık Beşiktaş'ta kalmam imkansız.'' dedi.
Sağ bacak baldır sol iç çapraz yanbağlarında yırtık tespit edilen Bobo'nun yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bebek'teki villasında eşyalarını toplarken resimlei çekilen Bobo'nun aynı anda Demet Akalından '' Bebek'' şarkısını dinlemesi Demet Akalın'la bir aşk mı yaşıyor sorusunuda hemen akıllara getiriyor?
FourTwoThreeOne (4-2-3-1)
Serkan Büyükgüroğlu
Valla böyle anlatılarak yapılması çok hoşuma gitti şimdi ben de böyle bişey yapmak istedim görünce
Takipçinim...
Gerçekten çok sempatik bir kariyer GS maçı çok iyi abi ben de bundan sonra takipçinim..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
helal olsun müthiş kariyer...
UEFA Kupası'nda 2.Ön Eleme Turu Rakip Zlate Moravce
Zlate Moravce 2-4 Beşiktaş
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İlk Maç
Hakem : Lee Mason
Stad : FC Vion
Saat : 19:45
Zlate Moravce ; Kovacik 5, Kovac 5, Kona 6, T. Gabriel 6 (Dk.65 G.Gabriel 7), Oravec 5 (Dk.65 Kovac 7), Sylvester 7, Slezak 6 (Dk.45 Hnilica 6), Berky 8, Antal 8, Duris 7, Gaspar 8
Beşiktaş ; Rüştü 7, Serdar Kurtuluş 7, Seriç 7, Gökhan Zan 8, Sivok 7 (Dk.68 İ. Toraman 7), *Tello 8, Uğur İnceman 7 (Dk.87 Cisse 6), Delgado 8, Holosko 7, Nobre 8,Bobo 8
Sarı Kartlar : Kovac,Kona,Sylvester (Zla), Uğur (Bjk)
Goller ; Dk.23 Antal, Dk.65 Gaspar (Zla) , Dk.30 Tello, Dk.41 Delgado, Dk.45 Gökhan Zan (Pen.), Dk.46 Bobo (Bjk)
Avrupalı Kartal
Beşiktaş lige farklı derbi galibiyetiyle başladıktan sonra Uefa kupasındaki rakibini de farklı geçti.
Galatasaray'a olduğu gibi Zlate Moravce'ye de 4 gol atan Beşiktaş turun kapısını ardına kadar araladı.2 Hafta sonra İnönü Stadında rövanş maçına çıkacak olan Beşiktaş tur için avantajlı skoru yakaladı.
Daha ilk maçtan fark yaratan Beşiktaş teknik direktörü Murat Özdemir "rehavete kapılmadan çalışmalara devam etmeliyiz." dedi.
Rakibin kolay olmasına rağmen 2 gol biraz fazla gibi ancak olsun.. İstanbul'da turu geçeceğine inanıyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
abi lige mükkeml başlamışsın tebrikler uefada da iyi süper devamını bekliyoruz
Sat kardeşim Bobo ile Delgado'yu iyi paraya. Bobo yerine adam bulursun zaten. Delgado yerine de bir sürü genç yetenek var. Sercan'ı almışsın zaten. Oynat direk geliştikçe gelişir. 5 M a yükseliyor bonservisi. Bobo kadar oluyor..
Türk forvetlerden en iyisi Nihat. O gelmiyo tabiGökhan Ünal, Mehmet Yıldız hep aynı seviyede.. Gs'nin aldığı Yaser de gelişiyor.. Olmadı Özgürcan'ı alırsın uygun fiyata. O herifte kafa golleri ile coşuyor. Olmadı Saivet var kardeşim
![]()
Tabi ikiside kalırsa bir sorun olmaz ama oyuncular mutsuzken kötü oluyor
Sentugo.