Bencede önce ps yapalım.Sonra bakarız ne yapacağımıza..
So what?
Saike
Cevahir olabilir.) yapabileceğimiz herşeyi yaparız..
Ya pazar günü bu kadar kişi bir alışveriş merkezine kapanmıyalım ?
Çağrı öncellikle PS3 dedik, şimdi bunu iptal etmek yanlış olur. PS3'ü oynarız. Ondan sonra bowling mi? Bilardo mu? Tophane mi? Karar veririz.
Bu Pazar saat 12'de Beşiktaş'ta Turyol Motorlarının kalktığı yerden eski buluşmaya gelenler bilir, Gebetemize bakıldığı yer: =)) Orada buluşuyoruz.
Beni meşhur etmezsen PS3'te ben seni meşhur ederim.![]()
Ps3 yapalım ps3 yapalım diyorum ama çok az Pes oynamışlığım var.Rezil olacağım valla..En kötüler ilk takım seçme hakkına sahip olsunlar.
![]()
So what?
Saike
Eğer turnuva yaparsak, güzel bir organizasyon yapacağız. İyi bir organizatörümdür turnuva için. =))) Zaten yapılırsa kimse takım seçmeyecek.![]()
PES şart değil, FIFA'da yapabiliriz, geçen sefer FIFA oynamıştık ama bu sefer oyunlar daha bir güzelleşti.
Hiç farketmez hangisini oynadığımız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben katılamıyacağımı bildiyorum... Katılan yarışlmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Ayarlayabilirsem ben de katılacağım, hiç olmazsa bir uğramak niyetindeyim detaylardan falan haberim var ben sizi bulurum ayarlayabilirsem.![]()
Hava acayip soğuk gelene kadar donmam inşallah![]()
Siz yaparsınız.![]()
pek bi$ey tutacagini zannetmiyorum. hem metrobuste trafik yok bi$ey yok. hic gitmedim ama tahmini 20dk falan suruyordur heralde. eger bilen arkada$lar varsa onlar daha iyi soyleyeceklerdir tabi.
avrupa yakasi tayfasi nerede bulu$acagina karar verdi mi yoksa herkes be$ikta$taki turyola mi geliyor batuhan'in dedigi gibi?
Birkaç ay önce gitmiştim de hiç bakmamıştım saate ama 20 dk.dan fazla sürüyodu.
O belli değil daha.
İş günü gidersen uzun sürer. 20 dk'da varırsın. Olmadı erken çık gel bekle bizi. =))
Tamam o zaman biraz da uyurum ben deSekocanla beraber geliriz belki
![]()